Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, JcD είπε

Υπάρχει κάποιος που αλλάζει μπαταρίες στα σαμυ και λειτουργούν κανονικά κατόπιν?

2 φορές έχω αλλάξει σε 2 συσκευές, όλα τέλεια. Και σε απόδοση και σε αδιαβροχοποίηση. Είχες ποτέ πρόβλημα;

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

2 φορές έχω αλλάξει σε 2 συσκευές, όλα τέλεια. Και σε απόδοση και σε αδιαβροχοποίηση. Είχες ποτέ πρόβλημα;

Όχι απλά βλέπω ότι θα κρατήσω το s10 κάμποσο καιρό ένεκα headphone jack και μεγέθους όποτε αν έχεις κάποιον καλό τεχνίτη υπόψιν να μας τον πεις !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leolipop είπε

Κάνω λάθος αν υποθέσω πως ram + storage + οθόνη είναι της Samsung ; Έχει το τελευταίο SD chipset , για τις κάμερες δεν πρόσεξα αν αναφέρεται κάπου ο προμηθευτής τους.Δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί τόσο μεγάλη έκπληξη η τιμή τους.Γιατι το s20 ultra έχει 400€ παραπάνω ;

120hz αντι για 90hz στην οθονη,

511ppi αντί για 403ppi

3200x1440 ανάλυση αντί για 2340x1080

6.9 inches οθόνη αντί  για 6.67 inches

240hz scrolling αντί για 180hz

40mp μπροστινή κάμερα αντί για 20mp

100x space zoom αντί για 50x

5000mAh μπαταρία αντί για 4500mAh

ip68 αντί για καμία αδιαβροχοποίηση

και είναι και Samsung ( δεν το λέω για εμένα, δεν κάνει καμία διαφορά απλά έχει φτάσει να είναι πλέον λογικό να έιναι πιο ακριβή από όλους...)

Νομίζω ότι η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται από την Samsung...

Βέβαια στα λεφτά του είναι μια χαρά το mi 10 ( και το Pro)

Πιστεύω το καλοκαίρι εάν παίζει το pro στα 500-600 θα είναι πολύ καλή τιμή

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kirileman είπε

Γνωστος μου ειχε αλλαξει μπαταρια στο s8+ και με το που του το  στειλανε πισω απο τ επίσημο σερβις... Ξαφνικα Η καμερα ηταν θολη... Τ ξαναπηγε την επομενη μερα... Τ αλλαξανε πλακετα γτ εντελως απο το.. Πουθενά ανακαλυψανε βλαβη στην πλακετα... Του το γυρισανε.. Κολλουσε... Η μπαταρια επεφτε νερο.... Κ τ ξαναπηγε κ του παν δν μπορουν ν κανουν κατι.. Ολα αυτα μεσα σ μια δεκαρια μερες. Γι αυτον το λογο ενω ειχα s9+ χωρις προβλημα απο οταν βγηκε ως κ τν Νοέμβριο.. Σκεφτηκα οτι οπου να ναι θα χρειαστει αλλαγη καμια μπαταρια... Κ μετα θα το κλαιω... Οποτε τ πουλησα κ πηρα Honor 20 pro.. Καλυτερο στα παντα εκτος οθονη κ ηρεμισα. Παντως αν μπεις στο σκρουτζ στα σχολια εγραφαν κ αλλοι γ ξαφνικο προβλημα μετα απο αλλαγες μπαταριας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giorgos17589 είπε

Γνωστος μου ειχε αλλαξει μπαταρια στο s8+ και με το που του το  στειλανε πισω απο τ επίσημο σερβις... Ξαφνικα Η καμερα ηταν θολη... Τ ξαναπηγε την επομενη μερα... Τ αλλαξανε πλακετα γτ εντελως απο το.. Πουθενά ανακαλυψανε βλαβη στην πλακετα... Του το γυρισανε.. Κολλουσε... Η μπαταρια επεφτε νερο.... Κ τ ξαναπηγε κ του παν δν μπορουν ν κανουν κατι.. Ολα αυτα μεσα σ μια δεκαρια μερες. Γι αυτον το λογο ενω ειχα s9+ χωρις προβλημα απο οταν βγηκε ως κ τν Νοέμβριο.. Σκεφτηκα οτι οπου να ναι θα χρειαστει αλλαγη καμια μπαταρια... Κ μετα θα το κλαιω... Οποτε τ πουλησα κ πηρα Honor 20 pro.. Καλυτερο στα παντα εκτος οθονη κ ηρεμισα. Παντως αν μπεις στο σκρουτζ στα σχολια εγραφαν κ αλλοι γ ξαφνικο προβλημα μετα απο αλλαγες μπαταριας. 

Κανένα πρόβλημα με smartec, έχω πάει 4-5 φορές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Κανένα πρόβλημα με smartec, έχω πάει 4-5 φορές.

Καλα ναι σιγουρα δν ειναι τ ιδιο παντου..απλα για το επίσημο συγκεκριμένα στην πολη π ειμαι ειχα κ ο ιδιος παλιοτερα θέμα με ενα Bluetooth π δν δουλευε.. Κ τλκ μ το φαγανε μετα απο μηνες τρεχαματα.. Τουλάχιστον μ δωσανε τ λεφτα πισω.. Αλλα κ εξυπηρέτηση χαλια γενικα. Εκτος τ παραπανω παραδειγμα π ανεφερα π δν εχει ν κανει μ εμενα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε

511ppi αντί για 403ppi

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Οπότε τα παίρνω με τη σειρά εντελώς υποκειμενικά.

Στα hz στην οθόνη ,υπό ποια χρήση θα είναι αντιληπτή η διαφορά τους ;

Στο μέγεθος της οθόνης , καλύτερα μικρότερη εκεί που έχει φτάσει το πράγμα .Ανάλυση ; Σε τόσο μικρή οθόνη, τόσο μεγάλη ανάλυση ; Γιατί ;

Στην μπροστινή κάμερα νομίζω ότι και 8-13 mpx είναι αρκετά.Ετσι και αλλιώς δε σκοπεύω να τοιχοκολλησω στην εθνική φωτό μου από την μπροστινή κάμερα.Το zoom επίσης μου φαίνεται υπερβολικό.

Η αδιάβροχοποίηση ακόμα δε καταλαβαίνω ποια ανάγκη καλυπτει για τη χρήση κινητού τηλεφώνου ( δεν είναι action camera)

Στην μπαταρία χαίρομαι γενικά που επιτέλους πάει να καθιερωθεί το 4000+ σαν χωρητικότητα.

Γενικά διαπιστώνω ότι πρέπει να καλύψουν την ανάγκη της αριθμολαγνειας που έχουμε αποκτήσει αλλά και φανεί προς τα έξω και η πρόοδος που υπάρχει σε σχέση με 1 χρόνο πριν.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Τωρα θα έκραζα και εδω για τις τιμές, αλλα οταν η σαμσουγκ πουλαει στα 1400, τοτε τι να πεις.. Ολοι τον leader ακολουθούν και προσαρμοζονται, σε ολα τα προϊόντα. Αν η σαμσουγκ πουλαγε ακομα στα 800 ναυαρχίδα, η xiomi θα έβγαζε στα 500 βαρια..

Η νεα xiomi που ρωτάνε παραπανω, ειναι η realme. Ηταν της xiomi, για εμπορικούς λογους πλεον θεωρηται αλλη εταιρια. Βασικά ειναι xiomi, απλα για χαμηλοτερα εργατικά φτιάχνεται στην Ινδία.. Ναι η Κίνα ειναι ακριβή στα ημερομισθια πλεον, και για μείωση κόστους πήγαν Ινδία..

Η ουσία ειναι αν επαιρνες xiomi γιατι ήθελες το ποιο value for money, τοτε κοιτα realme + κάποιες άλλες. Μια χαρα τα xiomi, αλλα σε αυτές τις τιμές πέθανε ως value for money οσο και να πουλανε οι ανταγωνιστες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leolipop είπε

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Οπότε τα παίρνω με τη σειρά εντελώς υποκειμενικά.

Στα hz στην οθόνη ,υπό ποια χρήση θα είναι αντιληπτή η διαφορά τους ;

Στο μέγεθος της οθόνης , καλύτερα μικρότερη εκεί που έχει φτάσει το πράγμα .Ανάλυση ; Σε τόσο μικρή οθόνη, τόσο μεγάλη ανάλυση ; Γιατί ;

Στην μπροστινή κάμερα νομίζω ότι και 8-13 mpx είναι αρκετά.Ετσι και αλλιώς δε σκοπεύω να τοιχοκολλησω στην εθνική φωτό μου από την μπροστινή κάμερα.Το zoom επίσης μου φαίνεται υπερβολικό.

Η αδιάβροχοποίηση ακόμα δε καταλαβαίνω ποια ανάγκη καλυπτει για τη χρήση κινητού τηλεφώνου ( δεν είναι action camera)

Στην μπαταρία χαίρομαι γενικά που επιτέλους πάει να καθιερωθεί το 4000+ σαν χωρητικότητα.

Γενικά διαπιστώνω ότι πρέπει να καλύψουν την ανάγκη της αριθμολαγνειας που έχουμε αποκτήσει αλλά και φανεί προς τα έξω και η πρόοδος που υπάρχει σε σχέση με 1 χρόνο πριν.

Με αυτό το σχόλιο απλά επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι είναι ακριβό. Αν δεν είναι χρήσιμα όλα αυτά τότε το Mi 10 Pro είναι πανάκριβο, βολεύεσαι και με ένα Note 8 με 200€. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε

511ppi αντί για 403ppi

και είναι και Samsung ( δεν το λέω για εμένα, δεν κάνει καμία διαφορά απλά έχει φτάσει να είναι πλέον λογικό να έιναι πιο ακριβή από όλους...)

Καλά τα PPI προκύπτουν από τη σχέση ανάλυσης / μεγέθους οθόνης, δεν είναι ξεχωριστός λόγος.

_reddit-post#1310220.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε

511ppi αντί για 403ppi

Συγνωμη φίλε μου άλλα τα 3 πρώτα που έγραψες για διαφορες αυτοαναιρουνται. Γτ αν έχει 120hz τo s20 ultra πάει να πει θα έχει ίδια ανάλυση με το mi10 pro και με λιγότερα ppi λόγω μεγαλύτερης οθόνης. (Με επιφύλαξη το ppi).  Αν πάλι θες να τονίσει την μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης τότε να ξέρεις ότι θα είναι στα 60hz άρα πάλι το  mi10 pro με τα 90hz είναι από πανω. Όσο για την μπαταρία μεγαλύτερη μεν , πιο αργή φόρτιση δε και με πιο ενεργοβόρο  επεξεργαστή επιπλέον. Προφανώς και γω σαν σύνολο το s20 ultra θα έπαιρνα άλλα δεν δικαιολογούνται τα τουλάχιστον 500 ευρω που θα έχουν επίσημη διάφορα τιμής. Τώρα σε ένα εξάμηνο από Σκρουτζ το ξανασυζηταμε.

Επεξ/σία από hid3
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, argipen είπε

Καλά τα PPI προκύπτουν από τη σχέση ανάλυσης / μεγέθους οθόνης, δεν είναι ξεχωριστός λόγος.

_reddit-post#1310220.png

Είναι λίγο ό,τι να 'ναι ο πίνακας. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oldnew είπε

Τωρα θα έκραζα και εδω για τις τιμές, αλλα οταν η σαμσουγκ πουλαει στα 1400, τοτε τι να πεις.. Ολοι τον leader ακολουθούν και προσαρμοζονται, σε ολα τα προϊόντα. Αν η σαμσουγκ πουλαγε ακομα στα 800 ναυαρχίδα, η xiomi θα έβγαζε στα 500 βαρια..

Η νεα xiomi που ρωτάνε παραπανω, ειναι η realme. Ηταν της xiomi, για εμπορικούς λογους πλεον θεωρηται αλλη εταιρια. Βασικά ειναι xiomi, απλα για χαμηλοτερα εργατικά φτιάχνεται στην Ινδία.. Ναι η Κίνα ειναι ακριβή στα ημερομισθια πλεον, και για μείωση κόστους πήγαν Ινδία..

Η ουσία ειναι αν επαιρνες xiomi γιατι ήθελες το ποιο value for money, τοτε κοιτα realme + κάποιες άλλες. Μια χαρα τα xiomi, αλλα σε αυτές τις τιμές πέθανε ως value for money οσο και να πουλανε οι ανταγωνιστες.

H realme ειναι της oppo και οχι της xiaomi.

Οταν το mi note 10 με τον (sd 730) εχει 550 ευρω, τοτε το mi 10 pro που θα ειναι πιο ακριβο θα μπει στα χωραφια των samsung και apple. Η xiaomi δεν εχει (ακομα;) brand για να πουλησει κινητο  ανω των 800 ευρω.

Η xiaomi δεν πουλαει πλεον ναυαρχιδα με 500ευρω γιατι προφανως δεν ειναι βιωσιμο, οχι διοτι η samsung πουλα με 1400 ευρω.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...