Questioner Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Σήμερα αγόρασα καινούργιο στρώμα (180x200cm) πάχους 33cm και τώρα είμαι στην αναζήτηση κρεβατιού. Το θέμα είναι ότι το στρώμα είναι αρκετά βαρύ (λίγο πάνω από 70kg) και θέλω μια βάση κρεβατιού η οποία θα αντέξει 2 άτομα και το στρώμα. Το budget είναι περιορισμένο λόγω της "επένδυσης" του στρώματος. Οπότε το ιδανικό θα ήταν να μείνω στα 300. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ.
tz_aristotelis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Εχεις παρει σπανια διασταση. το συνηθες ειναι 160χ200 Ισως μεταλλικο
Questioner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Το γνωρίζω ότι το 180 είναι πιο σπάνιο από το 160 αλλά βλέπω ότι υπάρχουν επιλογές γενικά. Το θέμα είναι τι και τι τύπο παίρνουμε για το budget. Όπως και να χει ευχαριστώ!
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Βλέπω στα ΙΚΕΑ έχει το LEIRVIK (ατσάλι) στα 139€. Με τάβλες πάει 189€. Γενικά πήγαινε εκεί και δοκίμασε κάποια να δεις πως φαίνονται από αντοχή. 1
Questioner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε Βλέπω στα ΙΚΕΑ έχει το LEIRVIK (ατσάλι) στα 139€. Με τάβλες πάει 189€. Γενικά πήγαινε εκεί και δοκίμασε κάποια να δεις πως φαίνονται από αντοχή. Το είδα αυτό αλλά ο πωλητής εκεί μου είπε ότι η κατασκευή δεν θα αντέξει το στρώμα. 1
tsiro7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Αν θες μπορώ να σου στείλω σε πμ μαγαζί που πρόσφατα αγόρασα, ξύλινο μασίφ κρεβάτι σε σούπερ τιμή. Είναι βιοτεχνία που τα κατασκευάζει στο Αιγάλεω.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Το ικεα έχει κρεβάτια σε αυτές τις διαστάσεις. Αρκετά μοντέλα.
Questioner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Αν θες μπορώ να σου στείλω σε πμ μαγαζί που πρόσφατα αγόρασα, ξύλινο μασίφ κρεβάτι σε σούπερ τιμή. Είναι βιοτεχνία που τα κατασκευάζει στο Αιγάλεω. Θα το ήθελα. Ευχαριστώ! 16 λεπτά πριν, evabb είπε Το ικεα έχει κρεβάτια σε αυτές τις διαστάσεις. Αρκετά μοντέλα. Ο πωλητής εκεί μου πρότεινε μόνο ένα για το συγκεκριμένο στρώμα και δεν μου άρεσε ούτε αισθητικά ούτε ποιοτικά.
johnieXoX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tsiro7 είπε Αν θες μπορώ να σου στείλω σε πμ μαγαζί που πρόσφατα αγόρασα, ξύλινο μασίφ κρεβάτι σε σούπερ τιμή. Είναι βιοτεχνία που τα κατασκευάζει στο Αιγάλεω. για πες, γιατί κοιτάζω και εγώ για κρεβάτι αυτή την περίοδο :) 2 ώρες πριν, Questioner είπε Το είδα αυτό αλλά ο πωλητής εκεί μου είπε ότι η κατασκευή δεν θα αντέξει το στρώμα. δίκιο έχει ο πωλητής. το LEIRVIK δεν αντέχει και ιδιαίτερα. το έχω σε μικρότερη διάσταση και χρειάστηκαν εργασίες diy για να σταματήσει να κουνάει σα βάρκα.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Questioner είπε Θα το ήθελα. Ευχαριστώ! Ο πωλητής εκεί μου πρότεινε μόνο ένα για το συγκεκριμένο στρώμα και δεν μου άρεσε ούτε αισθητικά ούτε ποιοτικά. Σε δούλεψε μου φαίνεται. Ψάξε Brimnes, Malm
Questioner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο το Malm μου πρότεινε αλλά το είδα και δεν μου γέμισε το μάτι ποιοτικά. Επίσης η μοριοσανίδα σαν υλικό αντέχει με τους κραδασμούς; Η τιμή του αν είναι ποιοτικό, είναι super και μέσα στο budget. Τα reviews του στο internet είναι απογοητευτικά. Ενημερώνω ξανά ότι ο σκελετός θα πρέπει να σηκώσει πάνω από 200 κιλά βάρος συνολικά (ευτυχώς είμαστε σχετικά αδύνατοι). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Questioner
manolis115 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ από έρευνα που έκανα όταν πήρα κρεβάτι σου προτείνω το IKEA Mandal. Στιβαρό, εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο σημύδας και με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο.
Questioner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, manolis115 είπε Εγώ από έρευνα που έκανα όταν πήρα κρεβάτι σου προτείνω το IKEA Mandal. Στιβαρό, εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο σημύδας και με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. Το είδα από κοντά αλλά δεν έχει 180 διάσταση.
thanasisxask Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 70 Kg στρώμα; σαν πολλά μου ακούγονται, τι μάρκα και μοντέλο είναι;
Questioner Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε 70 Kg στρώμα; σαν πολλά μου ακούγονται, τι μάρκα και μοντέλο είναι; https://www.ikea.gr/proioda/stromata/stromata-me-elatiria/dipla-uperdipla/hidrasund-strwma-me-elatiria-se-thikes-skliro/40372692 Don't judge me. 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα