tryf3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Τραγικές ταχύτητες πάντως! Βάζουν κόφτη δεν εξηγείται αλλιώς!
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Σημερα με πηραν απο την ΜΡΒ κανουν ερευνα αν θελουμε 15 GB με κοφτη μετα και να πεφτει στο 1 GB , αν 100 GB μου φτανουν το μηνα σε πακετο που θα αγοραζω και θα λεγεται "απεριοριστα" αν θελω "απεριοριστη ταχυτητα " με περιορισμο στα MB Η περιορισμενα MB με "απεριοριστη ταχυτητα " Βρωμιες που ετοιμαζουν τα καρτελ ..... 1
grinder_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Σημερα με πηραν απο την ΜΡΒ κανουν ερευνα αν θελουμε 15 GB με κοφτη μετα και να πεφτει στο 1 GB , αν 100 GB μου φτανουν το μηνα σε πακετο που θα αγοραζω και θα λεγεται "απεριοριστα" αν θελω "απεριοριστη ταχυτητα " με περιορισμο στα MB Η περιορισμενα MB με "απεριοριστη ταχυτητα " Βρωμιες που ετοιμαζουν τα καρτελ ..... Αυτό το "απεριόριστο" το προσφέρει ήδη η wind με τον κόφτη μετά τα 15GB να πέφτει στο έως 1 Mbps. Με λίγα λόγια έρχονται και άλλα "απεριόριστα απ τα Lidl"... Τι τους απάντησες;😄 Δεν μας ενδιαφέρει πως διάολο θα ονομάσουν τα "νέα πακέτα". Σημασία έχει τι παροχές θα έχουμε και τι τιμές θα πληρώνουμε. Αν και από την "έρευνα" φαίνεται πως το μοναδικό κριτήριο είναι πως θα πλασάρουν τα απεριόριστα με... περιορισμό καλύτερα, ώστε μετά να παρουσιάσουν τα στοιχεία στην μάζα και να πουν "να αυτό θέλει ο κόσμος και του το προσφέρουμε".
bbbb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tryf3 είπε Τραγικές ταχύτητες πάντως! Βάζουν κόφτη δεν εξηγείται αλλιώς! Εγω εδώ που είμαι πιάνω τριψήφιο νούμερο στο dl και 45-50 up. Oι τραγικές ταχύτητες δεν ειναι θέμα κόφτη στην cosmote όπου εμφανίζονται αλλά θέμα χωρητικότητας/ποιότητας του δικτύου σε κάποιες περιοχές ή και γενικότερα κάτι που σε συνδυασμό με την δίψα του κόσμου για απεριόριστο νετ οδηγεί στις χαμηλές ταχύτητες. ευελπιστώ προσωπικά οτι αφου δουν που υπάρχει θέμα, θα το φτιάξουν αργά ή γρήγορα.. 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Σημερα με πηραν απο την ΜΡΒ κανουν ερευνα αν θελουμε 15 GB με κοφτη μετα και να πεφτει στο 1 GB , αν 100 GB μου φτανουν το μηνα σε πακετο που θα αγοραζω και θα λεγεται "απεριοριστα" αν θελω "απεριοριστη ταχυτητα " με περιορισμο στα MB Η περιορισμενα MB με "απεριοριστη ταχυτητα " Βρωμιες που ετοιμαζουν τα καρτελ ..... τρολάρεις? ή οντως σε πήραν?
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι τα 15GB - 1 Mbps φωτογραφιζουν wind και τα 100GB cosmote . Οταν ρωτησα εκ μερους ποιου παροχου γινεται η ερευνα δεν απαντανε . Για αυτο εχασα 10 λεπτα απο τη ζωη μου απο περιεργεια να μαθω που το πανε . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις