Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, του χρονου θα δωσω πανελληνιες, Θελω να ασχοληθω με τον κινηματογραφο, επειδη δεν ξερω αν θα περασω ομως στο τμημα κινηματογραφου, σκεφτομαι να παω στην σχολη σταυρακου και θα ηθελα να σας ρωτησω αμα πιστευετε πως αξιζει... κατα ποσο ειναι καλη και αν το πτυχιο ειναι ισοδυναμο ή οχι με το πτυχιο του τμηματος κινηματογραφου οχι τοσο γνωσιακα αλλα κυριως επαγγελματικα με ενδιαφερει δλδ αμα μπορω να βρω το ιδιο ευκολα δουλεια με το πτυχιο απο την σχολη σταυρακου οσο με το πτυχιο απο το τμημα κινηματογραφου (ειτε στον κινηματογραφο ειτε στην τηλεοραση) γιατι την γνωση μπορω να την αποκτησω και μονος μου και ηδη εχω αρκετη διαβαζω βιβλια βλεπω βιντεο κλπ. Επισης αν ξερει και μπορει κανεις να μου πει ποσο περιπου κοστιζουν τα διδακτρα στην σχολη σταυρακου. Ευχαριστω!

Επεξ/σία από _Spyros_
Δημοσ.

Οι περισσότεροι στον χώρο έχουν πτυχία ιεκ και σταυρακου. Δεν έχω δει κανέναν από Θεσσαλονίκη. 

Δημοσ.

3,5k με 4k ανα ετος ηταν πριν κατι χρονια. Επειδή ομως αυτα αλλάζουν (φαντάζομαι ανάλογα με την πληρότητα), παρε απλα ενα τηλ και ρωτα, δεν ειναι ντροπή.

• Thanks 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα Σπυρο,ειμαι ακριβωσ στην ιδια περιπτωση που ησουν και εσυ,μηπωσ εμαθεσ περιπου για τα διδακτρα και αν πηγεσ τελικα στην Σχολη Σταυρακου θα μπορουσεσ να μου πεισ πωσ ηταν η εμπειρια σου?Ελπιζω να δεισ το μηνυμα αυτο γιατι δεν μπορω να βρω απαντησεισ πουθενα αλλου.Καλη συνεχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...