Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγορασω ενα ipad pro 11" 2018 αλλά διαβαζω πως έχουν θέματα με λυγισμο και με την ανταπόκριση στο touchscreen. ελλατωματικα μοντελα με λιγα λογια καποια. Σε θέμα λυγισμου η apple δε καλυπτει αντικατασταση. αξιζει νς αγορασω το εν λογω μοντελο με πιθανοτητα να βγει ελατωματικο η να περιμενω μεχρι μαρτιο-οκτωβριο καποια  αλλη ανακοινωση ενος νεου μοντελου με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

Δημοσ.

Επειδή είμαι ακριβώς στην ίδια φάση και το σκέφτομαι εδώ και καιρό για αγορά, εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις. Όλα δείχνουν ότι σε 1 μήνα (31/3) θα παρουσιαστούν τα επόμενα μοντέλα. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το παλιό. Τα προβλήματα που αναφέρεις όντως υπάρχουν και το bendgate του pro όντως σπάνια καλύπτεται από την εγγύηση ακόμα και εαν έτσι έχει βγει από το κουτί (σύμφωνα με φερέγγυα reviews από το εξωτερικό). Με το νέο μοντέλο λοιπόν έχεις να κερδίσεις σίγουρα τα παρακάτω:

1) Νέο hardware και δυνατότητες καλύτερες από το προηγούμενο πάντως (τυπικά σου αναφέρω αυτά που λένε οι φήμες ένα χρόνο τώρα - Επεξεργαστή Α13Χ, ίσως νέες διαστάσεις οθόνης, τριπλή κάμερα σαν του iPhone 11 Pro, νέα smartkeyboard με backlight (ειδικά για τα νέα μοντέλα) και άλλα πολλά.

2) Διόρθωση κάθε ελαττώματος που παρουσιάζουν τα προηγούμενα μοντέλα (κατασκευής κυρίως). Εφόσον το 2018 έγινε η ριζική αλλαγή/ανασχεδιασμός στα pro είναι λογικό να υπάρχουν design defects. Και αυτά καλώς ή κακώς μόνο εκ του αποτελέσματος εμφανίζονται και διορθώνονται στα επόμενα μοντέλα.

3) Ως προς την τιμή. Εαν περιμένεις είτε θα πάρεις στα ίδια χρήματα το τελευταίο μοντέλο με όλα τα καλά που θα φέρει, είτε θα πάρεις το προηγούμενο σε καλύτερη τιμή ! Όπως και να έχει θα βγεις κερδισμένος δηλαδή. Γνώμη μου λοιπόν είναι να περιμένεις, και μόλις βγει το επόμενο όρμα !

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πάρα πολύ για την απάντηση λογικα θα περιμενω να δω και κατα ποσο θα ειναι διαθεσιμα απο τη στιγμη που ανακοινωθουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...