BritGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, platanos23 είπε Signal μόνο παιδιά!!😁 Από 1000+ επαφές που έχω Ελλάδα και εξωτερικό, Signal έχουν μόνο τρια άτομα. Το θέμα είναι να το χρησιμοποιούν και οι άνθρωποι με τους οποίους θέλεις να μιλας. Αν το έχεις μόνο εσύ, ποιο το νόημα; 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε Η ερώτηση εδώ στα μέρη που είμαι είναι μόνο για το WhatsApp.. Κάτι Telegramm και ΣΙΑ έρχονται μετά... Skype? Μονο σε εργασιακά περιβάλλοντα πλέον το βλέπω για διάφορες συζητήσεις... To skype είναι απολύτως απαραίτητο σε επαγγελματικές και ακαδημαϊκές επαφές. Προσωπική, καθημερινή εμπειρία εδώ και χρόνια. Κακά τα ψέματα, την ποιότητα της βιντεοκλήσης του Skype δεν την φτάνει καμία άλλη εφαρμογή. Τεράστια διαφορά. Όπως και η φωνητική κλήση στο WhatsApp. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από BritGreek
Bourdoulas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Να είχε και hidden chats α λα viber καλά θα ήταν.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vabill είπε Τα messaging apps ειναι όσο καλά είναι η extended παρέα μας. Δηλαδή οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλούμε κυρίως. Για κάποιους αυτό είναι το WhatsApp για κάποιους το Viber κλπ. Κάτι Signal και κάτι telegram όσο φοβερά και να είναι, όταν τα ανοιγεις και εκτός από εσένα τα έχουν και οι 2-3 devs που τυγχάνει να γνωρίζεις από τον επαγγελματικό σου χώρο τα κάνουν πρακτικά άχρηστα. Ναι στην Ελλάδα το Viber έχει μεγαλύτερο κοινό. Κοινό όμως που περιλαμβάνει θείες, τεταρτοξαδέρφια και όλες τις εταιρείες. Αν προσθέσεις και τις build in διαφημίσεις αποκτά τον θόρυβο που είχε και τo Yahoo mail. 4 ώρες πριν, BritGreek είπε Από 1000+ επαφές που έχω Ελλάδα και εξωτερικό, Signal έχουν μόνο τρια άτομα. Το θέμα είναι να το χρησιμοποιούν και οι άνθρωποι με τους οποίους θέλεις να μιλας. Αν το έχεις μόνο εσύ, ποιο το νόημα; To skype είναι απολύτως απαραίτητο σε επαγγελματικές και ακαδημαϊκές επαφές. Προσωπική, καθημερινή εμπειρία εδώ και χρόνια. Κακά τα ψέματα, την ποιότητα της βιντεοκλήσης του Skype δεν την φτάνει καμία άλλη εφαρμογή. Τεράστια διαφορά. Όπως και η φωνητική κλήση στο WhatsApp. Μάλλον ξεχνάτε την εποχή που όταν πρωτοξεκίνησε να γίνεται γνωστό το Viber δεν το χρησιμοποιούσε ο πολύς ο κόσμος και όλοι ήταν στο FB messenger. Τη λογική "το χρησιμοποιούν 2-3, άρα θα μείνω στα προηγούμενα" δεν την καταλαβαίνω. Στο χέρι μας είναι να προωθήσουμε και να "απαιτήσουμε" από τους γύρω μας να πάνε σε κάτι πιο ασφαλές, λιγότερο παρεμβατικό και χωρίς ενοχλητικά ads. Εγώ πχ, έκοψα "μαχαίρι" FB messenger εδώ και χρόνια και το Viber πρόσφατα και χρησιμοποιώ μόνο signal. Έχω ενημερώσει τον κύκλο μου πως θα με βρει πχ εκεί. Όποιος θέλει πραγματικά να μιλήσει μαζί σου θα το βάλει, αλλιώς υπάρχουν και οι κλήσεις. Η μάζα ας χρησιμοποιεί ότι θέλει, αλλά εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να συμμετέχω στο πανηγύρι της εκμετάλλευσης της εκάστοτε εταιρείας που θέλει να κάνει mining τις συνομιλίες μου και να χτίζει διαφημιστικό προφίλ. Πείτε με υπερβολικό αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αυτοί που θέλουν να στέλνουν φατσούλες για να ρίξουν γκομενάκια, κλπ, ας συνεχίσουν με τα γνωστά εργαλεία. Επιλογές και προτεραιότητες είναι. Αλλά δεν χρειάζεται να υποτιμούμε μια εφαρμογή επειδή την χρησιμοποιούν λίγοι. Όλα απ' το 0 ξεκίνησαν και ανέβηκαν (άλλα με γοργούς ρυθμούς, άλλα με πιο αργούς). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
nosstrom Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Annihilator είπε What's app "from facebook". Όχι, ευχαριστώ. Signal, suggested by Snowden 😉 ναι είναι καλό γενικότερα εχω διαβάσει οτι το χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι. Telegram επίσης καλό. Whats app και viber .....Φιάσκο. 1 ώρα πριν, Annihilator είπε Μάλλον ξεχνάτε την εποχή που όταν πρωτοξεκίνησε να γίνεται γνωστό το Viber δεν το χρησιμοποιούσε ο πολύς ο κόσμος και όλοι ήταν στο FB messenger. Τη λογική "το χρησιμοποιούν 2-3, άρα θα μείνω στα προηγούμενα" δεν την καταλαβαίνω. Στο χέρι μας είναι να προωθήσουμε και να "απαιτήσουμε" από τους γύρω μας να πάνε σε κάτι πιο ασφαλές, λιγότερο παρεμβατικό και χωρίς ενοχλητικά ads. Εγώ πχ, έκοψα "μαχαίρι" FB messenger εδώ και χρόνια και το Viber πρόσφατα και χρησιμοποιώ μόνο signal. Έχω ενημερώσει τον κύκλο μου πως θα με βρει πχ εκεί. Όποιος θέλει πραγματικά να μιλήσει μαζί σου θα το βάλει, αλλιώς υπάρχουν και οι κλήσεις. Η μάζα ας χρησιμοποιεί ότι θέλει, αλλά εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να συμμετέχω στο πανηγύρι της εκμετάλλευσης της εκάστοτε εταιρείας που θέλει να κάνει mining τις συνομιλίες μου και να χτίζει διαφημιστικό προφίλ. Πείτε με υπερβολικό αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αυτοί που θέλουν να στέλνουν φατσούλες για να ρίξουν γκομενάκια, κλπ, ας συνεχίσουν με τα γνωστά εργαλεία. Επιλογές και προτεραιότητες είναι. Αλλά δεν χρειάζεται να υποτιμούμε μια εφαρμογή επειδή την χρησιμοποιούν λίγοι. Όλα απ' το 0 ξεκίνησαν και ανέβηκαν (άλλα με γοργούς ρυθμούς, άλλα με πιο αργούς). Ε ναι ρε συ αμα δε χρησομοποιείς ότι και οι άλλοι 10...... δεν εισαι 'μεσα' (Ιn) και πρέπει να εισαι "μεσα" για να σε κάνουν παρέα.... δε σε κάνουν παρέα γιατι δεν εισαι μέσα "μέσα", δεν εισαι μέσα γι αυτο δε σε κάνουν παρέα.......δε σε κάνουν παρέα γιατι δεν εισαι "μέσα"...δεν εισαι μέσα γι αυτο δε σε κάνουν παρέα Το οτι το λέω πολλές φορές με διαφορετική σειρά κατάλαβες το λόγω? είναι ο τρόπο σκέψης τους μονο. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από nosstrom
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, sakatema είπε Καθαρά Ελληνικό φαινόμενο από όσο έχω παρατηρήσει. Εξωτερικό κανένας δεν ρωτάει αν έχεις viber. Έχω WhatsApp από τότε που βγήκε, κρασάρει από τότε που το πήρε δυστυχώς ο Zuckerberg. Χρησιμοποιώ what's app από εποχές Nokia με symbian Τo Viber μόνο στο αντροιτ έχει 500 εκ λήψεις... Δεν είναι και λίγες. Επίσης το what's app δεν μου έχει κρασαρει ποτέ σε κανένα μου κινητό ... 1
sakatema Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Χρησιμοποιώ what's app από εποχές Nokia με symbian Τo Viber μόνο στο αντροιτ έχει 500 εκ λήψεις... Δεν είναι και λίγες. Επίσης το what's app δεν μου έχει κρασαρει ποτέ σε κανένα μου κινητό ... Λάθος λέξη, "κολλήματα" τρώει, κάτι ώρες πχ πέφτουν οι σερβερς κτλ. 1
Vice Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 χρησιμοποιώ viber από τις απαρχές του το 2011 ή 2012 περίπου. Η εφαρμογή έχει κάνει άλματα προοδου από τότε και εξελίσεται συνεχώς. Προσωπικά την επιλέγω για την end to end κρυπτογράφηση της και την ευκολια στην χρήση της. Αδυνατώ να πεισθώ οτι μια εταιρεία οπως το facebook θα έχει πραγματικό end to end encryption και δεν θα διαβάζει τα δεδομένα μου με κάποιον τρόπο που την συμφέρει. Επίσης μου αρέσει να στέλνω και κανενα κινουμενο αυτοκόλλητο ή καμια χαζομαρούλα αντί να είναι 100% σοβαρό όπως πχ το signal. Εκτός αυτού το viber προσφέρει και με 6 ευρώ τον μήνα απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και σταθερά, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο χρησιμο.
comfuzio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) NextCloud Talk σε δικό μου server με τα άτομα που θέλω να μιλάω. Για όλους τους άλλους telegram με το t.me/name αντί αριθμού για να μην μου σπάνε τα κάκαλα. Αν δεν έχει κανείς κανένα από τα 2, ε δεν πειράζει. Επόμενος/η! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από comfuzio 1
SiLeNtOne-- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεν είναι PGP δεν εναι ασφαλές, όλες αυτές οι "Ασφάλειες" και τα "End-To-End" encryption ψέμματα, που στο πως το λένε είναι για ηλίθιους, το SSL είναι broken by design οταν το χρησιμοποιούμε για ανταλλαγή μυνημάτων, αφου τα κλειδιά της επικοινωνίας τα έχει το Certificate Authority, άρα δέν είναι ασφαλής. Τα κλειδία στην τσέπη και μακριά απο Android/iOS, Microsoft, Apple κλπ
Bourdoulas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε Αν δεν είναι PGP δεν εναι ασφαλές, όλες αυτές οι "Ασφάλειες" και τα "End-To-End" encryption ψέμματα, που στο πως το λένε είναι για ηλίθιους, το SSL είναι broken by design οταν το χρησιμοποιούμε για ανταλλαγή μυνημάτων, αφου τα κλειδιά της επικοινωνίας τα έχει το Certificate Authority, άρα δέν είναι ασφαλής. Τα κλειδία στην τσέπη και μακριά απο Android/iOS, Microsoft, Apple κλπ Αληθεια ε; Μακριά από Android, ios και σία. Για πες μια viable εναλλακτική.
Dreamingod Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Και ακομα οι περισσοτεροι εδω ακουν για πρωτη φορα τη λεξη "Whatsapp"
prometheas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) WhatsApp για φωνητικές κλήσεις (οταν δεν χρησιμοποιώ κλασική τηλεφωνία). Viber μόνο για messaging καθότι η ποιότητα σε κλήσεις φωνής είναι μετριότατη Skype για video κλήσεις κυρίως με φιλους και κάποιους συνεργάτες στο εξωτερικό Για σοβαρές υπηρεσίες videconferencing παίζουμε με Zoom ή GoToMeeting Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από prometheas 1
tsofronas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 RAKUTEN "BARCELONA!!!!!!" Viber!!!! Μια χαρα ειναι! 1
MikeJ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στην Ελλάδα η ύπαρξη του What's Up της Cosmote νομίζω επηρέασε αρνητικά το whatsapp. Κάτι το ότι είναι ομόηχα, κάτι το ότι και στα 2 κυριαρχούσε το πράσινο σαν χρώμα... Για να μη μπερδευόμαστε όταν ρωτάμε έχεις "Γουατς απ"? , πήγαμε στο Viber και ησυχάσαμε.... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα