turbat0s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα κατάφερα και σε frog τελικά. Εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής frog και εμφανίζεται ξανά η ειδοποίηση για απεριόριστα. Γρήγορες κινήσεις διότι η ένδειξη εμφανίζεται και εξαφανίζεται άμεσα! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από turbat0s
telis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Ενεργοποίησα την προσφορά και σε cosmoκάρτα. Ισχύει και για αυτήν
tinapo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, telis είπε Ενεργοποίησα την προσφορά και σε cosmoκάρτα. Ισχύει και για αυτήν με sms ή μέσα από την εφαρμογή;
telis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, tinapo είπε με sms ή μέσα από την εφαρμογή; Μου ήρθε sms ότι ισχύει η προσφορά με ένα link, το οποίο άνοιξε την εφαρμογή της cosmote και εκεί είδα ότι υπάρχει για να την ενεργοποιήσω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 12/2/2020 στις 7:49 ΜΜ, george200-13 είπε Ω ρε φίλε τους έχει μαμήσει η cosmote τους υπόλοιπους. Όποτε πάει μια εταιρεία να βγάλει μια προσφορά (π.χ τώρα η vodaphone με τα 10gb) βγάζει απεριόριστα ως απάντηση. Ή πάμε να γίνουμε Ευρωπαίοι ως προς τις τηλεπικοινωνίες, γιατί αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι με τέτοιου τύπου προφορές αν θέλουν να επιβιώσουν, ή η cosmote θα τους κλείσει τους υπόλοιπους, θα γίνει μονοπώλιο και θα μας μαμησει μετά. Ελπίζω το πρώτο Η Cosmote ήταν θυγατρική του πΟΤΕ, του βασιλιά του μονοπωλίου στην Ελλάδα.🤫
iliasmach Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Σε σύνδεση αποκλειστικά για χρήση data δεν ισχύει η προσφορά μετά από επικοινωνία που είχα με την σελίδα της what's up στο facebook...
ZathuraEdition Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Και αναρωτιομουν γιατι γ**** το ιντερνετ μου αυτες τις ημερες.... ποιος ξερει παλι τι κανουν στο ιντερνετ και σου λεει ας τους δωσουμε απεριοριστα data να εχουν κατι... -.- παλι θα καλα θα δημιουργησω παλι hotspot απο το κινητο μου οπως τα Χριστουγεννα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Nα παρω καμια καρτα whats up η frog - αν μπορω να της βαλω λεφτα απο το καρτοσυμβολαιο ;
snoopycrete Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, ZathuraEdition είπε Και αναρωτιομουν γιατι γ**** το ιντερνετ μου αυτες τις ημερες.... ποιος ξερει παλι τι κανουν στο ιντερνετ και σου λεει ας τους δωσουμε απεριοριστα data να εχουν κατι... -.- παλι θα καλα θα δημιουργησω παλι hotspot απο το κινητο μου οπως τα Χριστουγεννα. Μπραβο το βρηκες. Ετσι ακριβώς έγιναν όλα.
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 "Αναβαθμιση στη Ρογδια " κατεβαζουν κεραιες γιατι ηρθε το ουρανιο φως θα δουλευουν χωρις πυργους Τελικα να παρω καμια sim για δευτερη με 10 -12 ευρω λετε ; Oι wind και voda ειναι στη μια γραμμή σημα
Tsalbos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά εγώ έχω βάλει την προσφορά με τα απεριόριστα, αλλά όταν πάω να κάνω hotspot στο laptop μου αντι να χρησιμοποιεί αυτά της προσφοράς, καταναλώνει τα άλλα που έχω. Ρητά αναγράφεται ότι πρώτα καταναλώνονται τα ΜΒ της προσφοράς και μετά τα υπόλοιπα. Μήπως δεν ισχύει για το hotspot αυτό;
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Επισης στους ορους που δε διαβάζει κανεις στο adslgr ελεγαν οτι δεν ειναι για hotspot
panos- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δεν αναφέρει κάτι στους όρους, και σε εμένα παίζει κανονικά το hotspot.
ZathuraEdition Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, snoopycrete είπε Μπραβο το βρηκες. Ετσι ακριβώς έγιναν όλα. Φιλος που δουλευει στην Cosmote μου ειπε πως καθε φορα που δινουν απεριοστα MB δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους αλλα για να ελεγξουν το δικτυο τους και να το φορτωσουν για να κανουν δοκιμες και ποσο αντεχει. Προσωπικα και τα Χριστουγεννα και τωρα που ετυχε να πεσω σε τετοια φαση... το ιντερνετ μου χρειαστηκε να το δηλωσω ως βλαβη γιατι δεν σταθεροποιουνταν με τιποτα
snoopycrete Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, ZathuraEdition είπε Φιλος που δουλευει στην Cosmote μου ειπε πως καθε φορα που δινουν απεριοστα MB δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους αλλα KAI για να ελεγξουν το δικτυο τους και να το φορτωσουν για να κανουν δοκιμες και ποσο αντεχει. Προσωπικα και τα Χριστουγεννα και τωρα που ετυχε να πεσω σε τετοια φαση... το ιντερνετ μου χρειαστηκε να το δηλωσω ως βλαβη γιατι δεν σταθεροποιουνταν με τιποτα There, i fixed it for you. Τα ξέρω... απο πρώτο χέρι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις