Zerg13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συστημα : Prescott 3gz 1mb L2 cache 32 bit 2gb ddr1 manufactor: 0000010 (απο cpuz) model: p4v88 chipset: via pt880 Via VT8237 καρτα γραφικων : Radeon 9200 τον εχω βαλει πανω σε μια crt και μου εχει βγαλει τα ματια. Τα γραφικα εμφανιζονται σαν ξεπλυμενα και πολυ μικρες οι γραμματοσειρες. με τα πολλα βρηκα τις ρυθμισεις της οθονης εριξα την αναλυση (που η παλια ηταν 1900xκατι) και ανεβαζει refresh rate αλλα παταω κλεισιμο και δεν το αποθηκευει! Παραμενει η μεγαλη αναλυση με το κακο refresh rate. δεν υπαρχει ΟΚ μονο κλεισιμο δινει και δεν αλλαζει αναλυση Με πονοκεφαλιασε! Σωνεται ή να βαλω κατι αλλο; επισης drivers για την καρτα γραφικων υπαρχουν; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το xfce αλλά όπως φαίνεται εδώ: https://docs.xfce.org/xfce/xfce4-settings/display έχει ένα κουμπί "Apply" . Με αυτό εφαρμόζονται οι αλλαγές. Αν θυμάμαι καλά, όταν το πατήσεις εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου όπου υπάρχει η επιλογή να κρατήσεις τη ρύθμιση αυτή ή να γίνει επαναφορά στις προηγούμενη ρυθμίση. Αυτό το παράθυρο έχει κάποιο χρονικό περιθώριο(15-20 δευτερόλεπτα) για να επιλέξεις τι θέλεις να γίνει, διαφορετικά παραμένει η προηγούμενη ρύθμιση και δεν εφαρμόζονται οι αλλαγές που έχεις κάνει. Πάντως αν για κάποιο λόγο δε λειτουργεί σωστά το παραπάνω, υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά είναι πιο σύνθετος και χρειάζεται τερματικό. Εδώ υπάρχουν κάποιες οδηγίες: https://wiki.ubuntu.com/X/Config/Resolution 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εάν έχεις τον πυρήνα 5 δοκίμασε τον 4.15 να δεις εάν έχει διαφορά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από asinoro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως γνώμη μου είναι δοκίμασε και το mate Ελαφρύ είναι και αυτό, επίσης είναι (για εμένα) πιο εύκολο να βρει ένας αρχάριος τα configuration. Μετά όπως είπαν και πιο πάνω πάμε σε εντολές στο τερματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα