Προς το περιεχόμενο

Αγορά dvdr +-8x με 2 χρόνια εγγύηση

Angelcrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω ένα συστηματάκι για μία φίλη μου το οποίο θα αγοραστεί με δόσεις 24 μήνες

Αυτό που ψάχνω είναι ένα αντιγραφικό dvd-+r 8x με εγγύηση 2ετων!!!! το οποίο φυσικά θα κάνει και καλή δουλειά

Πρέπει να τονίσω ότι το dvdr θα χρησιμοποιηθεί και για αναπαραγώγή ταινιών και δεν θα βάλουμε dvd-rom αρχικά αλλά μπορεί αργότερα

Είμαι μεταξύ

Το Lg w4081 +-ρ 8χ και υποστηρρίζεο και dvd+ram me δύο χρόνια εγγύηση

To nec 2500a για το οποίο όλοι λένε ότι είναι καλό αλλά δεν ξέρω αν η retail εκδοση του έχει 2 χρονια εγγύηση σίγουρα η bulk από όσο ρώτησα έχει 1 χρόνο

Το teac dw58d 8χ/8χ το οποίο μου πρότεινε ένας μαγαζατορας ώς καλό

αλλά εγώ το μόνο καλό που έχω ακούσει είναι ότι έχει μηχανισμό pioneer μέσα αλλά στο site toy plaisio λέει ένα χρόνο εγγύηση. Γενικά για τα προηγούμενα μοντέλα τις teαc δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα

Για Plextor 708A νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτα μιας και δεν υποστηρίζει

-8χ

Γενικά η εγγύηση παίζει ρόλο μιας και δεν πρέπει να δαπανηθούν λεφτα για αντικατάσταση hardware για δύο χρόνια λόγω δόσεων.Τι να κάνουμε οι εποχές είναι δύσκολες.

Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο με τις εγγυήεις και την ποιότητα

Αν το nec 2500a retail έχε δύο χρόνια το τσίμπισα

αλλίως μετά πάω σε lg και για τα teac είμαι λίγο επιγυλακτικός αν και το cdr μου 40χ 5mb buffer είναι μια χαρα εδώ και 3χρονια φτου μην το ματιακσω!

Για plextor 708A μάλλον είναι πολλά τα λεφτά

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ΥΓ: Please help me

YΓ : Κάθε φορά που πάω να συνθέσω υπολογιστή για φίλο μου και ψάχνω για προσφορές ακούω τα θεότρελα

Οι τύποι έχουν μπερδέψει το dual format 8x writing με το Dual layer

Τραγικό Μ@@@@@@

Δημοσ.

e pare to lg kalo akougete to exoun parei kai arketoi apo edo mesa.(kai ego an agoraza pantos afto tha eperna dio xronia eggisis opos kai na to kanoume einai megalo pragma)(an tis xalasei meta ta dio xronia den nomizo na ton piraksei etsi kai allios tha exei paliosei poli kai tha ta exei bgalei ta lefta tou)

Δημοσ.

Εγώ στα αποθηκευτικά μέσα είμαι fun της Teac. Από την άλλη δεν πήρα Teac πριν 5 μήνες που πήρα καινούριο DVD-RW και πήρα Sony, λόγω του 8ΜΒ buffer. Σε CD-RW όμως, έχω Teac και πιστέυω ότι ήταν η καλύτερη αγορά CD-RW που χω κάνει.

Δημοσ.

Eida proxtes to Lite-On sta 119e (8x kai sta + kai sta -) kai me 2 xronia eggyhsh,an mou eipe thn alhthia o pwlhths.H prosfora paizei se mia katheth ths Stournara (s ena mikro magazaki pou poulaei adeia CD/DVD-einai sto idio tetragwno me MGmanager,den thymamai to onoma ths odou).

A3TeRnuS

PS.Exw to LG 8x kai mexri twra "gamaei nekrous" ! :P

Δημοσ.

στο μαγαζί που είδες φίλε το Lite on, μόλις το αγόρασα απο κει (το 812s) και μου είπαν εγγύηση 1 χρόνο!!. Πήρα Lite on γιατί αντιγράφει καλύτερα τα κλειδωμένα αυθεντικά cd

Δημοσ.
Το teac dw58d 8χ/8χ το οποίο μου πρότεινε ένας μαγαζατορας ώς καλό

αλλά εγώ το μόνο καλό που έχω ακούσει είναι ότι έχει μηχανισμό pioneer μέσα αλλά στο site toy plaisio λέει ένα χρόνο εγγύηση. Γενικά για τα προηγούμενα μοντέλα τις teαc δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα

Εχω το teac w58g , το οποιο δεν εχει μηχανισμο Pionner αλλα Lite-On :) Ειναι αρκετα καλο αξιοπιστο και στα +R πυραυλος! Εχει 2 χρονια εγγυηση απο την Intersys σε retail συσκευασια. Noμιζω ομως οτι το w58g δεν γραφει σε -R σε 8χ αλλα σε 4χ :/

Δημοσ.

File egv exv parei to LG kai eimai apolyta eyxaristimenos- parolo pou sto magazi pou to phra mou eipan oti exei 1 xrono egiisi- ,alla padou ,kai sto episimo site tis LG leei oti ola ths ta proionta sinodevontai apo 2 xronia egiisi

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...