Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, aliakas said:

Μπορείς να τα παίξεις σε windows PC ρε τρελέ :P

Έχω Laptop με intel hd4000 πάνω... Δεν θα το έλεγα gaming pc :P. 

1 hour ago, skiabox said:

Το θέμα είναι ότι δυστυχώς για τους Έλληνες η 50άρα vdsl δεν φαίνεται να επαρκεί.

Και λέω δυστυχώς γιατί είναι το mainstream κομμάτι αυτή η κατηγορία χρηστών.

Μπα μια χαρά σύνδεση είναι η 50άρα. Αρκεί να είναι καρφωτή (για τα 1080p)

Δημοσ.

30mbps για game streaming 1080p με 60fps, μας τρολλάρουν; Με codec H.265 τα 5mbps δεν υπερκαλύπτουν;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

30mbps για game streaming 1080p με 60fps, μας τρολλάρουν; Με codec H.265 τα 5mbps δεν υπερκαλύπτουν;

Λες να προλαβαίνει να κάνει τόσο efficient compression μέσα στα ms που έχει περιθώριο να το κάνει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Το θέμα είναι ότι δυστυχώς για τους Έλληνες η 50άρα vdsl δεν φαίνεται να επαρκεί.

Και λέω δυστυχώς γιατί είναι το mainstream κομμάτι αυτή η κατηγορία χρηστών.

Μακάρι να είχα vdsl. Έχω adsl "24αρα" πρώην πελάτης cyta (born Hawaiian made American φάση) και για vdsl δεν έχουμε σκάψει κύριε... Μήπως θα θέλατε να πνίξετε την λύπη σας με Vodafone TV?😄

Δημοσ.

Δυστυχώς αναμενόμενο μετά το τελευταίο τους συμβόλαιο.

Υπέγραψαν πριν κάτι μέρες με το Google Cloud και το YouTube και θα έχουν δική τους streaming υπηρεσία "powered by google cloud".

https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-01-24-activision-blizzard-and-google-sign-multi-year-esports-cloud-deals

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως το Geforce Now τρεχει αρκετα καλα μπορω να πω, playable το input lag,σταθερα 60fps, δοκιμασα kingdom come κ dark souls 3 κ μπορω να πω πως ηταν κομπλε. Στο κινητο πρεπει να μπειτε στη συχνοτητα των 5ghz wifi αλλιως σερνεται...
Κατα τα αλλα δεν αξιζει για κανεναν λογο να το χρησιμοποιησετε σε pc,τα γραφικα φενονται οτι ειναι λες και βλεπεις video στο twitch,ξεθοριασμενα μαυρα και οταν κανεις αποτομες κινησεις σαν να πιξελιαζει καπως...

Το θεμα ειναι ρε οτι πρεπει να τα αγορασεις τα games... Εγω το ειχα παρομοιασει με Netflix των games,αλλα μαλλον ζηταω πολλα :P

(Να τονισω πως το δοκιμασα σε 100mbs γραμμη)

Επεξ/σία από TsironakosMix
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TsironakosMix είπε

Παντως το Geforce Now τρεχει αρκετα καλα μπορω να πω, playable το input lag,σταθερα 60fps, δοκιμασα kingdom come κ dark souls 3 κ μπορω να πω πως ηταν κομπλε. Στο κινητο πρεπει να μπειτε στη συχνοτητα των 5ghz wifi αλλιως σερνεται...
Κατα τα αλλα δεν αξιζει για κανεναν λογο να το χρησιμοποιησετε σε pc,τα γραφικα φενονται οτι ειναι λες και βλεπεις video στο twitch,ξεθοριασμενα μαυρα και οταν κανεις αποτομες κινησεις σαν να πιξελιαζει καπως...

Το θεμα ειναι ρε οτι πρεπει να τα αγορασεις τα games... Εγω το ειχα παρομοιασει με Netflix των games,αλλα μαλλον ζηταω πολλα :P

Πόσο bandwidth καταπίνει μια που το δοκίμασες; Μπορείς να επιλέξεις και χαμηλότερη ποιότητα;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Πόσο bandwidth καταπίνει μια που το δοκίμασες; Μπορείς να επιλέξεις και χαμηλότερη ποιότητα;

Ναι εχει settings για την ποιοτητα και σε τι αναλυση να το τρεξεις, επισης εχεις προσβαση και στα settings του καθε παιχνιδιου και μπορεις να αλλαξεις και απο εκει το resolution

Δημοσ.

Το game πιστεύω είναι ποντίκι - πληκτρολόγιο σε μια καλή σύνθεση pc με καλη συνδεση στο νετ ,όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα .Τώρα για της εταιρείες αυτές καλύτερα ειναι να υποστηρίξουν τα παιχνίδια τους και όχι να τα παρατάνε με κακούς σέρβερ και τικρειτ για να βγάλουν το παιχνίδι της νέας χρονιάς το οποίο θα ζει κάνα δίχρονο και αυτο

• Confused 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω χάσει από την πλατφόρμα το Shadow of the Tomb Raider ξαφνικά και επίσης το Rise Of the Tomb Raider όταν ανοίγει γράφει ότι η σύνδεση με τον σερβερ της SquareEnix δεν είναι εφικτή... έχει κανείς ακούσει κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, AliasAndrew είπε

Για να μαντέψω. Όπως η κάθε εταιρία έχει τον δικό της launcher, έτσι θα βγάλουν και τον δικό τους streamer ο καθένας

Νομίζω ναι, αλλά πολλές θα μπαίνουν και σαν extra πακέτα σε άλλες.

Και οι περισσότερες θα "νοικιάζουν" το cloud γιατί δεν έχουν την τεχνογνωσία να το κάνουν από μόνες τους.

Η Activision Blizzard θα "νοικιάζει" από τη Google, η Sony από τη Microsoft κλπ

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
Στις 12/2/2020 στις 6:36 ΜΜ, starmanwarz είπε

Καλα θα κανει να αποσυρθει και απο το game development η Activision Blizzard και να σταματησει να πουλαει σαπιλα στον κοσμο.

Α καλα...

19 ώρες πριν, giorgosv71 είπε

Το game πιστεύω είναι ποντίκι - πληκτρολόγιο σε μια καλή σύνθεση pc με καλη συνδεση στο νετ ,όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα .Τώρα για της εταιρείες αυτές καλύτερα ειναι να υποστηρίξουν τα παιχνίδια τους και όχι να τα παρατάνε με κακούς σέρβερ και τικρειτ για να βγάλουν το παιχνίδι της νέας χρονιάς το οποίο θα ζει κάνα δίχρονο και αυτο

Καλυτερο και απο αυτο με τον τοτο...

Δημοσ.

Παιδια δαν να μην βγαινουν τα νουμερα για κατι τετοιο. Εαν πληρωνεις μηνιαια συνδρομη 12€(νομιζω) για WoW ξαφνικα θα πληρωνεις 5,49€? 

Μετα προφανως ξυνιζει η αλλη για τα κερδη και τα ποσοστα. Επισης ενα ρεντιτ αρθρο λεει για θεματα detection tools, οπου μεσω geforce now σε δειχνει ως μποτακι και τρως ip ban.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...