Προς το περιεχόμενο

Case error (Προβληματα αστοχιες κατασκευης)

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκιναω αυτο το θεμα για να γραφουμε διαφορα προβληματα η αστοχιες που μπορει να εχει καποιο κουτι υπολογιστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το lian li 011 dynamic,εχουν αναφερθεί από αρκετούς user ότι δεν κάθεται η κάρτα γραφικών καλά στο κουτί,ενώ είναι η μητρική είναι αλφαδιασμενη στα ποδαράκια του κουτιού,η κάρτα δεν κουμπώνει μέχρι τέρμα στην pci και πίσω στο κουτί εκεί που βιδωνει το λαμάκι της καρτας,οι τρύπες του κουτιού δεν είναι σε ευθεία.

https://hardforum.com/threads/weird-allignment-issue-between-case-and-motherboard-expansion-slots-o-11-dynamic.1976032/

298220_tU68LmJ.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη καποια που ειχαμε γραψει σε αλλο θεμα τελικα δεν μεταφερθηκαν αλλα απλα χαθηκαν να τα γραψω παλι εδω.

Εχω βρει καποιες αστοχιες στο Lian Li PC-O11 Dynamic

Στην παρακατω φωτογραφια θα δειτε οτι αν θελεις να βγαλεις την βαση της ψυκτρας απλα δεν μπορεις.

Στην δικια μου περιπτωση που εχω AM4 για λιγο η κατω μερια βρισκει στην λαμαρινα του κουτιου και δεν μπορει να βγει.

IMG-20200212-131035.jpg

Σε περιπτωση που εχεις ATX μητρικη και το βυσμα USB 3.0 κατω δεν μπορεις να βαλεις ανεμιστηρα εκει εκτος αν παρεις ευκαπτο extension καλωδιο.

IMG-20200128-184705.jpg

Οπως γραφει και ο φιλος απο πανω η καρτα δεν μπορει απο την μερια που βιδωνει να πατησει εντελως μεσα.

Θα επρεπε το σημειο που βιδωνουν οι καρτες να ηταν λιγο ποιο χαμηλα προς την μητρικη.

Εβαλα τρεις καρτες πανω οποτε δεν ειναι προβλημα της καρτας.

IMG-20200124-182952.jpg

Εδω για να ταιριαξουν οι τρυπες που και παλι δεν εχουν ταιριαξει εντελως εχω σπρωξει απο πισω την λαμαρινα του κουτιου προς τα μεσα.

IMG-20200213-134313.jpg

Η μητρικη εχει κεντραριστει σωστα εχω στησει απειρα κουτια η δουλεια μου ειναι οι υπολογιστες.

Για το θεμα οτι η καρτα δεν μπαινει εντελως μεσα στο slot περασε απο την σκεψη μου μηπως θελει λιγο μεγαλυτερος αποστατες.

Εβαλα μεγαλυτερους αλλα δεν μπορει να γινει δουλεια γιατι μετα δεν ταιριαζουν τα βυσματα με τις τρυπες του back plate

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1

Σε 3 κουτιά view 71 που έτυχε να στήσω(το ένα δικό μου) τα 2 πλαϊνά παράθυρα κάθονται λίγο πιο κάτω και προς τα μπροστά με αποτέλεσμα τα μην αλφαδιάζουν σωστά οι τρύπες των τζαμιών και μόνο βιδώνοντας αρχίζουν και πάνε να πατήσουν αλλά τρώνε ζόρι τα τζάμια και κάποια στιγμή θα σπάσουν,για να το αποφύγω βιδώνω 2-3 πάσα ίσα ίσα να κρατάνε.
Επίσης και οι τρύπες στα σλότς είναι όλες off,στην gpu έχω μόνο μία και την κάρτα ήχουν την βιδώνω ίσα ίσα να την κρατάει γιατί αν την τερματίσω δεν παίζει και π΄ρεπει να βρω το sweet spot βιδώματος και λειτουργίας

view 71.JPG

• Like 3

On 14/02/2020 at 14:28, Silok said:

Σε 3 κουτιά view 71 που έτυχε να στήσω(το ένα δικό μου) τα 2 πλαϊνά παράθυρα κάθονται λίγο πιο κάτω και προς τα μπροστά με αποτέλεσμα τα μην αλφαδιάζουν σωστά οι τρύπες των τζαμιών και μόνο βιδώνοντας αρχίζουν και πάνε να πατήσουν αλλά τρώνε ζόρι τα τζάμια και κάποια στιγμή θα σπάσουν,για να το αποφύγω βιδώνω 2-3 πάσα ίσα ίσα να κρατάνε.
Επίσης και οι τρύπες στα σλότς είναι όλες off,στην gpu έχω μόνο μία και την κάρτα ήχουν την βιδώνω ίσα ίσα να την κρατάει γιατί αν την τερματίσω δεν παίζει και π΄ρεπει να βρω το sweet spot βιδώματος και λειτουργίας

view 71.JPG

Καλημέρα,

Έχω το case και ευτυχώς δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που έχω αλλάξει είναι όλες τις βίδες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...