panoscu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος και μπορεί να μου δώσει τα φώτα του Έχω ένα pc που φόραγε μητρική as rock h85m hds Cpu i5 4440 Ram 2x 4gb Και κάρτα γραφικών gainward ge force gt 640 Ενώ δούλευε κανονικά το κλείνω Πάω να το ξανάνοιξε μετά από κάνα δυωρο και έβγαζε το σήμα ότι στην οθόνη d sub no signal Σύνδεσα την οθόνη στην onboard τίποτα Παρατήρησα ότι όταν άνοιγε το pc ξεκίναγαν τα ανεμιστηρακια έσβηναν και ξαναξεκιναγαν να δουλεύουν κανονικά. Έβγαλα μπαταρία έκανε clear το bios Δοκίμασα με μια ραμ με καμιά χωρίς κάρτα γραφικών χωρίς εξωτερικές συσκευές δοκίμασα τα πάντα αλλά τπτ Οπότε λέω η μητρική λογικά μας άφησε Παίρνω άλλη μητρική την κουμπώνω επάνω τώρα ξεκινάνε όλα με την μια αλλά πάλι σήμα στην οθόνη δεν δίνει ούτε από την κάρτα γραφικών ούτε από την on board Καμία ιδέα γιατί κοντεύει να εκραγεί ο εγκέφαλος μου
godfather0991 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, panoscu είπε Καλησπέρα Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος και μπορεί να μου δώσει τα φώτα του Έχω ένα pc που φόραγε μητρική as rock h85m hds Cpu i5 4440 Ram 2x 4gb Και κάρτα γραφικών gainward ge force gt 640 Ενώ δούλευε κανονικά το κλείνω Πάω να το ξανάνοιξε μετά από κάνα δυωρο και έβγαζε το σήμα ότι στην οθόνη d sub no signal Σύνδεσα την οθόνη στην onboard τίποτα Παρατήρησα ότι όταν άνοιγε το pc ξεκίναγαν τα ανεμιστηρακια έσβηναν και ξαναξεκιναγαν να δουλεύουν κανονικά. Έβγαλα μπαταρία έκανε clear το bios Δοκίμασα με μια ραμ με καμιά χωρίς κάρτα γραφικών χωρίς εξωτερικές συσκευές δοκίμασα τα πάντα αλλά τπτ Οπότε λέω η μητρική λογικά μας άφησε Παίρνω άλλη μητρική την κουμπώνω επάνω τώρα ξεκινάνε όλα με την μια αλλά πάλι σήμα στην οθόνη δεν δίνει ούτε από την κάρτα γραφικών ούτε από την on board Καμία ιδέα γιατί κοντεύει να εκραγεί ο εγκέφαλος μου Άλλη οθόνη δοκίμασες, μήπως η οθόνη έχει θέμα?
panoscu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Η οθόνη δουλεύει όταν την συνδέω στο laptop Δοκίμασα άλλη οθόνη στο pc δεν δίνει σημα
dpolal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, panoscu είπε Η οθόνη δουλεύει όταν την συνδέω στο laptop Δοκίμασα άλλη οθόνη στο pc δεν δίνει σημα Δοκίμασε να βγάλεις την μία μνήμη και μετά να κάνεις δοκιμές εναλλάξ με τα dimmάκια ένα ένα σε όλες τις θέσεις. Ποιό πολύ για θέμα μνήμης μου κάνει το πρόβλημα σου.
panoscu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να αφήσω εναλλάξ την μια αλλά τίποτα θα βγάλω να δω μπας και δουλεύει αλλάζοντας dim αλλιώς κοιτάω για ram καινουργιες? Α και μια ακόμα ερώτηση ξέρει κανένας που θα βρω ηχειάκι για την μητρική (beeper) και αν πουλάνε πουθενά πλαστικά push pins για την ψυκτρα του επεξεργαστή? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από panoscu
EddieObscurant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Eφοσον δοκιμασες και άλλη μητρική (και αν υποθεσουμε οτι δεν εισαι γκαντέμης ωστε να χει και η καινουρια μητρική προβλημα), πλεον οι ενοχοι ειναι είτε το καλωδιο που χρησιμοποιείς αν ειναι διαφορετικο απο αυτο που εβαλες στο λαπτοπ, ειτε το τροφοδοτικο δεν δινει σωστα ρεύματα είτε κάηκε η cpu (δύσκολο). Λιγοτερο πιθανον ειναι κάποια μνήμη να κάηκε αλλα και οι δυο ταυτοχρονα ειναι λιγο δύσκολο. Αν ειχε καποιο debug code ή led η μητρική θα βοηθουσε Δυστυχως θα πρεπει να κανεις δοκιμές. Βγαλτα και ξανα βαλτα πάντως ,μήπως κάτι δεν εχει πατήσει καλά.
TopCLR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό. Υπάρχει περίπτωση να γυρνάνε οι ανεμιστήρες να μην ξεκινάει και να φταίει το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα