Προς το περιεχόμενο

RESET FACTORY DEFAULTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stavi79 είπε

Η μητρική είναι η asus p5q3 deluxe wifi-ap@n. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Εφόσον μπορεί να διορθωθεί η μητρική και να μην πεταχτεί γιατι λειτουργεί κανονικά μόνο που πρέπει να ανοιγοκλείνει ο υπολογιστής με όχι εύκολο τρόπο. 

Σου υπόσχομαι να το ψάξω και να επανέλθω. Θα ψάξω το ηλεκτρονικό σχέδιο ή service manual, ότι βρω. Βολέψου προσωρινά με χειροκίνητο reset, και μιλάμε αύριο.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, stavi79 είπε

Η μητρική είναι η asus p5q3 deluxe wifi-ap@n. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Εφόσον μπορεί να διορθωθεί η μητρική και να μην πεταχτεί γιατι λειτουργεί κανονικά μόνο που πρέπει να ανοιγοκλείνει ο υπολογιστής με όχι εύκολο τρόπο. 

Ααα! Εσείς έχετε μία από τις καλύτερες μητρικές της εποχής. Μόνο ένα πράγμα δεν ανφέρατε, ποιο XEON βάλατε.

Δημοσ.

Και δεν υπάρχει για αγορά η συγκεκριμένη και είχα σκάσει που θα την άλλαζα. Θα την αντικαταστήσω αναγκαστικά (αν δεν επισκευαστεί) με την απλή p5q3 αν και αυτή δύσκολα βρίσκεται. Έβαλα τον x5482. 

Δημοσ.

Για αυτό και εγώ πήγα στη vat&volt για να πάρω τον x5492 αν βρεθεί.Έτσι λίγο να ευθυμήσουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, stavi79 είπε

Για αυτό και εγώ πήγα στη vat&volt για να πάρω τον x5492 αν βρεθεί.Έτσι λίγο να ευθυμήσουμε. 

Η τελευταία φορά που είδα υπολογιστή με τριφασική πρίζα ήταν όταν ένας φίλος που δούλευε σε πάροχο μου έδειξε έναν SUN 10.000

Μπράβο! Βοηθάς το ελληνικό ΑΕΠ !!!

hump1.jpg

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stavi79 είπε

Όπως; 

Καταλάβατε; +ότι ζωρίζετε τα VRM (αν και έχουν ενισχυμένη ψύξη). Το MAX TDP της μητρικής είναι 136W και ο επεξεργαστής 150W. Η σκέψη μου ήταν ότι ίσως ο επεξεργαστής να έκανε τη ζημιά, γι' αυτό ρώτησα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Καταλάβατε; +ότι ζωρίζετε τα VRM (αν και έχουν ενισχυμένη ψύξη). Το MAX TDP της μητρικής είναι 136W και ο επεξεργαστής 150W. Η σκέψη μου ήταν ότι ίσως ο επεξεργαστής να έκανε τη ζημειά, γι' αυτό ρώτησα.

Στα ζόρια θα μυρίσει λίγο...
🤒

Δημοσ.
3 hours ago, MINDER said:

Δεν ξέρω εάν σας βοηθήσω ή εάν σας μπερδέψω παραπάνω. Μου έχει τύχει με υπολογιστή κάποιου να μην παίρνει μπροστά με το power button.

Να σημειώσω ότι πριν δούλευε κανονικά.

Βρε να τσεκάρω να ξανατσεκάρω το ένα το άλλο όλα οκ τίποτα.

Ε την επόμενη μέρα μου λέει το έφτιαξα.

Εγώ τώρα περίεργος να δω πως το έφτιαξε γιατί δεν έχει ιδέα από hardware και συναρμολόγηση υπολογιστή απλά με έβλεπε τι έκανα και άρχισε να κάνει πειράματα.

Λοιπόν τα καλωδιάκια του power button τα σύνδεσε εκεί που συνδέονται αυτά του reset και μετά τον βάζει μπροστά από το reset button. 

Τώρα πως γίνεται αυτό μην με ρωτάτε θα μας πει ο ηλεκτρονικός της παρέας εδώ και εάν μπορεί κάτι ανάλογο να κάνουν και στο πρόβλημα εδώ.

Παράδοξος τρόπος επίλυσης του προβλήματος αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Απλά είχε χαλάσει το κουμπί.

Δημοσ.

Καλώς φίλοι, βοηθήσατε πολύ. Θα βάλω λοιπόν τον 5472 για να είναι όλα εντάξει. Το βασικό να επισκευαστεί η μητρική. 

P5Q3-ASUS-DELUXE Wifi Modded! -2105.ROM

Προσπάθησα να βάλω κάτι εδώ που βρήκα αλλά δεν ανοίγει να το δείτε. Γράφει ότι το tdp της μητρικής είναι 150 και αναφέρει και τον 5482.Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος. 

Δημοσ.
ASUS P5Q3 Deluxe P45 / ICH10R 1600 150 Q9650, QX9770 All
Worked: X5470, E5450 (C0), X5460 (C0), E5440 (C0), X5450 (E0 & C0), E5420 (E0), E5462, X5482 (E0), L5420 (E0), E5472
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavi79 είπε
ASUS P5Q3 Deluxe P45 / ICH10R 1600 150 Q9650, QX9770 All
Worked: X5470, E5450 (C0), X5460 (C0), E5440 (C0), X5450 (E0 & C0), E5420 (E0), E5462, X5482 (E0), L5420 (E0), E5472

Καλή ψύξη σε CPU και καλό αερισμό του κουτιού, αλλιώς στα ζόρια θα κλάψουν μανούλες.

υγ: περιμένω σήμερα το pdf με σχέδιο και service manual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...