4SHOTS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα , έχω σύνδεση ADSL στην Cosmote με το κλασικό Speedport Entry2i router που σου δίνουν. Όταν δεν είναι κανείς συνδεδεμένος στο WiFi δεν έχω κανένα απολύτως θέμα παίζω στο LoL π.χ με πολύ καλό και σταθερό 58 ms, το πρόβλημα ξεκινάει όταν χρησιμοποιούν τα κινητά τους η αδερφή μου και ο πατέρας μου, είτε είναι Instagram Stories είτε YouTube ξεκινάει και μου ανεβάζει Ping την ώρα που παίζω και πραγματικά δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα. Το κακό είναι πως το Internet όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να το έχω μόνο για μένα οπότε δεν τους λέω και να κλείσουν τα κινητά. Ψάχτηκα λίγο στο θέμα και δοκίμασα ένα guide που βρήκα στο Insomnia για το QoS, πήρα κατά γράμμα τις οδηγίες αλλά δύστηχώς ούτε αυτό με βοήθησε. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μήπως ξέρει κανείς σας καμία εφαρμογή που να κάνει throttle το bandwidth που έχουν τα κινητά στο WiFi έτσι ώστε το PC που είναι LAN να έχει πάντα κάλο και σταθερό ms. Είτε εφαρμογή είτε ρύθμιση του router αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ποσα download πιανει η γραμμη? Πολυ πιθανον αν το youtube streamαρει σε 1080+ και στο ινστα με τα βιντεο, απλα να καταλαμβανουν μερος απο την ηδη χαμηλη ταχυτητα. Fast path εχετε ενεργοποιημενο στην γραμμη? (Φαινεται στα στοιχεια της γραμμης στο 192.168.1.1 με συνδεση admin και pass κατω απο το ρουτερ)
4SHOTS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, overpower είπε Ποσα download πιανει η γραμμη? Πολυ πιθανον αν το youtube streamαρει σε 1080+ και στο ινστα με τα βιντεο, απλα να καταλαμβανουν μερος απο την ηδη χαμηλη ταχυτητα. Fast path εχετε ενεργοποιημενο στην γραμμη? (Φαινεται στα στοιχεια της γραμμης στο 192.168.1.1 με συνδεση admin και pass κατω απο το ρουτερ) Ορίστε το speedtest. Έχω ψάξει αρκετά τα settings του router και δεν έχω βρει πουθενά το Fast Path.
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ή θα γραφει Fast/Fast (αρα εχεις fast path) ή Fast/Interleaved. Αν το 2ο, μπορεις να επικοινωνησεις με cosmote για ενεργοποιηση. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από overpower
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Αν πάρεις ένα σοβαρό ρούτερ σίγουρα θα βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση.
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, 4SHOTS είπε Ορίστε το speedtest. Έχω ψάξει αρκετά τα settings του router και δεν έχω βρει πουθενά το Fast Path. Σορρυ που στο λέω αλλά με 8 mbps δεν μ****** κανείς. Ότι και να κάνεις η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί με τόσο μικρή ταχύτητα. Όσο QOS και να εφαρμόσεις. Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής μέσα από το μόντεμ;
bblaw20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Σορρυ που στο λέω αλλά με 8 mbps δεν μ****** κανείς. Ότι και να κάνεις η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί με τόσο μικρή ταχύτητα. Όσο QOS και να εφαρμόσεις. Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής μέσα από το μόντεμ; Και εγω αυτο θα του ελεγα, ισως να ειναι καλυτερα να κοιταξει αμα μπορει να βαλει VDSL μιας και ειναι "gamer".
4SHOTS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Σορρυ που στο λέω αλλά με 8 mbps δεν μ****** κανείς. Ότι και να κάνεις η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί με τόσο μικρή ταχύτητα. Όσο QOS και να εφαρμόσεις. Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής μέσα από το μόντεμ; Πως τα βρισκω?
4SHOTS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Σορρυ που στο λέω αλλά με 8 mbps δεν μ****** κανείς. Ότι και να κάνεις η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί με τόσο μικρή ταχύτητα. Όσο QOS και να εφαρμόσεις. Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής μέσα από το μόντεμ; Αυτα εννοεις μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα