giannhs13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 χαιρετω την παρεα του ινσομνια ..εχω ενα θεμα με την παραπανω τηλεοραση μπορει να λειτουργει κανονικα ωρες ολοκληρες αλλα αν την κλεισω και μετα απο λιγο την ανοιξω δεν ανοιγει ακουγεται ηχος της τηλεορασης κανονικα αλλα δεν φαινεται η εικονα ..για να ανοιξει η τηλεοραση και να εχει εικονα πρεπει να περασει κανενα 15 λεπτο δλδ να κρυωσει και μετα ανοιγει κανονικα και παιζει με τις ωρες....δοκιμασα μπαταριες τηλεχειρηστηριου τιποτα ......παταω το joystick για να ανοιξει η τηλεοραση για να αποκλεισω δλδ το θεμα τηλεχειρηστηριου και το προβλημμα παραμενει ...εκανα και update λογισμικου στην τελευταια εκδοση και παλι τιποτα ..να το αφησω ετσι λετε η να απευθυνθω σε τεχνικο ?
d3v4st4tor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Εννοείται τεχνικό, πριν μείνεις τελείως χωρίς τηλεόραση. Παρόμοιο πρόβλημα με LG (του εδερφού μου) 'έδειξε' τον ελεγκτή led.
giannhs13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 ευχαριστω για την απαντηση καλησπερα σου ....θυμασαι ποσο κοστισε η επισκευη περιπου??
johnkou77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Το ποιο λογικο ειναι να φταινε οι μπαρες led της οθονης,τωρα για κοστος υπολογισε κανα 100ρικο ιμιτασιον και πανω απο 150 σε γνησιες.
giannhs13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 σας ευχαριστω για τις απαντησεις ..αυριο θα την παω στον τεχνικο αν ειναι και θα ενημερωσω τι προβλημα ειχε και για το κοστος ποσο βγηκε ..για να ξερει αν αλλος εχει παρομοιο προβλημα το κοστος επισκευης !!!
giannhs13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 τελικα την πηγα σε τεχνικο μου ειπε καηκε ενα ολοκληρωμενο μου ειπε 60 ευρω με πηρε εγινε δεν κανει το προβλημα φυσικα ουτε αποδειξη με εδωσε μου εδωσε εγγγγυηση ομως αν ξαναχαλασει να την παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα