Προς το περιεχόμενο

106 RALLYE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Εγω προσωπικα ενα gti που το ειχα για λιγο δεν ηταν ετσι.. Στα χαμηλα επρεπε να πατησω περισσοτερο γκαζι και γενικα ανοιγε γραμμικα.. Καπου μετα τις 4000στρ αλλαζε τελειως συμπεριφορα...! Δεν μου αρεσουν τετοια αυτοκινητα.. Τα θεωρω τρελοκομεια..!!! Σ ενα αυτοκινητο κοιταζω τι κανει μεχρι τις 4000στρ και οχι απο κει και περα...  Για μεσα στην πολη αυτο θελεις.. Κοντο σασμαν και χαμηλοροπο.. Τα υπολοιπα ειναι για κοντρες και για μεγαλες ταχυτητες..!!!!

Το καθε μοντελο που βγαινει εχει διαφορετικη αποκριση γκαζιου.. Δεν μπορω να τα βαλω ολα σ ενα τσουβαλι και να πω τα καινουργια ετσι τα παλια ετσι..

Φορούσε έκκεντρα? Ακόμα και η εξάτμιση το αδειάζει χαμηλά πολύ, εγώ είχα μαμά εξάτμιση με μια σκούπα μόνο.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Φορούσε έκκεντρα? Ακόμα και η εξάτμιση το αδειάζει χαμηλά πολύ, εγώ είχα μαμά εξάτμιση με μια σκούπα μόνο.

Τιποτα ετσι οπως εβγαινε! Το αμαξι το πηρα για λιγο καιρο.. Καποια στιγμη εβγαλε φλαντζα.. Μετα την επισκευη του δεν ειχε το ιδιο ξεσπασμα στα υψηλα και καπου εκει το χαιρετησα-πουληθηκε!!! Πριν την φλαντζα δεν ειχα θεμα με αντιψυκτικο-απωλειες.. Το εβγαλε ξαφνικα.. Φουσκωναν τα νερα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...