Pstathece Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Όπως λέει ο τίτλος ψάχνω pci-e riser το οποίο να μην χάνει σε απόδοση. Επίσης έχω ακούσει πολλά και διάφορα για τα pci risers, μπορεί να ρίχνουν απόδοση όπως λένε μερικοί? Γενικά μπορεί να έχω θέματα με την κάρτα γραφικών μου? βρήκα αυτό: https://www.e-shop.gr/thermaltake-gaming-pci-e-30-x16-riser-cable-p-PER.651219 Τι λέει? Αξίζει τα λεφτά του? Θα έχω θέματα? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Νυσταγμένος
Pstathece Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ωραίος. Δηλαδή η απόδοση του είναι καλή. Και σε βάθος χρόνου?
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε Ωραίος. Δηλαδή η απόδοση του είναι καλή. Και σε βάθος χρόνου? Εξαρτάται απο την κατάσταση της καλωδιοταινίας.Αν της "δώσεις πόνο" στην εγκατάσταση και την τσαλακώσεις,ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα.Για να αποκλείσεις και αυτό το ενδεχόμενο,επιλέγεις riser που έχει χωρίσει την καλωδιοταινία σε κανάλια,οπότε έχεις και μεγαλύτερες ανοχές.Phanteks,Sharkoon,Silverstone εχουν σε λογικές τιμές. Απο εκεί και πέρα,μιλάμε για ενα καλώδιο.Το βγάζεις απο το κουτί και είτε δουλεύει,είτε όχι (ελλατωματικό).Αν στην πορεία εχεις κάποιο θέμα,αυτό θα οφείλεται σε κάποια παρέμβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα