Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα καινούργιο στρώμα (180x200cm) πάχους 33cm και τώρα είμαι στην αναζήτηση κρεβατιού. 

Το θέμα είναι ότι το στρώμα είναι αρκετά βαρύ (λίγο πάνω από 70kg) και θέλω μια βάση κρεβατιού η οποία θα αντέξει 2 άτομα και το στρώμα. Το budget είναι περιορισμένο λόγω της "επένδυσης" του στρώματος. Οπότε το ιδανικό θα ήταν να μείνω στα 300.

Κάποια ιδέα; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι το 180 είναι πιο σπάνιο από το 160 αλλά βλέπω ότι υπάρχουν επιλογές γενικά. Το θέμα είναι τι και τι τύπο παίρνουμε για το budget. 

Όπως και να χει ευχαριστώ! 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Βλέπω στα ΙΚΕΑ έχει το LEIRVIK (ατσάλι) στα 139€. Με τάβλες πάει 189€. Γενικά πήγαινε εκεί και δοκίμασε κάποια να δεις πως φαίνονται από αντοχή.

Το είδα αυτό αλλά ο πωλητής εκεί μου είπε ότι η κατασκευή δεν θα αντέξει το στρώμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες μπορώ να σου στείλω σε πμ μαγαζί που πρόσφατα αγόρασα, ξύλινο μασίφ κρεβάτι σε σούπερ τιμή. Είναι βιοτεχνία που τα κατασκευάζει στο Αιγάλεω. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Αν θες μπορώ να σου στείλω σε πμ μαγαζί που πρόσφατα αγόρασα, ξύλινο μασίφ κρεβάτι σε σούπερ τιμή. Είναι βιοτεχνία που τα κατασκευάζει στο Αιγάλεω. 

Θα το ήθελα. Ευχαριστώ!

16 λεπτά πριν, evabb είπε

Το ικεα έχει κρεβάτια σε αυτές τις διαστάσεις. Αρκετά μοντέλα. 

Ο πωλητής εκεί μου πρότεινε μόνο ένα για το συγκεκριμένο στρώμα και δεν μου άρεσε ούτε αισθητικά ούτε ποιοτικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsiro7 είπε

για πες, γιατί κοιτάζω και εγώ για κρεβάτι αυτή την περίοδο :)

2 ώρες πριν, Questioner είπε

Το είδα αυτό αλλά ο πωλητής εκεί μου είπε ότι η κατασκευή δεν θα αντέξει το στρώμα. 

δίκιο έχει ο πωλητής. το LEIRVIK  δεν αντέχει και ιδιαίτερα. το έχω σε μικρότερη διάσταση και χρειάστηκαν εργασίες diy για να σταματήσει να κουνάει σα βάρκα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Questioner είπε

Θα το ήθελα. Ευχαριστώ!

Ο πωλητής εκεί μου πρότεινε μόνο ένα για το συγκεκριμένο στρώμα και δεν μου άρεσε ούτε αισθητικά ούτε ποιοτικά.

Σε δούλεψε μου φαίνεται. Ψάξε Brimnes, Malm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο το Malm μου πρότεινε αλλά το είδα και δεν μου γέμισε το μάτι ποιοτικά. Επίσης η μοριοσανίδα σαν υλικό αντέχει με τους κραδασμούς; Η τιμή του αν είναι ποιοτικό, είναι super και μέσα στο budget. Τα reviews του στο internet είναι απογοητευτικά.

Ενημερώνω ξανά ότι ο σκελετός θα πρέπει να σηκώσει πάνω από 200 κιλά βάρος συνολικά (ευτυχώς είμαστε σχετικά αδύνατοι).

Επεξ/σία από Questioner
Δημοσ.

Εγώ από έρευνα που έκανα όταν πήρα κρεβάτι σου προτείνω το IKEA Mandal. Στιβαρό, εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο σημύδας και με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Εγώ από έρευνα που έκανα όταν πήρα κρεβάτι σου προτείνω το IKEA Mandal. Στιβαρό, εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο σημύδας και με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. 

Το είδα από κοντά αλλά δεν έχει 180 διάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...