Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, geartech είπε

με βλέπω να πουλάω το mi9t 6/64 στα 200 βαριά 180 για να πάρω το mi 10 pro πολύ ευχαριστημένος βέβαια με το mi9 t αλλά ελπίζω η κάμερα να τα αξίζει αυτά τα παραπάνω λεφτά

Με 350-400 βρίσκεις το mi note 10 που έχει αντίστοιχη συστοιχία καμερών.....λίγο κατώτερη συστοιχία από το mi 10 pro και λίγο καλύτερη από mi10 απλό...τώρα αν προβληματίζεσαι για τον top επεξεργαστή τον snap 865  και 90hz οθόνης πάω πάσο......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, BabisTs είπε

Με 350-400 βρίσκεις το mi note 10 που έχει αντίστοιχη συστοιχία καμερών.....λίγο κατώτερη συστοιχία από το mi 10 pro και λίγο καλύτερη από mi10 απλό...τώρα αν προβληματίζεσαι για τον top επεξεργαστή τον snap 865  και 90hz οθόνης πάω πάσο......

από banggoοd το πήρα 333 το mi9t και σε 2 βδομάδες έπεσε στα 240 επειδή βγήκε το pro θέλω λίγο καλύτερη κάμερα γιατί πριν είχα google pixel xl και το mi9t ενώ έβαλα και gcam δεν το έχει και τόσο επίσης μήπως ξέρεις αν το pro υποστηρίζει 800 άρα γιατί έχω whatch up περιμένω βέβαια και review άλλα κάθε άποψη δεκτή

Δημοσ.
12 ώρες πριν, geartech είπε

επίσης μήπως ξέρεις αν το pro υποστηρίζει 800 άρα γιατί έχω whatch up περιμένω βέβαια και review άλλα κάθε άποψη δεκτή

με βάση εδώ ...όχι

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_10_pro_5g-10055.php

.......αλλά αναμένεις επίσημα review...

Δημοσ.
Στις 15/2/2020 στις 12:15 ΜΜ, DisRaptor είπε

Απορω με καποιους που βρισκουν ΟΚ τις τιμες. Μιλαμε για Xiaomi, αρα μιλαμε για μια εταιρια που δεν δικαιουται να ξαναβγαλει ποτε κανενα κινητο πανω απο 300 αντε 400, ασχετα τι χαρακτηριστικα εχει, ποιοτητα κατασκευης, ανταγωνισμο, χρονολογια κτλ.

H Xiaomi που δεν θα μας πληγωσει ποτε βγαζοντας ενα κινητο που δεν μπορουμε να παρουμε. Ξερει οτι ειναι κινεζικη και της κανουμε την τιμη να την αγοραζουμε στην Ελλαδα.

Η Xiaomi που ξερουμε, η Xiaomi της καρδιας μας

να αν το κοστος του προϊόντος είναι 400€, θα στο δώσει εσένα 300 επειδη ειναι η Xiaomi

Δημοσ.
17 ώρες πριν, UnboxerGR είπε

να αν το κοστος του προϊόντος είναι 400€, θα στο δώσει εσένα 300 επειδη ειναι η Xiaomi

Αν δεν μου δωσει η ζιαομι κινητο κατω του κόστους θα παρω απλ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DisRaptor είπε

Αν δεν μου δωσει η ζιαομι κινητο κατω του κόστους θα παρω απλ

αυτό τι ειναι εκβιασμός;

εντάξει το απλ δεν είναι ακριβό ισχύει. Πάρε πράσινο, είναι πιο ωραίο (έχει λίγο ξινίλα)

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό η Xiaomi κάνει παπάδες . Ατέλειωτες νέες συσκευές . Δεν έχουν άλλες δουλειές εκεί ; Ας φτιάξουν καμία smart τουαλέτα , νιπτήρα το ξεφτίλισαν με τα smartphone 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...