Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω και μένω στην Σαντορίνη μαζί με τα δυο σκυλιά μου. (ένα ντόπερμαν και ένα μικρό ημίαιμο).

Φέτος όμως ο ενοικιαστής μου χρειάζεται το σπίτι και το ζήτησε πίσω.

Στην Σαντορίνη θα έχετε ακουστά οι περισσότεροι, ότι υπάρχει τεράστιο θέμα με τα σπίτια λόγω υπέρ τουρισμού και Airbnb. Και λόγω αυτού του γεγονότος δυσκολεύομαι πολύ να βρω σπίτι ποσό μάλλον που να δέχονται κατοικίδια.

Μερικα που βρήκα ( τα ενοίκια στον Θεό εννοείται ) δεν μου τα δώσανε επειδή έχω τα σκυλιά.

Δυστυχώς το χρονικό περιθώριο τελειώνει από τον ενοικιαστή μου και αναγκαστικά έχω δυο λύσεις : 1) να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη με τα σκυλιά μου 2) να δώσω τα σκυλιά σε καταφύγιο ζώων μέχρι να τελειώσει η σεζόν, ώστε να τα παρω και να πάμε Θεσσαλονίκη.

εννοειται ότι όλα τα έξοδα τους θα τα καλύψω εγώ και θα δώσω και ένα σεβαστό ποσό στο καταφύγιο για τα υπόλοιπα ζωάκια.

Επειδη έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και είναι η τελευταία σεζόν που θέλω να κάνω, θα παω με την δεύτερη επιλογή με βαριά την καρδιά .

Που θα απευθυνθώ ;

στο καταφύγιο του νησιού μου είπαν πως είναι πλήρεις :(

είμαι διατεθειμενος τα πάω σε οποιοδήποτε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Μπορειτε να με βοηθήσετε ; 
Είμαι ανοιχτός και σε άλλες λύσεις εάν έχετε να μου προτείνετε.

ευχαριστω πολύ

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

όταν λες καταφύγιο ζώων, εννοείς τα δημοτικά που συγκεντρώνουν τα αδέσποτα; εννοείται δε θα αφήσεις τα ζώα σου σε τέτοιο μέρος! Αν εννοείς κάποιο ιδιωτικό που να ξέρεις ποιός θα τα φροντίζει και ότι θα είναι καλά τότε οκ, αλλιώς ξενοδοχείο σκύλων ή ακόμα καλύτερα, κάποιος φίλος σου; κάποιος συγγενής; κανένας δεν μπορεί να σου φιλοξενήσει 2 σκυλιά για μερικούς μήνες;

Αλλιώς, μπορείς ίσως να βρεις ίσως σπίτι με αυλή ώστε να μπορείς να τα αφήσεις έξω..

Υπομονή, κάποια λύση θα βρεθεί ;)

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα ήταν τόσο τρομερό να μην ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης; Απ'όσο γνωρίζω όταν μιλάμε για σκύλους και εφ' όσον τηρούνται τα προβλεπόμενα (ησυχία και υγιεινή) ο ενοικιαστής προστατεύεται απ'την νομοθεσία. Ρώτα έναν δικηγόρο να σε ενημερώσει. 

Όσον αφορά τις τιμές βλέπω ότι αρχίζουν από τα 450-500€. 😥

• Confused 7
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε

Θα ήταν τόσο τρομερό να μην ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης; Απ'όσο γνωρίζω όταν μιλάμε για σκύλους και εφ' όσον τηρούνται τα προβλεπόμενα (ησυχία και υγιεινή) ο ενοικιαστής προστατεύεται απ'την νομοθεσία. Ρώτα έναν δικηγόρο να σε ενημερώσει. 

Όσον αφορά τις τιμές βλέπω ότι αρχίζουν από τα 450-500€. 😥

Κανένας δεν κάνει συμβόλαιο εδώ, όποτε δεν είμαι καλυμμένος από κανέναν νόμο.

34 λεπτά πριν, janus5555 είπε

όταν λες καταφύγιο ζώων, εννοείς τα δημοτικά που συγκεντρώνουν τα αδέσποτα; εννοείται δε θα αφήσεις τα ζώα σου σε τέτοιο μέρος! Αν εννοείς κάποιο ιδιωτικό που να ξέρεις ποιός θα τα φροντίζει και ότι θα είναι καλά τότε οκ, αλλιώς ξενοδοχείο σκύλων ή ακόμα καλύτερα, κάποιος φίλος σου; κάποιος συγγενής; κανένας δεν μπορεί να σου φιλοξενήσει 2 σκυλιά για μερικούς μήνες;

Αλλιώς, μπορείς ίσως να βρεις ίσως σπίτι με αυλή ώστε να μπορείς να τα αφήσεις έξω..

Υπομονή, κάποια λύση θα βρεθεί ;)

Είναι ιδιωτικό.

το ξενοδοχείο θέλει 20€ την ημέρα, δλδ 600€ τον μήνα.

εγω παίρνω 1500, αν δώσω 600 για το ξενοδοχείο και 500 για το νοίκι μου δεν μένει τίποτα για μένα.

Δεν έχω κανέναν γνωστό που να θέλει να τα αναλάβει.

Τα σπίτια που υπάρχουν διαθέσιμα είναι μόνο κατι τρύπες, τα υπόλοιπα γίνανε ενοικιαζόμενα δωμάτια ! 🙃

• Sad 1
Δημοσ.

Μάζεψε τα και γυρνά Θεσσαλονίκη να δουλέψεις. Πιο πολλά θα σου μένουν...θα έχεις τα ζωάκια σου και δε θα κανείς μάγκα κανενα λαμόγιο 

• Like 14
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, pizzelli είπε

Ας υπογραφεί συμβόλαιο και ας μην κατατεθεί στο Taxis. Πάλι έχεις τα δικαιώματα του ενοικιαστή. 

Και με προφορικό συμβόλαιο τα έχεις. Απλά είναι δύσκολο να αποδειχτεί ότι έχει γίνει προφορικό συμβόλαιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pizzelli είπε

???

σοβαρα? κρατος εν κρατει με τα λεφτα των τουριστων?

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.

Να επιστρέψεις στην Θεσσαλονίκη, δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι εκεί. Το φαινόμενο είναι γνωστό και στην Μύκονο, για Σαντορίνη δεν ξέρω πόσο έντονο είναι σε σχέση με Μύκονο αλλά αν φανταστείς ότι Μύκονο ως μισθωτος δεν βρίσκεις σπίτι και χωρίς σκύλο, φαντάσου Σαντορίνη με ίσως λιγότερο πρόβλημα αλλά με σκύλο. Τώρα όσων αφορά εκτροφείο, είχαμε κοιτάξει εμείς στην Αθήνα και οι τιμές δεν είναι και χαμηλές για να βγάλεις στην σεζόν και με 2 ζώα θα δώσεις σημαντικό ποσόν και μάλλον δεν τα βγάζεις πέρα αν έχεις και ενοίκιο μέσα. 

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

???

σοβαρα? κρατος εν κρατει με τα λεφτα των τουριστων?

Σοβαροτατα. Με τις τιμες που εχουνε απευθύνονται σε πλούσιους. Ειδικά αν συνυπολογησεις ότι οι περισσότεροι ειναι από εξωτερικό και δεν ασχολούνται, απλά πληρώνουν τον ιδιοκτητη και μένουν στα ακίνητα είτε για λίγο σε στυλ airbnb είτε για περισσοτερο. Της φοροδιαφυγής το κάγκελο γενικότερα. 

Δημοσ.

Μπραβο που σκεφτεσαι τα σκυλια σου !

Εχω 7 μικροσωμα  μεσα στο σπιτι αλλα ειναι ιδιοκτητο .

Αφου ειναι για λιγους μηνες , ψαξε βρες σποιτι , μην λες για τα σκυλια σου και μπες μεσα .

Μετα αστους να φωναζουν...Ο νομος σε προστατευει .

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, pizzelli said:

Καλησπέρα παιδιά.

Τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω και μένω στην Σαντορίνη μαζί με τα δυο σκυλιά μου. (ένα ντόπερμαν και ένα μικρό ημίαιμο).

Φέτος όμως ο ενοικιαστής μου χρειάζεται το σπίτι και το ζήτησε πίσω.

Στην Σαντορίνη θα έχετε ακουστά οι περισσότεροι, ότι υπάρχει τεράστιο θέμα με τα σπίτια λόγω υπέρ τουρισμού και Airbnb. Και λόγω αυτού του γεγονότος δυσκολεύομαι πολύ να βρω σπίτι ποσό μάλλον που να δέχονται κατοικίδια.

Μερικα που βρήκα ( τα ενοίκια στον Θεό εννοείται ) δεν μου τα δώσανε επειδή έχω τα σκυλιά.

Δυστυχώς το χρονικό περιθώριο τελειώνει από τον ενοικιαστή μου και αναγκαστικά έχω δυο λύσεις : 1) να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη με τα σκυλιά μου 2) να δώσω τα σκυλιά σε καταφύγιο ζώων μέχρι να τελειώσει η σεζόν, ώστε να τα παρω και να πάμε Θεσσαλονίκη.

εννοειται ότι όλα τα έξοδα τους θα τα καλύψω εγώ και θα δώσω και ένα σεβαστό ποσό στο καταφύγιο για τα υπόλοιπα ζωάκια.

Επειδη έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και είναι η τελευταία σεζόν που θέλω να κάνω, θα παω με την δεύτερη επιλογή με βαριά την καρδιά .

Που θα απευθυνθώ ;

στο καταφύγιο του νησιού μου είπαν πως είναι πλήρεις :(

είμαι διατεθειμενος τα πάω σε οποιοδήποτε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Μπορειτε να με βοηθήσετε ; 
Είμαι ανοιχτός και σε άλλες λύσεις εάν έχετε να μου προτείνετε.

ευχαριστω πολύ

Απλά απέκρυψε ότι έχεις σκυλιά. 

9 hours ago, Ihavetheanswers said:

Ας υπογραφεί συμβόλαιο και ας μην κατατεθεί στο Taxis. Πάλι έχεις τα δικαιώματα του ενοικιαστή. 

Και με προφορικό συμβόλαιο τα έχεις. Απλά είναι δύσκολο να αποδειχτεί ότι έχει γίνει προφορικό συμβόλαιο.

Μαζί με τα δικαιώματα θα έχει και υποχρεώσεις όμως. Τριετή παραμονή για παράδειγμα. 

Δημοσ.

Το να κρύψει ότι έχει δύο σκυλιά,το ένα ντομπερμαν κιόλας,ενω ο ιδιοκτήτης το απαγορεύει ρητα,δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα,μόνο μπελαδες θα έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Malthador είπε

Μαζί με τα δικαιώματα θα έχει και υποχρεώσεις όμως. Τριετή παραμονή για παράδειγμα. 

Α όχι. Στην Ελλάδα μόνο δικαιώματα έχουμε. Υποχρεώσεις ποτέ.

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Like 5
  • Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, jmmys said:

Το να κρύψει ότι έχει δύο σκυλιά,το ένα ντομπερμαν κιόλας,ενω ο ιδιοκτήτης το απαγορεύει ρητα,δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα,μόνο μπελαδες θα έχει.

Τι θα του κάνει δηλαδή; 

Δημοσ.

Εάν βρεις σπίτι τελικά, τα ζώα θα είναι μόνα τους όλες τις ώρες που εσύ θα δουλεύεις; Δεν γνωρίζω από σκυλιά αλλά εάν η απάντηση είναι ναι, είναι καλή ιδέα αυτό; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, simaras είπε

Εάν βρεις σπίτι τελικά, τα ζώα θα είναι μόνα τους όλες τις ώρες που εσύ θα δουλεύεις; Δεν γνωρίζω από σκυλιά αλλά εάν η απάντηση είναι ναι, είναι καλή ιδέα αυτό; 

Άρα πιστεύεις ότι όποιος έχει σκυλιά είναι άνεργος;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...