domino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Η κόρη μου ταλαιπωρείται εδώ και δύο χρόνια με τις αμυγδαλές. Περισυ έκανε πυρετό τέσσερις φορές με πρήξιμο αμυγδάλων. Χτες ξαναέκανα πυρετό. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το χειρουργείο? Και τί κόστος έχει;
papp0us Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, domino είπε Η κόρη μου ταλαιπωρείται εδώ και δύο χρόνια με τις αμυγδαλές. Περισυ έκανε πυρετό τέσσερις φορές με πρήξιμο αμυγδάλων. Χτες ξαναέκανα πυρετό. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το χειρουργείο? Και τί κόστος έχει; Καλησπέρα, Έχω κάνει αμυγδαλεκτομή πριν απο μερικά χρόνια, και είναι απλό και γρήγορο. "Ρουτίνας" Ειδικά αν δεν έχει χαρακτηριστικά που τη δυσκολεύουν (στενό λαιμό, κοντό σβέρκο, μεγάλη γλώσσα κτλ) είναι ακόμα πιο απλή. Αμα κάνει συνέχεια αμυγδαλίτιδες νομίζω καλα ειναι να τις βγάλει, εμένα τη δεύτερη φορά που έκανα καπάκια μου τις βγάλανε, γιατι εγώ ειχα θέμα, δεν μπορούσα ουτε σάλιο να καταπιώ κανα δυο -τρείς μέρες. Εγώ τις είχα βγάλει το πρωί , και βγήκα το μεθεπόμενο πρωί, δεν ξέρω αν ειναι το στάνταρ αυτό. Κόστος δεν ειχα, στο νοσοκομείο την έκανα.
domino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μπορώ να ρωτήσω σέ ποιο νοσοκομείο; Επαρχία ή Θεσσαλονίκη, Αθήνα; Είμαστε Θεσσαλονίκη
MistoklaS26 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ως ανθρωπος που καθε χειμωνα αμα επινα λιγο πιο κρυο νερο ή δεν προσεχα καπως το ντυσιμο μου παθαινα πυωδης αμυγδαλιτιδες θα σου ελεγα να μην τις βγαλει και να ψαξει αλλους τροπους πρωτα. Δεν στα λεω ετσι απο το κεφαλι μου αλλα ευτυχως βρεθηκε μια πολυ καλη ωρλ που μου εξηγησε δυο τρια πραγματα παραπανω απο τους αλλους που πηγαινα και μου λεγανε με την μια βγαλτες να ξενοιασεις, λες και ηταν τοσο απλο οσο να κοψω τα νυχια μου! Πλεον πινω παγωμενες μπυρες χειμωνιατικα και δεν καταλαβαινω τιποτα!
Invader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Έβγαλε τις αμυγδαλές ο μεγάλος μου όταν ήταν 5 χρονών.Επέμβαση ρουτίνας.Από τη στιγμή που τις έβγαλε πήρε "χρώμα το παιδί" και σταμάτησε αυτή η ταλαιπωρία.Στο παίδων Πεντέλης έγινε η επέμβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις