Kostas_katal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Οι προβληματισμοί που μου έχουν απομείνει είναι, αν αξίζει να δώσει κανείς τη διαφορά των 80 ευρώ για να πάρει την έκδοση των 8gb Ram; Επίσης, μήπως πρέπει να περιμένω κάποιο διάστημα ώστε να δω τι θα γίνει με τις τιμές μόλις Κυκλοφορήσει τον Μάρτιο το P40; Συνήθως πόσο πέφτουν; ή δεν είναι Στάνταρ; Ευχαριστώ.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα 6 GB είναι υπερ αρκετά αν το θέλεις μόνο για social media, gamming κτλ. Για τι χρήση όμως το θες? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
Kostas_katal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Λίγο από όλα, κάνω, κυρίως όμως φωτογραφίες,
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Φαντάζομαι πως για την έκδοση με 6 GB RAM θα είσαι μια χαρά. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι και πολύ γνώστης στα Huawei phones (μόνο με Xiaomi), αλλά φαντάζομαι πως όταν θα βγει το P40 θα κοστίζει γύρω στο 1000άρικο, όσο και το P30 δηλαδή όταν πρωτοβγήκε. Καλύτερα να περιμένεις να πει και κάποιος άλλος την γνώμη του για όσο αφορά την RAM, για να είσαι 100% καλυμμένος.
Kostas_katal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Φαντάζομαι πως για την έκδοση με 6 GB RAM θα είσαι μια χαρά. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι και πολύ γνώστης στα Huawei phones (μόνο με Xiaomi), αλλά φαντάζομαι πως όταν θα βγει το P40 θα κοστίζει γύρω στο 1000άρικο, όσο και το P30 δηλαδή όταν πρωτοβγήκε. Καλύτερα να περιμένεις να πει και κάποιος άλλος την γνώμη του για όσο αφορά την RAM, για να είσαι 100% καλυμμένος. Θα περιμένω, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
pOLoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 το ισπανικό αμαζον πριν λίγες μέρες είχε την έκδοση 8gb 256 620€
Kostas_katal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, pOLoS είπε το ισπανικό αμαζον πριν λίγες μέρες είχε την έκδοση 8gb 256 620€ Και Ελλάδα παίζει αυτή η τιμή
donblunts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ που έχω το 8άρι και δούλεψα λίγο το 6άρι φίλου, δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Μόνο σε benchmark νομίζω γίνεται αντιληπτή η διαφορά. 1
Partet Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Kostas_katal είπε Και Ελλάδα παίζει αυτή η τιμή Και πολύ χαμηλότερα παίζει αυτήν την στιγμή το 8αρη με 128gb.. στα 540.
Kostas_katal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Partet είπε Και πολύ χαμηλότερα παίζει αυτήν την στιγμή το 8αρη με 128gb.. στα 540. Την φοβάμαι αυτή την τιμή και από το συγκεκριμένο μαγαζί, που δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...
Partet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Kostas_katal είπε Την φοβάμαι αυτή την τιμή και από το συγκεκριμένο μαγαζί, που δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα... Γιατί τι έχει το μαγαζί; Τι μπορεί να έχει το κινητό; Έχει καλουτσικες κριτικές απ'ότι βλέπω.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Kostas_katal είπε Την φοβάμαι αυτή την τιμή και από το συγκεκριμένο μαγαζί, που δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα... Σε ποιο μαγαζι αναφερομαστε?Εγω μονο το amazon βλεπω και εχει αναφερθει. Επισης για να μην σχολιαζουμε τσαμπα στο εδω θεμα,θα περιμενεις για το p40pro(και εαν κυκλοφορησει στην Ελλαδα)ή θα πας για το p30pro? Να ξερεις οτι το p40pro σιγουρα day one θα ζηταει τα διπλασια χρηματα,κοινως 1000+.
Kostas_katal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, Partet είπε Γιατί τι έχει το μαγαζί; Τι μπορεί να έχει το κινητό; Έχει καλουτσικες κριτικές απ'ότι βλέπω. Διάβασα εδώ με σχετική αναζήτηση στο φόρουμ το όνομα του μαγαζιού και δεν είχαν και τις καλύτερες εντυπώσεις, επίσης 18 κρητικές δεν ξέρω αν είναι ένα καλό ποσοστό για σύγκριση, και επισης εγώ θα το κάνω αποφορολογιση, κάτι μου λέει πως αυτή η τιμή στα 518 που το έχει τώρα αυτό το μαγαζί είναι με απόδειξη λιανικής και όχι με τιμολόγιο, γιατί η επόμενη φθηνότερη είναι 608, δεν εξηγείται αλλιώς, θα πάρω τηλ όμως Δευτέρα και θα απαντήσω εδώ τι μου είπαν. 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Σε ποιο μαγαζι αναφερομαστε?Εγω μονο το amazon βλεπω και εχει αναφερθει. Επισης για να μην σχολιαζουμε τσαμπα στο εδω θεμα,θα περιμενεις για το p40pro(και εαν κυκλοφορησει στην Ελλαδα)ή θα πας για το p30pro? Να ξερεις οτι το p40pro σιγουρα day one θα ζηταει τα διπλασια χρηματα,κοινως Αναφερομαστε στο Shop44. Όχι δεν πάω για το p40, η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να περιμένω την κυκλοφορία του p40 Για να πέσει και άλλο η τιμή του p30 pro. Μιλάμε πάντα για την έκδοση των 8gb ram
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Kostas_katal είπε Όχι δεν πάω για το p40, η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να περιμένω την κυκλοφορία του p40 Για να πέσει και άλλο η τιμή του p30 pro. Μιλάμε πάντα για την έκδοση των 8gb ram α)Το μαγαζι δεν το γνωριζω αλλα αν το φοβασαι βαλε παραλαβη απο το καταστημα να πας και απο κοντα να το δεις. ουτως ή αλλως εσενα αυτο που σε ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ειναι ευρωπαικο το κινητο για τα 2χρονια εγγυηση. β)Αν αναφερομαστε στην εκδοση 8/128 στα 538ευρω,ποσο πιο κατω να πεσει σε ενα μηνα? Ηδη εχει πεσει στα μισα χρηματα μιας και μιλαμε για κινητο 1χρονου. 1
Giorgos17589 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Διαφορα δεν θα καταλαβεις απο τα 6 στα 8gb.. Αλλα αν μπορεις να δωσεις αυτα τα εξτρα λεφτα καλο θα ηταν να πας στα 8gb για καλυτερες προοοτικες στο μελλον.. Αν εχεις σκοπο ν κρατησεις τ κινητο για χρονια. Οσον αφορα πτωση τιμης δεν νομιζω.. Παρε παραδειγμα το mate 20 pro και την τιμη του τωρα.. 500+ και δν προκειται ν πεσει... Εναμιση χρονου συσκευη. Και ας εχουν βγει απο τοτε p30+mate 30...οποτε καλυτερα παρτο τωρα μην ανεβει κ αλλο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα