Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και ξεφευουμε επειδη εχω 7 μικροσωμα σκυλια σας λεω οτι ειναι μεγαλη , πολυ μεγαλη δεσμευση Το πολυ να μεινουν λιγες μονο ωρες μονα τους οσο ησυχα κι αν ειναι .Οταν λεμε λιγες 2-3 ωρες . Χαρακτηριστικα σας λεω οτι η γυναικα μου και οι κορες θα πανε εξωτερικο 4 μερες και θα πηγαινα κι εγω αλλα θα παρω κανονικη αδεια και θα κατσω σπιτι με τα σκυλια . Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 1 1 2
pizzelli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, simaras είπε Εάν βρεις σπίτι τελικά, τα ζώα θα είναι μόνα τους όλες τις ώρες που εσύ θα δουλεύεις; Δεν γνωρίζω από σκυλιά αλλά εάν η απάντηση είναι ναι, είναι καλή ιδέα αυτό; Είμαι με την κοπέλα μου, όποτε δεν μένουν ποτέ μόνα τους. εχουμε διαφορετικά προγράμματα
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Malthador είπε Μαζί με τα δικαιώματα θα έχει και υποχρεώσεις όμως. Τριετή παραμονή για παράδειγμα. Σωστό αλλά επειδή μιλάμε για Σαντορίνη λογικά θα βρεθεί γρήγορα ο επόμενος ενοικιαστής οπότε δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής των ενοικίων. Και η περίπτωση να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης και να ασχοληθεί με την τριετία είναι μικρή.
j0hnn1e Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ον τοπικ: Δεν θα άφηνα τα σκυλιά μου με ξένο. Εαν συγγενής δεν μπορεί να τα κρατήσει, θα τα μάζευα όπως λες και θα πήγαινα θεσσαλονίκη. Δεν είναι ιδανικό, αλλά εφόσον (υποθέτω) είναι μόνο για την σεζόν, δεν θα μπορούσε η κοπέλα σου να πάει θεσσαλονίκη με τα σκυλιά όσο εσύ δουλεύεις τη σεζόν; Οφ τοπικ: Οτι κάποιοι εδώ λένε βρες σπίτι, μην πείς τίποτα για σκυλιά και μετά μπαστακώσου και άσε τον άλλον να φωνάζει αποδεικνύει για άλλη μια φορά την λογική του μέσου (κατάχαζου, αγενέστατου) έλληνα. 12 5
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ihavetheanswers είπε Σωστό αλλά επειδή μιλάμε για Σαντορίνη λογικά θα βρεθεί γρήγορα ο επόμενος ενοικιαστής οπότε δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής των ενοικίων. Και η περίπτωση να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης και να ασχοληθεί με την τριετία είναι μικρή. Εσύ θα έδινες το ακίνητο σου σε κάποιον να μένει δωρεάν λοιπόν αν ήσουν Σαντορίνη.Μεγαλη ψυχή.Η 3ετια ισχύει μόνον εφοσων τηρούνται οι όροι συμβολαίου που έχουν υπογράψει και οι δύο πλευρές,αλλιώς δεν υπάρχει 3ετια. Ο άλλος λέει γράψτον τον ιδιοκτήτη αφού δεν θέλει σκυλιά στην ιδιοκτησία του,άσχετα αν θα έχεις συμφωνήσει γραπτώς να μην βάλεις σκυλιά ,μην του λες τίποτα και μπαστακωσου μέσα,τι θα σε κάνει ταχα;Δοκίμασε το να δεις. Ήρθε νωρίς το ΣΚ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλά αυτό που λέτε με τα σκυλιά και να μην πει τίποτα στον ιδιοκτητη είναι πταισμα, όχι πως συμφωνώ βεβαια. Θυμάμαι σε ένα thread πριν 3 χρόνια εδώ που η γατα κάποιου έφυγε σε μπαλκόνι γειτονικού διαμερίσματος και δεν μπορούσε να επιστρέψει, οι ιδιοκτητες ελλειπαν διακοπές και αρνήθηκαν να επιστρέψουν ενώ η πυροσβεστική αρνιόταν βοήθεια για απεγλωβισμο του ζώου από το μπαλκόνι με γερανοφόρο. Τότε έγραφαν κάποιοι εδώ να κληθεί κλειδαρας και να ανοίξει την πόρτα του άλλου διαμερίσματος για να μπουν να πάρουν την γάτα τους λέγοντας στον κλειδαρα ψέμματα ότι είναι οι ιδιοκτητες. 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Ον τοπικ: Δεν θα άφηνα τα σκυλιά μου με ξένο. Εαν συγγενής δεν μπορεί να τα κρατήσει, θα τα μάζευα όπως λες και θα πήγαινα θεσσαλονίκη. Δεν είναι ιδανικό, αλλά εφόσον (υποθέτω) είναι μόνο για την σεζόν, δεν θα μπορούσε η κοπέλα σου να πάει θεσσαλονίκη με τα σκυλιά όσο εσύ δουλεύεις τη σεζόν; Οφ τοπικ: Οτι κάποιοι εδώ λένε βρες σπίτι, μην πείς τίποτα για σκυλιά και μετά μπαστακώσου και άσε τον άλλον να φωνάζει αποδεικνύει για άλλη μια φορά την λογική του μέσου (κατάχαζου, αγενέστατου) έλληνα. οταν αποφασίζεις να εκμεταλευτεις οικονομικα ενα ακινητο υπάγεσαι σε νόμους του κράτους. οι νόμοι αυτοι λενε οτι δεν εχει καμια υποχρεωση ο ενοικιαστης να σου δωσει αναφορα για το σκυλο του. 5
gbras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Σοβαρευτειτε λιγο μερικοι, το σπιτι ειναι του ιδιοκτητη και οχι του ενοικιαστη. Οταν λεει οχι ζωα οφειλεις να το σεβαστεις. Αυτο το πραγμα ειδικα με τα σκυλια εχει παραγινει πια. 9 1 1
armagedwnn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ο άνθρωπος έγραψε ότι δεν γίνονται συμβόλαια και από αυτά που γνωρίζω και εγώ Σαντορίνη έτσι είναι. Τι τριετίες φαντάζεστε και να τον κοροϊδέψει είναι αρκετά μικρή η κοινωνία για να φερθείς έτσι θα το βρει απλά μπροστά του. Έχω μια ερώτηση προς τον ΤΣ αφού είπες ότι μένεις μόνιμα εκεί τρία χρόνια πως είναι λύση το ξενοδοχείο ζώων δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, jmmys είπε Εσύ θα έδινες το ακίνητο σου σε κάποιον να μένει δωρεάν λοιπόν αν ήσουν Σαντορίνη.Μεγαλη ψυχή.Η 3ετια ισχύει μόνον εφοσων τηρούνται οι όροι συμβολαίου που έχουν υπογράψει και οι δύο πλευρές,αλλιώς δεν υπάρχει 3ετια. Ο άλλος λέει γράψτον τον ιδιοκτήτη αφού δεν θέλει σκυλιά στην ιδιοκτησία του,άσχετα αν θα έχεις συμφωνήσει γραπτώς να μην βάλεις σκυλιά ,μην του λες τίποτα και μπαστακωσου μέσα,τι θα σε κάνει ταχα;Δοκίμασε το να δεις. Ήρθε νωρίς το ΣΚ. Κάτι δεν μεταφέρθηκε σωστά. Δεν εννοώ ότι ο ενοικιαστής δεν χρειάζεται να καταβάλει το ενοίκιο όσο μένει στο σπίτι. Εννοώ αφού φύγει και εφ' όσον βρεθεί νέος ενοικιαστής. Τι θα σου κάνει εφ' όσον έχεις τον νόμο με το μέρος σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οι νόμοι αυτοι λενε οτι δεν εχει καμια υποχρεωση ο ενοικιαστης να σου δωσει αναφορα για το σκυλο του. Τότε θα μαλώσει με τον ιδιοκτήτη,ωραία ιδέα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από jmmys
opera Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gbras είπε Σοβαρευτειτε λιγο μερικοι, το σπιτι ειναι του ιδιοκτητη και οχι του ενοικιαστη. Οταν λεει οχι ζωα οφειλεις να το σεβαστεις. Αυτο το πραγμα ειδικα με τα σκυλια εχει παραγινει πια. Από πότε απαγορεύονται τα κατοικίδια δηλαδή,εμένα θα με ενοχλούσε μόνο αν γαυγίζει σε άκυρες ώρες διαφορετικά όχι. Έχουμε ένα αδέσποτο στη πυλωτή της οικοδομής που γαυγίζει μέρα νύχτα αλλά το ανεχόμαστε. Να μην αναφέρει τα ζώα ο φίλος στην αναζήτηση κατοικίας,δικαίωμά του να έχει κατοικίδια. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από opera
korakios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, opera είπε Από πότε απαγορεύονται τα κατοικίδια Από τη στιγμή που δε θέλει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για άσχετους λόγους. / Κάποιο κτήμα παρατημένο ,με περίφραξη όμως και σκίαση να τα άφηνες εκεί ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από korakios
banned_acc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, pizzelli είπε Καλησπέρα παιδιά. Τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω και μένω στην Σαντορίνη μαζί με τα δυο σκυλιά μου. (ένα ντόπερμαν και ένα μικρό ημίαιμο). Φέτος όμως ο ενοικιαστής μου χρειάζεται το σπίτι και το ζήτησε πίσω. Στην Σαντορίνη θα έχετε ακουστά οι περισσότεροι, ότι υπάρχει τεράστιο θέμα με τα σπίτια λόγω υπέρ τουρισμού και Airbnb. Και λόγω αυτού του γεγονότος δυσκολεύομαι πολύ να βρω σπίτι ποσό μάλλον που να δέχονται κατοικίδια. Μερικα που βρήκα ( τα ενοίκια στον Θεό εννοείται ) δεν μου τα δώσανε επειδή έχω τα σκυλιά. Δυστυχώς το χρονικό περιθώριο τελειώνει από τον ενοικιαστή μου και αναγκαστικά έχω δυο λύσεις : 1) να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη με τα σκυλιά μου 2) να δώσω τα σκυλιά σε καταφύγιο ζώων μέχρι να τελειώσει η σεζόν, ώστε να τα παρω και να πάμε Θεσσαλονίκη. εννοειται ότι όλα τα έξοδα τους θα τα καλύψω εγώ και θα δώσω και ένα σεβαστό ποσό στο καταφύγιο για τα υπόλοιπα ζωάκια. Επειδη έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και είναι η τελευταία σεζόν που θέλω να κάνω, θα παω με την δεύτερη επιλογή με βαριά την καρδιά . Που θα απευθυνθώ ; στο καταφύγιο του νησιού μου είπαν πως είναι πλήρεις είμαι διατεθειμενος τα πάω σε οποιοδήποτε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Μπορειτε να με βοηθήσετε ; Είμαι ανοιχτός και σε άλλες λύσεις εάν έχετε να μου προτείνετε. ευχαριστω πολύ Νοίκιασε το και πηγαίνεις τα σκυλάκια αργότερα , τόσο απλά.
mrkra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, simaras είπε Εάν βρεις σπίτι τελικά, τα ζώα θα είναι μόνα τους όλες τις ώρες που εσύ θα δουλεύεις; Δεν γνωρίζω από σκυλιά αλλά εάν η απάντηση είναι ναι, είναι καλή ιδέα αυτό; αν τα σκυλια ειναι κατα ζευγη δεν υπαρχει προβλημα αλληλοπαρηγοριουνται, Εχω σκυλους απο μικρο παιδι και το εχω παρατηρησει. Αλλιως γινονται καταθλιπτικα και κλαινε αναλογα βεβαια την προσωπικοτητα του καθενος σκυλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις