SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα Λόγω ορισμένων περίεργων πελατών που έχω για κάποιο λόγο σπάνε συνέχεια τα rj45 ethernet based κλιπ που τους αλλάζω ( 1 2 ειναι που προφανώς τους κάνουν κακή χρήση ) , θα ήθελα λοιπόν να αγοράσω / χρησιμοποιήσω καλύτερης ποιότητας κλιπ απο θέμα αντοχής αντι των κλασσικών , κατι τετοιο δηλαδή που έχει και το πλαστικό https://www.amazon.co.uk/Shielded-internal-connector-Platinum-Transparent/dp/B079D36J9L Έχει δουλέψει κανένας με κατι παρόμοιο και αν ναι τι προτείνετε να πάρω και απο που , χρειάζεται καποιο άλλο εργαλείο εκτος το κλασικό που χρησιμοποιούμε ?
htaccess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Η φιλοσοφία της κατασκευής του κλιπ είναι, να είναι ελαφρύτερου τύπου ώστε να έχει πιο μικρή αντοχή για να αποφεύγονται οι ζημιές στις θύρες από τους "σβαρνιάρηδες". Προσωπική μου άποψη, άσε τα ως έχουν και συνέχισε αυτό που κάνεις, για έναν δύο πελάτες δεν αξίζει, ίσως αν ξεκινήσεις και χρεώνεις να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα. Τώρα επειδή είμαι και λίγο των άκρων , αν ήμουν στην θέση σου δε θα το είχα σε τίποτα να τοποθετούσα αρθρωτές συνδέσεις της panduit. Όποιος θέλει μετά, μπορεί να τραβάει και να τα σέρνει κιόλας.
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, htaccess είπε Η φιλοσοφία της κατασκευής του κλιπ είναι, να είναι ελαφρύτερου τύπου ώστε να έχει πιο μικρή αντοχή για να αποφεύγονται οι ζημιές στις θύρες από τους "σβαρνιάρηδες". Προσωπική μου άποψη, άσε τα ως έχουν και συνέχισε αυτό που κάνεις, για έναν δύο πελάτες δεν αξίζει, ίσως αν ξεκινήσεις και χρεώνεις να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα. Τώρα επειδή είμαι και λίγο των άκρων , αν ήμουν στην θέση σου δε θα το είχα σε τίποτα να τοποθετούσα αρθρωτές συνδέσεις της panduit. Όποιος θέλει μετά, μπορεί να τραβάει και να τα σέρνει κιόλας. Τους χρεώνω έτσι και αλλιώς αλλα αυτοι οι 2 επιμένουν να τους βάλω κατι καλύτερο αν και τους εξήγησα αναλυτικά τι και πώς , στην τελική αν ειναι ας τους βάλω αυτο με το πλαστικό μηπως έχουν της ψεδεύσθηση οτι ειναι κατι καλύτερο απο θέμα πλαστικού ... τι να πεις και τι να εξηγήσεις
htaccess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, SPANK είπε Τους χρεώνω έτσι και αλλιώς αλλα αυτοι οι 2 επιμένουν να τους βάλω κατι καλύτερο αν και τους εξήγησα αναλυτικά τι και πώς , στην τελική αν ειναι ας τους βάλω αυτο με το πλαστικό μηπως έχουν της ψεδεύσθηση οτι ειναι κατι καλύτερο απο θέμα πλαστικού ... τι να πεις και τι να εξηγήσεις Εφόσον χρεώνεις, βάλε τους panduit.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 αν θυμαμαι καλα οι μεταλλικοι rj45 connectors ειναι για το grounding αλλα το πλαστικο ποδαρακι να το πω ετσι συνεχιζει να ειναι πλαστικο.μετα υπαρχει και αλλη λυση αλλα ειναι εις βαρος σου.αντι να τερματιζει το καλωδιο σε rj45 το τερματιζεις σε πριζακι και μετα αυτοι απλα αλλαζουν ενα patch cord οταν σπασει το πλαστικο.ετσι δεν σε χρειαζονται. το πριζακι να χαλασει ειναι λιγο δυσκολο.πχ panduit keystone σε πλαστικο πριζακι. On 13/02/2020 at 15:51, SPANK said: Καλησπέρα Λόγω ορισμένων περίεργων πελατών που έχω για κάποιο λόγο σπάνε συνέχεια τα rj45 ethernet based κλιπ που τους αλλάζω ( 1 2 ειναι που προφανώς τους κάνουν κακή χρήση ) , θα ήθελα λοιπόν να αγοράσω / χρησιμοποιήσω καλύτερης ποιότητας κλιπ απο θέμα αντοχής αντι των κλασσικών , κατι τετοιο δηλαδή που έχει και το πλαστικό https://www.amazon.co.uk/Shielded-internal-connector-Platinum-Transparent/dp/B079D36J9L Έχει δουλέψει κανένας με κατι παρόμοιο και αν ναι τι προτείνετε να πάρω και απο που , χρειάζεται καποιο άλλο εργαλείο εκτος το κλασικό που χρησιμοποιούμε ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα