Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε διακοπή ρεύματος σε επιχείρηση από ιδιωτική εταιρεία ρεύματος και θέλω να ρωτήσω εάν μπορούμε να διακανονίσουν τα χρέη και να αλλάξουμε πάροχο

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Περίμενε να σου απαντήσει ο Volterrion

Καλησπερα... Θα πρεπει να ρωτησεις τον παροχο σου... Αν θα σου  κανουν διακανονισμο..... Δυσκολο να σε αφησουν να πας σε αλλο παροχο αν δεν εξοφλησεις  το ποσο που οφειλης... Να δεις  τι συμβολαιο εχεις κανει σε αυτους που σου εκοψαν το ρευμα...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Elpesidon είπε

Έχουμε διακοπή ρεύματος σε επιχείρηση από ιδιωτική εταιρεία ρεύματος και θέλω να ρωτήσω εάν μπορούμε να διακανονίσουν τα χρέη και να αλλάξουμε πάροχο

Μπορεις να γυρισεις στην ΔΕΗ σε τιμολογιο καθολικου παροχου(πολυ πιο ακριβο) βαση νομου για να συνεχισει η παροχη.

Θα ζητησουν και μεγαλυτερη εγγυηση στην ΔΕΗ.

Το χρεος στην Elpedison θα πρεπει να το πληρωσει η επιχειρηση γιατι μπορει να παει δικαστικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα κι αν βρεις παροχο μεταφερεται το χρεος και αν δεν πληρωνεις τυχον διακανονισμο για το παλιο χρεος  η Elpedison μπορει να ζητησει αο τον ΔΕΔΔΗΕ να σου γινει διακοπη .

Για ποσα λεφτα το εκοψαν ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 12/2/2020 στις 7:24 ΜΜ, Elpesidon είπε

Καλησπερα... Τελικα τι εκανες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...