Προς το περιεχόμενο

106 RALLYE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/2/2020 στις 10:01 ΜΜ, Billythomas1312 είπε

Καλησπερα σας θα ηθελα μια αποψη για το 106 rallye και τι προβληματα σας εχει βγαλει μεχρι στιγμη.Κοιταω για καποιο μεχρι 2500 μαξιμουμ και μεχρι 130χιλ χιλιομετρα.τι αποψεις εχετε? 

Κοιτα κατι σε τετοιο https://www.car.gr/12323816-honda-civic-vti-160-hp

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, bc00l είπε

μιας και τα ειπαν οι περισσότεροι.. δεν θα πω πολλα 

............................................ με οδηγική συμπεριφορά που δεν συγχωρεί βλακειες και σφαλματα. 

Ω ρε φίλε τι μου θύμισες  :D

Δημοσ.

Παιδιά δεν πάω να πάρω το αμάξι για να σκοτωθώ ... ούτε έχω τρελές καυλες να μπαίνω σε στροφές με χιλιόμετρα και τα σχετικά απλά μαρεσει σαν εμφάνιση λίγο και έχει και λίγο παραπάνω γκάζι αν χρειαστεί ... θέλω να ζήσω δεν θέλω να πεθάνω γενικά όλα καλά 😊

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Billythomas1312 είπε

Παιδιά δεν πάω να πάρω το αμάξι για να σκοτωθώ ... ούτε έχω τρελές καυλες να μπαίνω σε στροφές με χιλιόμετρα και τα σχετικά απλά μαρεσει σαν εμφάνιση λίγο και έχει και λίγο παραπάνω γκάζι αν χρειαστεί ... θέλω να ζήσω δεν θέλω να πεθάνω γενικά όλα καλά 😊

Ποσοι απο αυτους που σκοτωνονται πατωντας λιγο το γκαζι θεωρεις οτι θελαν να πεθανουν?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ποσοι απο αυτους που σκοτωνονται πατωντας λιγο το γκαζι θεωρεις οτι θελαν να πεθανουν?

Φιλαράκι την δουλειά μου θέλω να κάνω και απλά να έχω λίγο γκάζι αυτό είναι όλο . Δεν θέλω να το παρακάνω.ευχαριστω παντός 

Δημοσ.

Φθηνό/Οικονομικό

Γρήγορο

Ασφαλές

Αυτά είναι τα τρία που αποζητούμε σχεδόν όσοι είμαστε μπάκουροι και δε μας νοιάζουν χώροι. Το ζήτημα είναι πως δε γίνεται να τα συνδυάσεις και τα 3. Θα πρέπει να διαλέξεις τα 2. Διάλεξε ποια είναι τα 2 πιο σημαντικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου εσύ και κανένας μας δεν θέλει να σκοτωθεί, όμως δεν ελέγχουμε όλες τις παραμέτρους εμείς. Αν πέσει πάνω σου ένας από το πουθενά το rally δεν θα μπορέσει να σε προστατεύσει. Είναι ένα αυτοκίνητο θρύλος για την εποχή του, που όμως έχει κλείσει ο κύκλος του και είναι, με τα σημερινά δεδομένα, άκρως επικίνδυνο. Όχι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα αυτοκίνητα. Εγώ θα το επέλεγα μόνο αν είχα τη δυνατότητα να το έχω μόνο για πίστα. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα 106 gti του 2003 απο καινουργιο με 120χιλ χλμ και το εχω ακομα οπως το πηρα καθως το εχω σαν μικρο πολης και την δουλεια του την κανει πολυ καλα, σε γενικες γραμμες δεν εχει προβληματα δεν βγαζει ζημιες ειναι αρκετα αξιοπιστο  αμα του αλλαζεις τα λαδακια του στην ωρα τους δεν θα εχεις θεματα. Ειναι πολυ καλυτερο απο τα μικρα πολης που κυκλοφορουν και σερνονται και δεν στριβουν με τιποτα με αυτο θα εχεις σβελταδα και θα παρκαρεις οπου θες αμα σου αρεσει παρτο δεν θα το μετανοιωσεις. To Rallye ειναι φτωχο κοιτα να βρεις το GTI καλυτερα που ειναι πιο εξοπλισμενο εχει abs αεροσακους a/c δεν του λειπει τιποτα και δεν εχει σχεση με τα yaris τα 1000 και 1300αρια που εχει γεμισει η Αθηνα και πανε σαν να σερνονται και δεν στριβουν ουτε με αγκυρα το πεζουδακι θα σου κανει την δουλεια μια χαρα ειναι μικρο και μπαινει παντου εγω παρκαρω παντα με τα μουτρα ουτε καν χρειαζεται να κανεις μανουβρα τους παιρνεις την θεση και φευγεις τρεχωντας.😄😄

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Novi είπε

Εχω ενα 106 gti του 2003 απο καινουργιο με 120χιλ χλμ και το εχω ακομα οπως το πηρα καθως το εχω σαν μικρο πολης και την δουλεια του την κανει πολυ καλα, σε γενικες γραμμες δεν εχει προβληματα δεν βγαζει ζημιες ειναι αρκετα αξιοπιστο  αμα του αλλαζεις τα λαδακια του στην ωρα τους δεν θα εχεις θεματα. Ειναι πολυ καλυτερο απο τα μικρα πολης που κυκλοφορουν και σερνονται και δεν στριβουν με τιποτα με αυτο θα εχεις σβελταδα και θα παρκαρεις οπου θες αμα σου αρεσει παρτο δεν θα το μετανοιωσεις. To Rallye ειναι φτωχο κοιτα να βρεις το GTI καλυτερα που ειναι πιο εξοπλισμενο εχει abs αεροσακους a/c δεν του λειπει τιποτα και δεν εχει σχεση με τα yaris τα 1000 και 1300αρια που εχει γεμισει η Αθηνα και πανε σαν να σερνονται και δεν στριβουν ουτε με αγκυρα το πεζουδακι θα σου κανει την δουλεια μια χαρα ειναι μικρο και μπαινει παντου εγω παρκαρω παντα με τα μουτρα ουτε καν χρειαζεται να κανεις μανουβρα τους παιρνεις την θεση και φευγεις τρεχωντας.😄😄

Το πουλάς μήπως? 😆😆

Δημοσ.

χαχα τωρα που το ξαναδιαβαζω ετσι φαινεται σαν να θελω να πουλησω το δικο μου αλλα οχι δεν πουλαω τιποτα απλα ηθελα να πω μια θετικη αποψη στον φιλο μας απο εναν κατοχο γιατι ολοι του ειπανε αρνητικα. Το πιο σοβαρο μειονεκτημα ειναι η καταναλωση που οντως καιει αρκετα και τα 265Ε τελη, αλλα σε αυτα τα λεφτα παιρνει ενα φθηνο μικρο αμαξακι που κανει μια χαρα την δουλεια και δεν ειναι ζημιαρικο. Ειναι ενα μικρο αυτοκινητακι πολης αλλα το θεωρω πολυ καλυτερο απο πολλα μικρα ιχ, τωρα αμα τρακαρεις οπως λενε οι πιο πολλοι εδω σιγουρα εχεις προβλημα γιατι εσαι σε ενα κατσαριδακι και η κουτση μαρια κυκλοφοραει με την τζιπαρα εκει θελει προσοχη και προσευχη μην σου τυχει να σε εμβολισει κανενας με κανενα τζηπ αγροτικο κτλ εκει σε οποιο μινι εισαι θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που το λες και εσύ για την κατανάλωση. Στο δικό μου δεν μπορώ να πω ότι είχα παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο, ίσα ίσα που εκτός πόλης ήταν πολύ οικονομικό. Βέβαια δούλευε αποκλειστικά 100αρα χωρίς να ξέρω απόλυτα ότι έπαιζε κάποιο λόγο. Αν δεν είχε τα 265€ τέλη θα είχα ένα πολύ μεγάλο κίνητρο να το ξαναπάρω και να το έχω για μερικές γρήγορες βόλτες 😁

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Novi είπε

Συγκρίνεις αμάξι 900 κιλών και 1600 κυβικών με τα σύγχρονα 1000ρια και 1300ρια που ξεπερνάνε τον 1,5 τόνο χαλαρά ;
Σοβαρά τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Novi είπε

Για να εχεις σβελταδα με αυτο το πραμα δεν πρεπει να πεφτεις κατω απο τις 4000στρ!!! Δεν σου μιλαω για τρεξιμο.. Οδηγησε μια corrola 1.6 πχ του 94 και θα καταλαβεις τι λεω..!

25 λεπτά πριν, dpolal είπε

Συγκρίνεις αμάξι 900 κιλών και 1600 κυβικών με τα σύγχρονα 1000ρια και 1300ρια που ξεπερνάνε τον 1,5 τόνο χαλαρά ;
Σοβαρά τώρα;

Για πες 1 που ξεπερναει οχι τον 1.5 αλλα τα 1300κιλα?!!!

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Καί ;;;
Μήπως είναι ελαφρύτερα από το 106 ή τα 200-300 κιλά διαφορά, όση είναι τέλοσπάντων, τα κάνουν ποιό ευκίνητα;;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Για να εχεις σβελταδα με αυτο το πραμα δεν πρεπει να πεφτεις κατω απο τις 4000στρ!!! Δεν σου μιλαω για τρεξιμο.. Οδηγησε μια corrola 1.6 πχ του 94 και θα καταλαβεις τι λεω..!

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για την σβελταδα. Το μοτέρ ακούει ακαριαία ακόμα και από πολύ χαμηλές στροφές χωρίς το παραμικρό κομπιασμα. Ακόμα θυμάμαι να ανεβαίνω την Κατεχάκη με 4η 1500 στροφές και στο παραμικρό άγγιγμα ένιωθες την επιτάχυνση αμέσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...