Player_x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα στο forum! (όπου δεν είμαι νέος αλλά για προσωπικούς λόγους έπρεπε να φτιαχτεί νέο προφίλ από την αρχή χάνοντας δυστυχώς το θετικό μέρος πολλών θετικών αξιολογήσεων). Στο ζητούμενο : σε άλλα forums (πχ mybike) υπήρχε η δυνατότητα για τα μέλη να φτιάχνουν θέματα - ψηφοφορίες. Νομίζω ότι αυτό έχει ένα νόημα ειδικά στις περιπτώσεις που τίθενται με τη μορφή του ναι/όχι ή ποια είναι η γνώμη σας (και να παρέχονται 3-4-5) εναλλακτικές. Πχ τελευταία υπήρξε το ερώτημα αμάξι καινούργιο ή μτχ ανώτερης κατηγορίας. Ένα ενδιαφέρον ερώτημα με πολλές τοποθετήσεις. Σε κάποιο σημείο ο ts είχε μαζέψει το σκορ καταλήγοντας σε ~50-50. (δεν παρακολούθησα αργότερα...) Και αναρωτήθηκα μήπως θα ήταν αναβάθμιση για το forum να έμπαινε μια τέτοια δυνατότητα. Παρόμοια, το θέμα με την ακύρωση του συνεδρίου λόγω του ιού, εκτιμώ πως θα ήταν ενδιαφέρον να προστίθεται και ένα συμφωνείς/διαφωνείς. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά φαντάζομαι πως κάπως θα μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε. Μήπως να το κάνουμε και.... ψηφοφορία;;
thomasG4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Για την δημιουργια poll εχω την εντυπωση οτι πρεπει να επικοινωνησεις με τους mods. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Player_x είπε Καλημέρα στο forum! (όπου δεν είμαι νέος αλλά για προσωπικούς λόγους έπρεπε να φτιαχτεί νέο προφίλ από την αρχή χάνοντας δυστυχώς το θετικό μέρος πολλών θετικών αξιολογήσεων). Στο ζητούμενο : σε άλλα forums (πχ mybike) υπήρχε η δυνατότητα για τα μέλη να φτιάχνουν θέματα - ψηφοφορίες. Νομίζω ότι αυτό έχει ένα νόημα ειδικά στις περιπτώσεις που τίθενται με τη μορφή του ναι/όχι ή ποια είναι η γνώμη σας (και να παρέχονται 3-4-5) εναλλακτικές. Πχ τελευταία υπήρξε το ερώτημα αμάξι καινούργιο ή μτχ ανώτερης κατηγορίας. Ένα ενδιαφέρον ερώτημα με πολλές τοποθετήσεις. Σε κάποιο σημείο ο ts είχε μαζέψει το σκορ καταλήγοντας σε ~50-50. (δεν παρακολούθησα αργότερα...) Και αναρωτήθηκα μήπως θα ήταν αναβάθμιση για το forum να έμπαινε μια τέτοια δυνατότητα. Παρόμοια, το θέμα με την ακύρωση του συνεδρίου λόγω του ιού, εκτιμώ πως θα ήταν ενδιαφέρον να προστίθεται και ένα συμφωνείς/διαφωνείς. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά φαντάζομαι πως κάπως θα μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε. Μήπως να το κάνουμε και.... ψηφοφορία;; Καλο θα ηταν για καποοιες ενοτητες.
Player_x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Για την δημιουργια poll εχω την εντυπωση οτι πρεπει να επικοινωνησεις με τους mods. Ναι, σκεφτόμουν πει πολλά θέματα θα είχαν ενδιαφέρον εάν μπορούσε ο ίδιος ο ts να το κάνει Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Player_x
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, Player_x said: Καλημέρα στο forum! (όπου δεν είμαι νέος αλλά για προσωπικούς λόγους έπρεπε να φτιαχτεί νέο προφίλ από την αρχή χάνοντας δυστυχώς το θετικό μέρος πολλών θετικών αξιολογήσεων). Στο ζητούμενο : σε άλλα forums (πχ mybike) υπήρχε η δυνατότητα για τα μέλη να φτιάχνουν θέματα - ψηφοφορίες. Νομίζω ότι αυτό έχει ένα νόημα ειδικά στις περιπτώσεις που τίθενται με τη μορφή του ναι/όχι ή ποια είναι η γνώμη σας (και να παρέχονται 3-4-5) εναλλακτικές. Πχ τελευταία υπήρξε το ερώτημα αμάξι καινούργιο ή μτχ ανώτερης κατηγορίας. Ένα ενδιαφέρον ερώτημα με πολλές τοποθετήσεις. Σε κάποιο σημείο ο ts είχε μαζέψει το σκορ καταλήγοντας σε ~50-50. (δεν παρακολούθησα αργότερα...) Και αναρωτήθηκα μήπως θα ήταν αναβάθμιση για το forum να έμπαινε μια τέτοια δυνατότητα. Παρόμοια, το θέμα με την ακύρωση του συνεδρίου λόγω του ιού, εκτιμώ πως θα ήταν ενδιαφέρον να προστίθεται και ένα συμφωνείς/διαφωνείς. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά φαντάζομαι πως κάπως θα μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε. Μήπως να το κάνουμε και.... ψηφοφορία;; γινεται αλλα οχι απο την χρηστη.σαν δυνατοτητα υπαρχει εδω και πολλλλλαααα χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις