dpetka2001 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο θέμα και εγώ δεν είμαι σίγουρος τι μνήμες να πάρω. Με cpu 3600 και μητρική MSI gaming plus max κοιτούσα στις υποστηριζόμενες μνήμες στο site της msi και έλεγα να πάρω αυτές. Με χαλάει όμως το γεγονός ότι θα προτιμούσα αν γίνεται να πάρω 2 modules των 16 αντί για 4 των 8. Ήθελα να ρωτήσω αν πάρεις μνήμες που δεν αναφέρονται στο support list της εκάστοτε μητρικής πόσο πιθανό να υπάρξει πρόβλημα? Επίσης πιστεύετε ότι αυτές 21 ώρες πριν, kkatzos είπε Εφόσον θες μόνο XMP και έχεις 3800x πας καρφί για τις πρώτες που σου πρότεινα. https://www.skroutz.gr/s/11452417/G-Skill-TridentZ-32GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C17D-32GTZSW.html Θα δώσεις 50€ παραπάνω από τις 3200 C14 αλλά θα έχεις καλύτερη απόδοση και 32GB. θα είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με αυτές που σκεφτόμουν να επιλέξω εγώ? PS: και μένα δε μ ενδιαφέρει προς το παρόν να ασχοληθώ με manual set των μνημών. Προτιμώ να τις βάλω κατευθείαν XMP. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από dpetka2001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα