Elpesidon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Έχουμε διακοπή ρεύματος σε επιχείρηση από ιδιωτική εταιρεία ρεύματος και θέλω να ρωτήσω εάν μπορούμε να διακανονίσουν τα χρέη και να αλλάξουμε πάροχο
greengr21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Περίμενε να σου απαντήσει ο Volterrion
takoulou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, greengr21 είπε Περίμενε να σου απαντήσει ο Volterrion Καλησπερα... Θα πρεπει να ρωτησεις τον παροχο σου... Αν θα σου κανουν διακανονισμο..... Δυσκολο να σε αφησουν να πας σε αλλο παροχο αν δεν εξοφλησεις το ποσο που οφειλης... Να δεις τι συμβολαιο εχεις κανει σε αυτους που σου εκοψαν το ρευμα...
k_w_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Elpesidon είπε Έχουμε διακοπή ρεύματος σε επιχείρηση από ιδιωτική εταιρεία ρεύματος και θέλω να ρωτήσω εάν μπορούμε να διακανονίσουν τα χρέη και να αλλάξουμε πάροχο Μπορεις να γυρισεις στην ΔΕΗ σε τιμολογιο καθολικου παροχου(πολυ πιο ακριβο) βαση νομου για να συνεχισει η παροχη. Θα ζητησουν και μεγαλυτερη εγγυηση στην ΔΕΗ. Το χρεος στην Elpedison θα πρεπει να το πληρωσει η επιχειρηση γιατι μπορει να παει δικαστικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακομα κι αν βρεις παροχο μεταφερεται το χρεος και αν δεν πληρωνεις τυχον διακανονισμο για το παλιο χρεος η Elpedison μπορει να ζητησει αο τον ΔΕΔΔΗΕ να σου γινει διακοπη . Για ποσα λεφτα το εκοψαν ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 1
mcstefan7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Άμα δεν μπορείς να πληρώσεις το ρεύμα σου τι το θες το μαγαζί? 3 1
takoulou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 12/2/2020 στις 7:24 ΜΜ, Elpesidon είπε Έχουμε διακοπή ρεύματος σε επιχείρηση από ιδιωτική εταιρεία ρεύματος και θέλω να ρωτήσω εάν μπορούμε να διακανονίσουν τα χρέη και να αλλάξουμε πάροχο Καλησπερα... Τελικα τι εκανες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα