Runner25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/15634699/Tronsmart-Wireless-Charging-Pad-Qi-Μαύρο-WC01.html#_=_ σκεφτομαι να τον παρω αυτον τον φορτιστη γιατι ο κινεζικος που εχω μου ζεσταινει πολυ το τηλεφωνο ειναι καλος? και βασικα υποστηριζει γρηγορη ασυρματη φορτιση με το χ η θελει κατι παραπανω ευχαριστω
ramarg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό να προτιμάς κακής ποιότητας φορτιστές (ακόμα και αν πρόκειται για ασύρματης φόρτισης). Σε γενικές γραμμές πάντως, η υπερθέρμανση είναι φυσιολογική σχεδόν σε όλους (ακόμα και σε branded). Από εκεί και πέρα, εαν θες γρήγορη φόρτιση προχώρησε σε αγορά του Apple USB C 18W fast charger & cable. Ξέρω με κόστος 69 ευρώ ίσως σου φανούν πολλά (αλλά και γι αυτό που έστειλες θα δώσεις 40 στην τελική). Τουλάχιστον στα iPhone που υπάρχουν ως τώρα (και πιστεύω σε αυτά που θα βγουν) δεν πρόκειται να δεις σύντομα ταχύτερη ασύρματη φόρτιση σε σχέση με την ενσύρματη. Γνώμη μου λοιπόν, είναι να πάρεις έναν quality qi charger (και ας μην υποστηρίζει ταχεία φόρτιση) - στα ΙΚΕΑ έχει εξαιρετικούς με 5/10/20 ευρώ που ενσωματώνονται και σε οποιοδήποτε έπιπλο (π.χ σε κομοδίνο ή επιφάνεια γραφείου για ακόμα πιο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα ). Και παράλληλα ας έχεις τον κλασσικό fast charger με το καλώδιο για πραγματικά ταχεία φόρτιση όταν τη χρειάζεσαι (εγώ προσωπικά αν και είχα ασύρματους φορτιστές τους παραμέρισα όλους για τον ενσύρματο fast charger). Σκέψου το. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από ramarg 2
Runner25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 τον πήρα εντελή προχθές του έβαλα ένα φόρτιστη quick charge 2 που εχω απο ενα κινεζικο γιατι δεν εχει μεσα το πριζακι και όντως φορτίζει πιο γρηγορα το θέμα όμως και για αυτό το πήρα κυρίως είναι ότι έχει φανακι και ψύχει τη συσκευή όταν φορτίζει έτσι δεν ανεβάζει θερμοκρασια ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα