Alex-ios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα... Μετά από πολύ καιρό με το S8 μου, θα αναβαθμίσω σε iphone XR (μεταχειρισμένο ενός φίλου).. Το θέμα μου όμως, είναι οι κωδικοί wifi... Υπάρχει ένα πρόγραμμα της Apple, το move to ios αλλά αυτό ειναι μόνο για μεταφορά φωτογραφιών, επαφών... Έχω κάνει backup τις ρυθμίσεις στου κινητού στο Samsung Drive και στο Google Drive... Αλλά ότι ότι κατάλαβα δεν υπάρχει ούτε με αυτές τις δύο εφαρμογές τρόπος για μεταφορά των κωδικών σε iphone.. Μπορεί να λεω και χαζομάρες... Καμιά ιδέα;;;;
onelonelystar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να κάνεις.. μεταφορά αρχείων? Ποιό είναι το πρόβλημα με τους κωδικούς του wifi?
zourman1981 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 μάλλον θέλει να μεταφέρει και τους κωδικούς απο τα wifi δίκτυα που εχει μπει απο το κινητό του και έχει αποθηκεύσει σε sammy και google μεσω backup
koutsis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Distixws apo oso kserw mono mesw "move to ios" efarmogis mporeis na metabeis apo android se iphone alla dystixws den metaferei kwdikoys wifi... Sorry gia ta greeklish ala grafw apo Agglia
ramarg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το move to ios είναι μία προσπάθεια να μεταφέρεις όσα μεταφέρονται στη νέα σου συσκευή. Οι κωδικοί προφανώς και δεν μεταφέρονται γιατί ως τώρα δεν είχες keychain στο icloud (μόλις απέκτησες άλλωστε). Από εδώ και στο εξής, καλό είναι να τα αποθηκεύεις όλα εκεί και θα μπορείς να ανατρέχεις όποτε χρειαστεί και να βλέπεις/σώζεις τους κωδικούς που χρειάζεσαι. Επεφυλάσσομαι απλά, για το αν υπάρχει διαδικασία στο android να κάνεις retrieve τα passwords από τα SSID στα οποία έχεις συνδεθεί ως τώρα. Υποθέτω για λόγους ασφάλειας δεν είναι προσβάσιμα (αλλά για android μιλάμε οπότε όλα παίζουν). Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από ramarg
zourman1981 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δηλαδή στο keychain του icloud υπάρχουν ? (Νομίζω ναι) άρα το θεωρούμε ως κενό ασφαλείας ? Εφόσον είναι προσβάσιμα δλδ...
sarpan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, ramarg είπε Το move to ios είναι μία προσπάθεια να μεταφέρεις όσα μεταφέρονται στη νέα σου συσκευή. Οι κωδικοί προφανώς και δεν μεταφέρονται γιατί ως τώρα δεν είχες keychain στο icloud (μόλις απέκτησες άλλωστε). Από εδώ και στο εξής, καλό είναι να τα αποθηκεύεις όλα εκεί και θα μπορείς να ανατρέχεις όποτε χρειαστεί και να βλέπεις/σώζεις τους κωδικούς που χρειάζεσαι. Επεφυλάσσομαι απλά, για το αν υπάρχει διαδικασία στο android να κάνεις retrieve τα passwords από τα SSID στα οποία έχεις συνδεθεί ως τώρα. Υποθέτω για λόγους ασφάλειας δεν είναι προσβάσιμα (αλλά για android μιλάμε οπότε όλα παίζουν). Κι όμως γίνεται. Απλά θέλεις έναν file explorer (δε χρειαζεται να εισαι root) και βρισκεις ενα αρχειο με το ονομα wpa_supplicant.conf. Το ανοιγεις και σου εχει ολους τους κωδικους απο τα δικτυα που εχεις συνδεθει.
Alex-ios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Έλειπα λίγο καιρό λόγω υποχρεώσεων οπότε δεν μπόρεσα να απαντήσω άμεσα... Και ναι το πήρα το κινητό 400 ευρώ δύο μηνών περίπου... Και ναι δεν υπάρχει τρόπος για μεταφορά των κωδικών wifi από Android σε IOS... Απλά στο παρελθόν όταν πήρα καινούριο android (Samsung) οι κωδικοί που είχα στο παλιό, υπήρχαν και στο καινούριο και μου έκανε εντύπωση αλλά μετά το έψαξα λίγο και είδα ότι αυτό έγινε λόγω του drive κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθεια... Όσων αφορά το key chain θα το ψάξω λιγάκι, μόλις μπήκα στον κόσμο του Ios οπότε δεν ξέρω πολλά!! Και πάλι ευχαριστώ!!!! Καλο μήνα να 'χουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα