Προς το περιεχόμενο

Operating System not found.

thmv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Σημερα το πρωί όταν άνοιξα τον υπολογιστή μου, εμφάνισε το μήνυμα “operating system not found”. Επειδή δεν έχω το cd με τα windows, προσπάθησα να μπω στο Bios system για να κάνω εναλλαγή στο boot, μήπως το κάνω από εκεί, επειδή μου το πρότεινε ενας φιλος μου. Δυστυχώς, δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω legacy ή uefi mode. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, thmv είπε

Καλησπέρα!

Σημερα το πρωί όταν άνοιξα τον υπολογιστή μου, εμφάνισε το μήνυμα “operating system not found”. Επειδή δεν έχω το cd με τα windows, προσπάθησα να μπω στο Bios system για να κάνω εναλλαγή στο boot, μήπως το κάνω από εκεί, επειδή μου το πρότεινε ενας φιλος μου. Δυστυχώς, δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω legacy ή uefi mode. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; 

Εχεις καταλάβει πόσο σοβαρό  πρόβλημα έχεις;

17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δες μήπως έχεις κανένα CD μέσα στο drive ή κανένα usb από πίσω.

Αν δεν έχει κάτι τέτοιο μάλλον χτύπησε το λειτουργικό.

Ή ο δίσκος.

• Like 1

Επειδή ο φίλος μας φαίνεται όχι πολύ έμπειρος, αν δεν έχει ξεχάσει μέσα κανένα CD ή κανένα USB, προσοχή τι θα τον συμβουλεύσουμε.

2 ώρες πριν, great είπε

Λατρεύω αυτά τα θέματα που ο TS καίγεται να βρει την λύση γιατι έχασε 18TB απο φωτογραφίες και δεδομένα ζωής και δεν ξαναπατάει στο thread

Μπορει΄και να το έλυσε, απλώς να μην σκέφτηκε να ενημερώσει.

• Like 1

• 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα.

Επαναφέρω αυτό το ποστ, καθώς έχω το ίδιο πρόβλημα.

Ο σκληρός μου δίσκος (όχι αυτός που ανέφερα στο τελευταίο νήμα που άνοιξα) μού βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Ακολούθησα τις οδηγίες στο 4ο βήμα αυτού του βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=Kuah6gYqT2I δυστυχώς όμως δεν οδηγεί πουθενά, το μήνυμα εμφανίζεται και πάλι. Όταν τον συνδέω εξωτερικά (στο laptop) μου τον αναγνωρίζει, τον διαβάζει. Όταν τον συνδέω όμως στον υπολογιστή εμφανίζεται το μήνυμα αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...