Προς το περιεχόμενο

Αγορά Πρώτου Φακού


Δέλτα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Είμαι στην διαδικασία αγοράς της πρώτης μου DSLR που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια nikon d5600. H σκέψη μου είναι να πάρω το σόμα στα 389~ και έναν φακό ζοομ ξεχωριστά με την προοπτική να τον κρατήσω για πολύ καιρό και θα ανταπεξέρχεται σε διάφορες καταστάσεις, έναν φακό για "γενική χρήση". Έχω ψάξει από δω και από κει και σκέφτομαι να πάρω έναν Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM (Nikon) που βρήκα στο skroutz 312~ και φαίνεται να προτείνεται σαν καλή επιλογή. Και τώρα θέλω αρχικά την γνώμη σας καθώς δεν γνωρίζω πολλά και δεύτερων να μου πείτε αν μπορώ να τον προμηθευτώ (είτε αυτόν είτε κάποιον άλλον) από κάπου αλλού πιθανόν μεταχειρισμένο σε καλύτερη τιμή.

Και πάλι σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επεξ/σία από Δέλτα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε αυτόν 

https://www.e-infin.com/eu/item/1480/sigma_17-70mm_f2.8-4_dc_macro_os_hsm_|_contemporary_for_nikon_mount

 

που είναι νεότερο μοντέλο , συμβατός με usb dock της sigma, οπότε αν έχει θέματα εστίασης τον ρυθμίζεις εύκολα.  Και έχει και μεγαλύτερο εστιακό εύρος. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με την φωτογραφία και αν έχεις κατασταλάξει με το τι θες να φωτογραφίζεις, αλλά ο φακός που σκέφτεσαι νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή, τον ίδιο έχω και εγώ για την d7100. Ο φακός που λέει ο Dr_73 είναι και αυτός μια καλή επιλογή με λίγο μεγαλύτερο ζουμ, όμως ο 17-50 έχει σταθερό F2.8 σε όλο το μήκος οπότε είναι ιδανικός και για νυχτερινή φωτογράφιση. Στην πορεία αν σε τραβήξει κάτι άλλο μπορείς να πάρεις και κάποιον άλλο πιο εξειδικευμένο φακό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...