Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα του ινσομνια ..εχω ενα θεμα με την παραπανω τηλεοραση μπορει να λειτουργει κανονικα ωρες ολοκληρες αλλα αν την κλεισω και μετα απο λιγο την ανοιξω δεν ανοιγει ακουγεται ηχος της τηλεορασης  κανονικα αλλα δεν φαινεται η εικονα ..για να ανοιξει η τηλεοραση και να εχει εικονα πρεπει να περασει κανενα 15 λεπτο δλδ να κρυωσει και μετα ανοιγει κανονικα και παιζει με τις ωρες....δοκιμασα μπαταριες τηλεχειρηστηριου   τιποτα ......παταω το joystick για να ανοιξει η τηλεοραση για να αποκλεισω δλδ το θεμα τηλεχειρηστηριου και το προβλημμα παραμενει ...εκανα και update λογισμικου στην τελευταια εκδοση και παλι τιποτα ..να το αφησω ετσι λετε η να απευθυνθω σε τεχνικο ?

Δημοσ.

Εννοείται τεχνικό, πριν μείνεις τελείως χωρίς τηλεόραση. Παρόμοιο πρόβλημα με LG (του εδερφού μου) 'έδειξε' τον ελεγκτή led.

Δημοσ.

Το ποιο λογικο ειναι να φταινε οι μπαρες led της οθονης,τωρα για κοστος υπολογισε κανα 100ρικο ιμιτασιον και πανω απο 150 σε γνησιες.

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις ..αυριο θα την παω στον τεχνικο αν ειναι και θα ενημερωσω τι προβλημα ειχε και για το κοστος ποσο βγηκε ..για να ξερει αν αλλος εχει παρομοιο προβλημα το κοστος επισκευης !!!

Δημοσ.

τελικα την πηγα σε τεχνικο μου ειπε καηκε ενα ολοκληρωμενο μου ειπε 60 ευρω με πηρε εγινε δεν κανει το προβλημα φυσικα ουτε αποδειξη με εδωσε μου εδωσε εγγγγυηση ομως αν ξαναχαλασει να την παω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...