NsHyper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά,θα μπω κατευθείαν στο ψητό χωρίς να τα πολυλογώ.Αγόρασα μια καινούργια μητρική (για προσωπικό λόγο) και στην συνέχεια διαπίστωσα πως όταν πατάω το κουμπί να ξεκινήσει ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.Ναι μεν ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.Να πω πως κάρτα γραφικών δεν έχω και είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή.Έκανα πολλές δοκιμές για να διαπιστώσω το πρόβλημα,όπως:1)να αλλάξω τον επεξεργαστή και να τον βάλω σε έναν άλλο υπολογιστή(που πράγμα δούλευε στον άλλον) 2)Δοκίμασα να αλλάξω τις μνήμες με έναν δεύτερο υπολογιστή που έχω και ξανά λειτουργούσαν κανονικά. 3)Δοκίμασα να δω μήπως το τροφοδοτικό τα είχε παίξει αλλά κανένα απολύτως πρόβλημα και με το τροφοδοτικό μετά τις δοκιμές που είχα επιχείρηση.Η μητρική είναι καινούργια να υπενθυμίσω,καθώς κοίταξα μήπως κανέναν καλώδιο δεν είχε κουμπωθεί καλά(είτε αυτό είναι εξωτερικό είτε εσωτερικό καλώδιο).Όποιος μπορέσει να με βοηθήσει θα είμαι ευγνωμόνων!Δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις με τους υπολογιστές,οπότε κάποιος λιγάκι πιο ψαγμένος θα μου ήταν καλύτερα για το πσ. Τα χαρακτηριστικά από το παλιό πσ: Amd a8 7650k asrock fm2a68m-dg3+ ddr3-1333 500W το τροφοδοτικό Tα χαρακτηριστικά από το καινούργιο πσ: Amd a8 7650k asrock fm2a68m-dg3+ ddr3-1333 500W το τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, κάνε μία δοκιμή με clear cmos ? Λίγο πιο πάνω και λίγο πιο δεξιά από την μπαταρία (cmos battery) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα