thmv Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα! Σημερα το πρωί όταν άνοιξα τον υπολογιστή μου, εμφάνισε το μήνυμα “operating system not found”. Επειδή δεν έχω το cd με τα windows, προσπάθησα να μπω στο Bios system για να κάνω εναλλαγή στο boot, μήπως το κάνω από εκεί, επειδή μου το πρότεινε ενας φιλος μου. Δυστυχώς, δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω legacy ή uefi mode. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 έκανες windows update μήπως; https://www.theregister.co.uk/2020/02/11/infinite_fix_recursion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δες μήπως έχεις κανένα CD μέσα στο drive ή κανένα usb από πίσω. Αν δεν έχει κάτι τέτοιο μάλλον χτύπησε το λειτουργικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, thmv είπε Καλησπέρα! Σημερα το πρωί όταν άνοιξα τον υπολογιστή μου, εμφάνισε το μήνυμα “operating system not found”. Επειδή δεν έχω το cd με τα windows, προσπάθησα να μπω στο Bios system για να κάνω εναλλαγή στο boot, μήπως το κάνω από εκεί, επειδή μου το πρότεινε ενας φιλος μου. Δυστυχώς, δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω legacy ή uefi mode. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; Εχεις καταλάβει πόσο σοβαρό πρόβλημα έχεις; 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Δες μήπως έχεις κανένα CD μέσα στο drive ή κανένα usb από πίσω. Αν δεν έχει κάτι τέτοιο μάλλον χτύπησε το λειτουργικό. Ή ο δίσκος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή ο φίλος μας φαίνεται όχι πολύ έμπειρος, αν δεν έχει ξεχάσει μέσα κανένα CD ή κανένα USB, προσοχή τι θα τον συμβουλεύσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Λατρεύω αυτά τα θέματα που ο TS καίγεται να βρει την λύση γιατι έχασε 18TB απο φωτογραφίες και δεδομένα ζωής και δεν ξαναπατάει στο thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, great είπε Λατρεύω αυτά τα θέματα που ο TS καίγεται να βρει την λύση γιατι έχασε 18TB απο φωτογραφίες και δεδομένα ζωής και δεν ξαναπατάει στο thread Μπορει΄και να το έλυσε, απλώς να μην σκέφτηκε να ενημερώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Επαναφέρω αυτό το ποστ, καθώς έχω το ίδιο πρόβλημα. Ο σκληρός μου δίσκος (όχι αυτός που ανέφερα στο τελευταίο νήμα που άνοιξα) μού βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Ακολούθησα τις οδηγίες στο 4ο βήμα αυτού του βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=Kuah6gYqT2I δυστυχώς όμως δεν οδηγεί πουθενά, το μήνυμα εμφανίζεται και πάλι. Όταν τον συνδέω εξωτερικά (στο laptop) μου τον αναγνωρίζει, τον διαβάζει. Όταν τον συνδέω όμως στον υπολογιστή εμφανίζεται το μήνυμα αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα