HELLAS8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά, καλησπέρα. Έχω τη βιντεοκάμερα φωτογραφική μηχανή TOSHIBA CAMILEO P10 εδώ και πολλά έτη. Την φόρτισα κανονικά (όπως και τις άλλες φορές δηλαδή). Αίφνης,δείχνει θολά στην μακρινή απόσταη στην ποεπισκόπηση.Δοκίμασα και με βίντεο και φωτογραφία και είναι όλα θολά σε μακρινή απόσταση. Σε κιντινή απόσταση,όλα τέλεια. Σαν να έχει μυωπία, ένα πράγμα. Δοκίμασα με την ανάλυση αφού καθάρισα καλώς και την επιφάνεια στην οθόνη και δεν ξέρω τί να επιλέξω: Έβαλα και επαναφορά στις ρυθμίσεις,ταίδια. HD (720P) , WVGA 60, VGA, QVGA, HD (1080P) και δίπλα στο άλλο εικονίδιο: High,Std,Low. Γνωρίζει κάποιος αν κανω κάτι από εκεί ή αλλού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
babisskg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, HELLAS8 είπε Παιδιά, καλησπέρα. Έχω τη βιντεοκάμερα φωτογραφική μηχανή TOSHIBA CAMILEO P10 εδώ και πολλά έτη. Την φόρτισα κανονικά (όπως και τις άλλες φορές δηλαδή). Αίφνης,δείχνει θολά στην μακρινή απόσταη στην ποεπισκόπηση.Δοκίμασα και με βίντεο και φωτογραφία και είναι όλα θολά σε μακρινή απόσταση. Σε κιντινή απόσταση,όλα τέλεια. Σαν να έχει μυωπία, ένα πράγμα. Δοκίμασα με την ανάλυση αφού καθάρισα καλώς και την επιφάνεια στην οθόνη και δεν ξέρω τί να επιλέξω: Έβαλα και επαναφορά στις ρυθμίσεις,ταίδια. HD (720P) , WVGA 60, VGA, QVGA, HD (1080P) και δίπλα στο άλλο εικονίδιο: High,Std,Low. Γνωρίζει κάποιος αν κανω κάτι από εκεί ή αλλού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ελέγξτε μήπως την έχετε σε macro mode .
HELLAS8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ. Πώς το ελέγχουμε;;; Δεν το βρίσκω...
babisskg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, HELLAS8 είπε Ευχαριστώ. Πώς το ελέγχουμε;;; Δεν το βρίσκω... Δείτε το manual !!!
HELLAS8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Το είδα. Απλώς, ενώ μου έχει επιλογή στο εγχειρίδιο για macromode δεν το εμφανίζει... Δυστυχώς... ή κάτι δεν βλέπω;;; Τέλος πάντων...
babisskg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, HELLAS8 είπε Το είδα. Απλώς, ενώ μου έχει επιλογή στο εγχειρίδιο για macromode δεν το εμφανίζει... Δυστυχώς... ή κάτι δεν βλέπω;;; Τέλος πάντων... https://www.manualslib.com/manual/203488/Toshiba-Pa3790u-1cam-Camileo-X100.html?page=31
HELLAS8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό ακριβώς.Δεν μου βγάζει την επιλογή. Θα ξανακοιτάξω και θα επανέλθω αν έχω νεότερα.Ευχαριστώ.
babisskg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, HELLAS8 είπε Αυτό ακριβώς.Δεν μου βγάζει την επιλογή. Θα ξανακοιτάξω και θα επανέλθω αν έχω νεότερα.Ευχαριστώ. https://www.manualslib.com/manual/619413/Toshiba-Camileo-P10.html?page=11 Δείτε προσεκτικά τις εικόνες στην σελίδα .
HELLAS8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Το εγχειρίδιον για την P10 δεν ε΄χει την επιλογή macro mode. Από το διακοπτάκι ρυθμίζεις.Το έκανα και πάλι τα ίδια.Μήπως κάτι ο φακός; https://www.manualslib.com/manual/619413/Toshiba-Camileo-P10.html
babisskg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, HELLAS8 είπε Το εγχειρίδιον για την P10 δεν ε΄χει την επιλογή macro mode. Από το διακοπτάκι ρυθμίζεις.Το έκανα και πάλι τα ίδια.Μήπως κάτι ο φακός; https://www.manualslib.com/manual/619413/Toshiba-Camileo-P10.html Φαίνεται να έχει ο φακός βρωμιά επάνω σε τέτοιο βαθμό που να εμποδίζει την εστίαση , αν ναι τότε ας καθαριστεί με ένα μαλακό βαμβακερό πανί . Μήπως το διακοπτακι μπροστά στον φακό που αλλάζει την λειτουργία από macro σε normal δείχνει να έχει πρόβλημα ?
HELLAS8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Καταρχάς ευχαριστώ.Το έχω κααθρίσει με πανάκι. Γυρίζει κανονικά το διακοπτάκι.
babisskg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, HELLAS8 είπε Καταρχάς ευχαριστώ.Το έχω κααθρίσει με πανάκι. Γυρίζει κανονικά το διακοπτάκι. Αν γυρίζει το δαχτυλίδι γύρω από τον φακό από macro σε normal , τότε τι δεν πάει καλά .
HELLAS8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μου κάνει εντύπωση που τα πολύ κοντά τα δείχνει τέλεια. Το δαχτυλίδι γυρίζει κανονικά και βγάζει και ττο σηματάκι για την απόσταση (σας ένα τριανταφυλλάκι). Πολή θολούρα,όμως.
babisskg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, HELLAS8 είπε Μου κάνει εντύπωση που τα πολύ κοντά τα δείχνει τέλεια. Το δαχτυλίδι γυρίζει κανονικά και βγάζει και ττο σηματάκι για την απόσταση (σας ένα τριανταφυλλάκι). Πολή θολούρα,όμως. Επισυναψτε μια εικόνα ( φωτογραφία ) τραβηγμένη σε normal mode και μια σε macro . Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από babisskg
HELLAS8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Χαίρετε. Η πρώτη είναι από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου. Η άλλη, με ρύθμιση macro (αν και η κανονική μετά το μισό μέτρο είναι θολή) σχεδόν στα 2-3 μέτρα. Ευχαριστώ. Το άλλο, παρότι είναι λιγότερο από 2MB δεν το ανεβάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα