Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο ειναι για τη γυναικα μου και στην ουσια θελω μια καμερα που να εχει τηλεφωνο και να μπαινει ιντερνετ μεχρι 200 ευρω

Το νο1 με μεγαλη διαφορα ειναι η κυρια καμερα για φωτογραφιση μερα.Νυχτερινες ληψεις και βιντεο δεν με απασχολουν.ουτε καν η αναλυση και η ποιοτητα της οθονης

Μου ειπαν φιλοι για xiaomi A3 -Note 8t- Huawei P30 Lite αλλα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο η αν υπαρχει κατι ακομα καλυτερο

Βαζω και την φορμα ετσι για το καλο

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 Ευρο

2) Την χρήση του κινητού : Φωτογραφια μερα.Βιντεο δεν με απασχολει.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: οποιο

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Παρα πολυ.Η κυριως καμερα.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; καμια προτιμιση

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; λογικα android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; καλο θα ηταν

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To A3 και το P30 Lite έχουν την ίδια κάμερα στο 99% (η μόνη διαφορά είναι ότι η μία μπορεί να τραβήξει βίντεο 4Κ στα 90 fps ενώ η άλλη 4Κ στα 30 fps). Για το 8t είναι αρκετά κοντά, αν και για λεπτομέρειες (Sony sensor έχουν τα Α3, P30 και Samsung sensor το 8Τ) είναι λίγο πιο κάτω.  Δες κανένα review και από τα 3 κινητά για να δεις πως βγάζουν φωτογραφίες ούτως ώστε να επιλέξεις εν τέλη αυτό που προτιμάς. Αν θες να δεις και τα άλλα χαρακτηριστικά τους δες εδώ.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ ρε φιλε.Πιστευα οτι δεν θα απαντησει κανενας ετσι οπως πηγαινε το πραγμα με τα views και χωρις απαντησεις.

Παντως σε αυτο το μπατζετ η καλυτερες καμερες ειναι αυτες,σωστα?

Δημοσ.

Γενικά στα 200 ευρώ πάνω κάτω όλες οι κάμερες είναι ίδιες από τι βλέπω και από άλλες συζητήσεις, μπορείς να ρίξεις και μια ματιά πάντως και στο tcl plex που είχα εδώ μια συζήτηση. Αλλά γενικά δεν θεωρώ πως θα δεις ουσιώδεις διαφορές όποιο και να πάρεις. 

Παρακαλώ :) 

Δημοσ.

Πηρα για την γυναικα μου το ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 8.Νομιζω οτι για τα λεφτά του ειναι πολύ αξιολογο.Το δικό μου δευτερο κινητο είναι εινα Α3 (16)...περιμένω πότε θα μου χαλάσει να παρω το ιδιο ΧΙΑΟΜΙ!!! Καλή ταχυτητα και αρκετά καλές φωτογραφιές. Φυσικά αυτές εξαρτώνται και από τον χρήστη.Τι εμπειρία έχει,ποια φωτογραφικη (software) θα επιλέξει, εαν ξερει απο βάθος πεδίου,ρυθμιση EV, ISO και WB.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Crybal είπε

Πηρα για την γυναικα μου το ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 8.Νομιζω οτι για τα λεφτά του ειναι πολύ αξιολογο.Το δικό μου δευτερο κινητο είναι εινα Α3 (16)...περιμένω πότε θα μου χαλάσει να παρω το ιδιο ΧΙΑΟΜΙ!!! Καλή ταχυτητα και αρκετά καλές φωτογραφιές. Φυσικά αυτές εξαρτώνται και από τον χρήστη.Τι εμπειρία έχει,ποια φωτογραφικη (software) θα επιλέξει, εαν ξερει απο βάθος πεδίου,ρυθμιση EV, ISO και WB.

Περιμένεις πότε θα σου χαλάσει? Εγώ το δικό μου θα το κρατήσω καμιά 5-6 χρόνια και αν πάει μέχρι 10 χρόνια χωρίς κωλύματα θα το πάω μέχρι εκεί 😏

Δημοσ.

To A3 (16) ειναι ψιλοσαβουριτσα.Απλά μας το δώσανε τότε δωρεάν.Ευτυχώς πριν 2 μήνες φλασαρα Lineage 17 (Android 9) και βελτιώθηκε..μην πω και100%.Οποτε το κραταω και περιμένω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Crybal είπε

To A3 (16) ειναι ψιλοσαβουριτσα.Απλά μας το δώσανε τότε δωρεάν.Ευτυχώς πριν 2 μήνες φλασαρα Lineage 17 (Android 9) και βελτιώθηκε..μην πω και100%.Οποτε το κραταω και περιμένω.

Για το Samsung Galaxy A3 λες? Νόμιζα για το Xiaomi Mi A3 λέγαμε 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...