Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω να κάνω μία ερώτηση παίρνω εμπορεύματα από Ασία και τα πουλάω χωρίς απόδειξη με courier αντικαταβολή στο διπλάσιο ποσό θα έχω πρόβλημα με την εφορία τα εμπορεύματα του χρόνου είναι περίπου στα 30 δέματα

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, gogoss είπε

Γεια σας θέλω να κάνω μία ερώτηση παίρνω εμπορεύματα από Ασία και τα πουλάω χωρίς απόδειξη με courier αντικαταβολή στο διπλάσιο ποσό θα έχω πρόβλημα με την εφορία τα εμπορεύματα του χρόνου είναι περίπου στα 30 δέματα

Καλη τυχη σου ευχομαι μιας και να σε πιασουνε ειναι θεμα χρονου και ειναι και ποινικο το αδικημα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, physvlog είπε

Καλη τυχη σου ευχομαι μιας και να σε πιασουνε ειναι θεμα χρονου και ειναι και ποινικο το αδικημα. 

όλα αυτά έγιναν το 2019 Τώρα πια σταμάτησα πλέον να το κάνω εφόσον κατάλαβα ότι αν με πιάσουν θα με ξεσκίζουν Μακάρι ελπίζω και εγώ φίλε μου να μη με πιάσουν Έκανα μεγάλη βλακεία δηλαδή ξέρεις περίπου Τι πιθανότητες έχω να με πιάσουν

Δημοσ.

Μακάρι φίλε μου εννοείται ότι θα το σταματήσω Δεν περίμενα να έχει τέτοιο μπλέξιμο το πήρα πολύ στο Φλου και το κέρδος μιλάμε για 300 ευρώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gogoss είπε

Μακάρι φίλε μου εννοείται ότι θα το σταματήσω Δεν περίμενα να έχει τέτοιο μπλέξιμο το πήρα πολύ στο Φλου και το κέρδος μιλάμε για 300 ευρώ

Δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι σου για 300Ε

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...