Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakatema είπε

Λάθος λέξη, "κολλήματα" τρώει, κάτι ώρες πχ πέφτουν οι σερβερς κτλ. 

Ισχύει αυτό όταν 4 5 φορές είχε πέσει ινσταγκραμ φμπ μεσσεντζερ κλπ είχε πέσει κ αυτό 

Δημοσ.

"Καθώς το Facebook προσπαθεί να βρει τρόπους να εκμεταλλευτεί εμπορικά τα δισεκατομμύρια των χρηστών του WhatsApp"

Μόλις βρει τον τρόπο την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια! 

Δημοσ.

η αλήθεια είναι το whatsapp είναι πιο σταθερό, καλό κλπ και σοβαρό και αυτό είναι η προτίμηση μου και σιγά σιγά έχουν και αρκετές επαφές. Αλλά στο viber είναι όλοι και αυτό εξυπηρετεί και στην δουλειά μου που τους στέλνω, φώτο ή pdf κλπ. Επίσης παρότι καμιά φορά κρασάρει, έχει ξεπεράσει κάτι προβλήματα που είχε κατά καιρούς που για να στείλεις φώτο, το έσβηνες και το ξανά άναβες. Επίσης είναι τίγκα στα features που κάποια είναι χρήσιμα, ακόμα και τα αυτοκόλλητα ήταν προσόν για κάποιους μέχρι που αναγκάστηκε και έβαλε και το whatsapp. Επίσης τώρα έβαλε και σημειώσεις, κάτι που το δοκιμάζω γιατί θεωρώ ότι θα μου φανεί χρήσιμο. Τα γκρουπς του είναι απείρως καλύτερα. Άλλο ένα καλό είναι ότι πολλές εταιρίες στην ελλάδα το δουλεύουν επαγγελματικά και σου έρχονται ενημερώσεις πχ acs, alpha bank. Βέβαια αυτό συνεπάγεται ότι έρχονται και διαφημίσεις από κάτι άκυρες εταιρίες που κάπου βρήκαν το κινητό σου, αλλά πατάς μια φορά διαγραφή και τελείωσες. Για μένα αν έλυνε τα τεχνικά του προβλήματα θα ήταν καλύτερο από το whatsapp. Όσο για τα άλλα που λένε οι συμφορουμίτες, τα έχω δοκιμάσει αλλά όταν είσαι σε μια messaging εφαρμογή μόνος σου, ε δεν την λες και messaging (για σένα πάντα). Τα πάντα είναι θέμα χρηστών.

Δημοσ.

Skype, ICQ, QQ, WeChat, Whatsapp, Viber, Telegram

Τι άλλο να εγκαταστήσουμε;;;

Spoiler

Θυμάται κανείς εποχές που είχαμε κινητά που δεν έστελναν SMS, μεταγενέστερα έστελναν μόνο με λατινικούς, μεταγενέστερα με ελληνικούς είχαμε πρόβλημα με την κωδικοποίηση και έτσι γράφαμε πάντα με greeklish;

Δημοσ.

βασικα το καλυτερο ειναι το ιmessage, αλλα ο περισσοτερος κοσμος εχει android.

οποτε για crossplatform θα ελεγα signa. Υπαρχει και ο blackberry messenger αλλα πραγματικα δεν τον χρησιμοποιει κανεις.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, basilis5 είπε

βασικα το καλυτερο ειναι το ιmessage, αλλα ο περισσοτερος κοσμος εχει android.

οποτε για crossplatform θα ελεγα signa. Υπαρχει και ο blackberry messenger αλλα πραγματικα δεν τον χρησιμοποιει κανεις.

.....και έτσι δεν θα σε ξεχνάει κανείς στα γενέθλιά σου 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, infamousjohn είπε

.....και έτσι δεν θα σε ξεχνάει κανείς στα γενέθλιά σου 

Αδιαφορο φιλος, οποιος ειναι θα με παρει τηλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...