arisikaria Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, macboy είπε 700 ευρώ για κινέζο 😂😂😂 Αν δεν σου αρέσει πάρε Samsung ultra με Exynos 1400 ευρω
Grimson Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Heimdall7 είπε Αμα δεν σου αρεσει δεν αγοραζεις φιλε...δεν ηξερα οτι επειδη το ονομα της εταιριας ειναι xiaomi εχει ανωτατο οριο τιμης ή οτι πρεπει η εταιρεια να σου πουλαει συσκευες μισοτιμης σε σχεση με συσκευες αλλων εταιρειων με αντιστοιχες δυνατοτητες... Γι'αυτό ακριβώς πουλούσε.Στα 790€ αμφιβάλλω αν θα το προτιμήσει κάποιος έναντι του Samsung note 10+ ή έναντι του iphone 11 pro 2
kabamaru2372 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, leolipop είπε Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Οπότε τα παίρνω με τη σειρά εντελώς υποκειμενικά. Στα hz στην οθόνη ,υπό ποια χρήση θα είναι αντιληπτή η διαφορά τους ; Στο μέγεθος της οθόνης , καλύτερα μικρότερη εκεί που έχει φτάσει το πράγμα .Ανάλυση ; Σε τόσο μικρή οθόνη, τόσο μεγάλη ανάλυση ; Γιατί ; Στην μπροστινή κάμερα νομίζω ότι και 8-13 mpx είναι αρκετά.Ετσι και αλλιώς δε σκοπεύω να τοιχοκολλησω στην εθνική φωτό μου από την μπροστινή κάμερα.Το zoom επίσης μου φαίνεται υπερβολικό. Η αδιάβροχοποίηση ακόμα δε καταλαβαίνω ποια ανάγκη καλυπτει για τη χρήση κινητού τηλεφώνου ( δεν είναι action camera) Στην μπαταρία χαίρομαι γενικά που επιτέλους πάει να καθιερωθεί το 4000+ σαν χωρητικότητα. Γενικά διαπιστώνω ότι πρέπει να καλύψουν την ανάγκη της αριθμολαγνειας που έχουμε αποκτήσει αλλά και φανεί προς τα έξω και η πρόοδος που υπάρχει σε σχέση με 1 χρόνο πριν. Εγώ συμφωνώ μαζί σου και ένας από τους λόγους που έχω εδώ και 4 χρόνια μόνο χιαομι είναι αυτός, ότι δεν είμαι αριθμολαγνος και κοιτάω να πάρω το κινητό που σε αυτά τα Χ χρήματα θα κάνει αυτά που θέλω. Απλά τα ανέφερα γιατί στα χαρτιά έχουν διαφορές και κάπως έτσι η σαμσουνγκ και η κάθε σαμσουνγκ δικαιολογεί την τιμή του εκάστοτε κινητού ...
nikos5800 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Η τιμή του mi 10 είναι μια χαρά ,τόσο έπρεπε να κοστίζουν όλες οι ναυαρχίδες όλων των εταιριών Μαξ! Απλά από την χιαομι περιμέναμε να μας το δίνει στο κόστος κατασκευής τους και τώρα μας κακό φαίνεται 2
baiosss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Heimdall7 είπε Αμα δεν σου αρεσει δεν αγοραζεις φιλε...δεν ηξερα οτι επειδη το ονομα της εταιριας ειναι xiaomi εχει ανωτατο οριο τιμης ή οτι πρεπει η εταιρεια να σου πουλαει συσκευες μισοτιμης σε σχεση με συσκευες αλλων εταιρειων με αντιστοιχες δυνατοτητες. Δεν θυμασαι τι ελεγα αλλα παρολαυτα με βαζεις σε ενα γκρουπ καποιων που εκραζαν μια αλλη εταιρεια....🥴 Το post σου ηταν η αφορμή Στο δια ταύτα όμως, αυτό συμβαίνει. Κράζουμε απλά για να κράζουμε και όταν οι τιμές της αγαπημένης Xiaomi διπλασιαστούν, αρχίζουν τα " ναι αλλά με τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι δικαιολογημένα τα 800".
kabamaru2372 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Grimson είπε Γι'αυτό ακριβώς πουλούσε.Στα 790€ αμφιβάλλω αν θα το προτιμήσει κάποιος έναντι του Samsung note 10+ ή έναντι του iphone 11 pro Στα 790€ δεν υπάρχει ούτε το iPhone 11 pro ούτε το note 10+ με 12gb ram και 512gb μνήμη.... Και ας περιμένουμε λίγο κάνενα review, μπορεί να είναι καλύτερο από ότι λένε τα σπεκς ή χειρότερο .. όπως και να έχει αν βγει η τοπ έκδοση στα 790€ και λογικά πέσει το καλοκαίρι κάτω από 700-650 και παρασύρει τις μικρότερες εκδόσεις κάπου στο 500άρικο θα είναι πολύ καλές τιμές....
baiosss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Grimson είπε Γι'αυτό ακριβώς πουλούσε.Στα 790€ αμφιβάλλω αν θα το προτιμήσει κάποιος έναντι του Samsung note 10+ ή έναντι του iphone 11 pro Στην Ελλάδα πολλοί θα το αγοράσουν. Στις υπόλοιπες αγορές, εκεί που κυρίως πουλάει η Xiaomi, πάλι κάποιο redmi θα πουλήσει τα μάλα.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, arisikaria είπε Αν δεν σου αρέσει πάρε Samsung ultra με Exynos 1400 ευρω Μα και Snapdragon 865 να είχε, δεν δικαιολογείται η τιμή του βάσει του κόστους κατασκευής του.
Heimdall7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οπως προειπα οσοι ειχαν καλομαθει να αγοραζουν ναυαρχιδες με 400 ευρω και να ειναι φουλ κομπλε καλο θα ειναι σιγα σιγα να το παρουν αποφαση οτι θα υπαρχουν λυσεις και για αυτους αλλα απο τις θυγατρικες των μεγαλων εταιρειων οπως η Realme και η Redmi και που φυσικα θα ειναι ενα κλικ κατω σε δυνατοτητες και ποιοτητα υλικων... Οπως και να εχει με τις τιμες που ανακοινωθηκαν σημερα και με ενα λογικο καπελο +100 ευρω για τις Ευρωπαικες τιμες βλεπουμε οτι παιρνεις τη κορυφαια μεχρι τωρα ναυαρχιδα του 2020 με τιμη γυρω στα 750 ευρω. Την ιδια στιγμη η Samsung πουλαει την αντιστοιχων δυνατοτητων με τη μιση μαλιστα χωρητικοτητα απο 1000 ευρω και πανω.... Ακομα και ετσι παλι ο λογος τιμης/δυνατοτητων παραμενει υπερ της Xiaomi.... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Heimdall7
DJ Gx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για όσους θέλουν την πολύχρωμη εικόνα σαν wallaper Download Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από DJ Gx 1 1
Justhavocman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, macboy είπε 700 ευρώ για κινέζο 😂😂😂 Meanwhile ολα κινεζικα ειναι αλλα μην σου χαλασουμε τον μικροκοσμο σου. Εχετε πλακα παντως οι περισσοτεροι , ειστε πραγματικα του τυπου Samsung : Get our new Exynos S20 for 1.400$ - Insomnia : ΕΛΑ ΡΕ ΣΑΜΜΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ Xiaomi : Get our new SD 865 with amoled display , 90hz and a dope-ass camera for literally half the price of a samsung flagship - Insomnia : ΦΤΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Justhavocman 5
stavros750 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Κάτοχος Mi8 και εντυπωσιασμένος από τα νέα Mi10, κυρίως προσωπικά λόγω μπαταρίας και γρήγορης φόρτισης 65W, μία παρατήρηση όμως έχω να κάνω: Η βαθμολογία του dxomark είναι παραπλανητική. Το λέω γιατί τα ίδια ακριβώς είχαν συμβεί και με την πρωτιά του Mi8 μόλις κυκλοφόρησε στο εν λόγω Site. Οφείλω να επεξηγήσω όμως τι εννοώ. Δεν φταίει το Site, αυτό κάνει άψογα το review του και τη δουλειά του με το προϊόν που έχει στα χέρια του. Το θέμα είναι ότι το review γίνεται σε xiaomi με κινεζική Rom. Στα Global Version η ποιότητα πέφτει αρκετά και είτε στρώνει μετά από μήνες είτε δεν φτάνει ποτέ στα ίδια στάνταρ. Το γιατί και πως δεν είμαι ειδικός να το αναλύσω, δεν ασχολούμαι τόσο με το θέμα της φωτογραφίας, απλά εκείνο το καιρό το έψαχνα αρκετά και υπήρχαν πολλά παράπονα από κατόχους Mi8.
Heimdall7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, stavros750 είπε Κάτοχος Mi8 και εντυπωσιασμένος από τα νέα Mi10, κυρίως προσωπικά λόγω μπαταρίας και γρήγορης φόρτισης 65W, μία παρατήρηση όμως έχω να κάνω: Η βαθμολογία του dxomark είναι παραπλανητική. Το λέω γιατί τα ίδια ακριβώς είχαν συμβεί και με την πρωτιά του Mi8 μόλις κυκλοφόρησε στο εν λόγω Site. Οφείλω να επεξηγήσω όμως τι εννοώ. Δεν φταίει το Site, αυτό κάνει άψογα το review του και τη δουλειά του με το προϊόν που έχει στα χέρια του. Το θέμα είναι ότι το review γίνεται σε xiaomi με κινεζική Rom. Στα Global Version η ποιότητα πέφτει αρκετά και είτε στρώνει μετά από μήνες είτε δεν φτάνει ποτέ στα ίδια στάνταρ. Το γιατί και πως δεν είμαι ειδικός να το αναλύσω, δεν ασχολούμαι τόσο με το θέμα της φωτογραφίας, απλά εκείνο το καιρό το έψαχνα αρκετά και υπήρχαν πολλά παράπονα από κατόχους Mi8. Δηλαδη επειδη εγινε αυτο στο Mi8 ειναι η νορμα και συμβαινει σε ολα τα κινητα της Xiaomi; Εντωμεταξυ το μονο που δεν σχολιαζετε και πραγματικα ειναι αρνητικο ειναι το ποσο τουβλο ειναι το Mi10 pro...μιλαμε για 208 γρ. Bεβαια θα μπορουσε να ειναι και 222 γρ που ζυγιζει το S20 ultra...😝
Cocomel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Κάποια περίοδο πούλαγε κάτω του κόστους .από τν στιγμή που μπήκε σε όλα τα σπίτια είναι λογικό του χρόνου να έχει συσκευή κοντά στα 1000 γτ να μην το κάνει στο κάτω κάτω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα