mavrospete Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Γειά σε όλους, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα εδώ και μήνες, περιοδικά. Δηλαδή μπορεί για ένα μήνα να μη το κάνει και μπορεί για μέρες ολόκληρες (όπως συμβαίνουν τώρα) να το παθαίνει. Εκεί που λειτουργεί το μηχάνημα, χωρίς να έχει σηκώσει υπερβολικά ψηλή θερμοκρασία κανένα part (και αυτό αποδεικνύεται ότι το κάνει και 2 λεπτά μετά το boot), ακούω ένα διακριτικό τσικ, οι οθόνες γίνονται μαύρες, δεν υπάρχει ήχος από τις οθόνες και ακούω σίγουρα κάποια fans, χωρίς να ξέρω ποια, να δουλεύουν στο 100%. Πρέπει λοιπόν κάθε φορά να κάνω hard reset. Έχω κάνει έλεγχο για ιούς, memcheck, έλεγχο για σφάλματα στους δίσκους, επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση των Windows και δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος. Ακόμα και το Asus aura έχω σβήσει γιατί διάβασα κάπου ότι προκαλεί προβλήματα. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει; Specs: Gtx 1080, Asus z370-f, i5 8600k
mavrospete Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, snbblp είπε είτε η GTX, είτε τροφοδοτικό Αποκλείεται να είναι κάτι άλλο πχ conflicting ή corrupted drivers; Πως μπορω να δοκιμασω το τι φταιει; Να προσθεσω κατι, οποτε το κανει αυτο και ο ηχος ειχε εξοδο σε ηχεια, υπηρχε ηχος. Αλλα κοβοταν καποια στιγμη, μαλλον επειδη ηταν απο το ιντερνετ ο ηχος. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από mavrospete
mavrospete Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μου το έκανε άλλη μια φορά ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι και έκανα την εξής δοκιμή: Έβγαλα το καλώδιο από την κάρτα γραφικών και την έβαλα στην on-board αλλά πάλι δεν έπαιρνε σήμα η οθόνη. Έξοδος ήχου από την on-board συνέχιζε να υπάρχει κανονικά, δεν πρόσεξα όμως εάν έτρεχε κανονικά το παιχνίδι και δεν είχε κολλήσει γιατί το ασύρματο χειριστήριο έχασε το σήμα του (Bluetooth). Βέβαια ενώ η οθόνη ήταν μαύρη μπόρεσα και το σύνδεσα πάλι.
MINDER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Με HDMI συνδέεις κάρτα γρα;φικών με οθόνη; Για δοκίμασε κάποια άλλου είδους θύρα να δεις εάν συμβαίνει το ίδιο πάλι.
mavrospete Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Στις 15/2/2020 στις 11:28 ΜΜ, MINDER είπε Με HDMI συνδέεις κάρτα γρα;φικών με οθόνη; Για δοκίμασε κάποια άλλου είδους θύρα να δεις εάν συμβαίνει το ίδιο πάλι. εχω τρεις οθονες, με διαφορετικο τυπο καλωδιο η καθε μια. Δεν αλλαζει κατι και που τις βαζω στην on-board. Επανεφερα τα defaults στα bios και στο thundermaster(το software της καρτας γραφικων - μονο τις ρυθμισεις τον φανς ειχα αλλαξει) και για 5 μερες δεν το εκανε καθολου. Απο χθες το κανει 1-2 φορες με το που ανοιγω τον υπολογιστη την επομενη μερα. Και πριν το κανει ακουω παλι αυτο το τσικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα