Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται μήπως γνωρίζετε στην κατεδάφιση ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου που κληρονομήσαμε χάσαμε τον μετριτη της ΔΕΗ αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα  τι μπορώ να κάνω 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Gina211 είπε

Χαίρεται μήπως γνωρίζετε στην κατεδάφιση ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου που κληρονομήσαμε χάσαμε τον μετριτη της ΔΕΗ αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα  τι μπορώ να κάνω 

Διαλογή στα μπάζα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, opera είπε

Όταν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ τον αφαιρεί το  μετρητή.

Δεν ισχύει αυτό που έγραψες, όταν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ (ή μάλλον πιο σωστά ο ΔΕΔΔΗΕ) ο μετρητής μένει στη θέση του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν ισχύει αυτό που έγραψες, όταν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ (ή μάλλον πιο σωστά ο ΔΕΔΔΗΕ) ο μετρητής μένει στη θέση του.

Το είδα με τα μάτια μου πριν 15 μέρες,τον αφαίρεσαν από τη χελώνα.Ο τύπος χρώσταγε 400 ευρώ

Επεξ/σία από opera
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opera είπε

Το είδα με τα μάτια μου πριν 15 μέρες,τον αφαίρεσαν από τη χελώνα.Ο τύπος χρώσταγε 400 ευρώ

Με τα μάτια σου μπορεί να το είδες, το λόγο όμως για τον οποίο έγινε δεν είσαι σε θέση να τον ξέρεις.

Εγώ προσωπικά ξέρω από πρώτο χέρι δύο περιπτώσεις:

1. Δική μου παροχή με κομμένο ρεύμα εδώ και 11 χρόνια, ο μετρητής είναι ακόμα στη θέση του.

2. Παροχή συγγενή μου με κομμένο ρεύμα για πάνω από 20 χρόνια, ο μετρητής ξηλώθηκε κατόπιν δικής μου αίτησης λόγω επικείμενης κατεδάφισης, και φυσικά απαραίτητο δικαιολογητικό ήταν το αντίγραφο της άδειας.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πρόκειται να κατεδαφισεις κτίριο κάνεις αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για την διακοπή της παροχής και την αφαίρεση του μετρητή. Η διακοπή της παροχής πρέπει να γίνει από την κολώνα η το πεζοδρόμιο ώστε να μην βρίσκεται υπό τάση κανένα καλώδιο εντός του οικοπέδου και του κτιρίου. Τα ίδια ισχύουν και για το νερό. Μετα προχωράτε στην κατεδάφιση. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ όταν πρόκειται για διακοπή δεν αφαιρεί μετρητή. Εκεί που θα αφαιρέσουν μετρητή είναι αν έχεις κάνει παραβίαση μετρητή για επανασύνδεση η γενικά αν έχεις πειράξει τον μετρητή και έχεις ιστορικό παρατυπης συμπεριφοράς. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, opera είπε

Όταν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ τον αφαιρεί το  μετρητή.

Καλησπερα... Πρωτα γινεται η διακοπη του ρευματος απο την Δεδδηε  και μετα οταν αιτηθει ο πελατης λογω κατεδαφισης του κτιριου γινεται και η αποξιλωση του μετρητη...(αφαιρεση του μετρητη γινεται και για αλλες περιπτωσεις...Παρανομης επανανσυνδεσης, ρευματοκλοπης, κτλπ.)

1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Όταν πρόκειται να κατεδαφισεις κτίριο κάνεις αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για την διακοπή της παροχής και την αφαίρεση του μετρητή. Η διακοπή της παροχής πρέπει να γίνει από την κολώνα η το πεζοδρόμιο ώστε να μην βρίσκεται υπό τάση κανένα καλώδιο εντός του οικοπέδου και του κτιρίου. Τα ίδια ισχύουν και για το νερό. Μετα προχωράτε στην κατεδάφιση. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ όταν πρόκειται για διακοπή δεν αφαιρεί μετρητή. Εκεί που θα αφαιρέσουν μετρητή είναι αν έχεις κάνει παραβίαση μετρητή για επανασύνδεση η γενικά αν έχεις πειράξει τον μετρητή και έχεις ιστορικό παρατυπης συμπεριφοράς. 

Δεν γινεται η διακοπη απο την κολωνα. η απο το υπογειο δικτυο..  Γινεται  οταν ο πελατης  ζητησει αποξιλωση της παροχης..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, opera είπε

Άρα συμβαίνουν και τα 2.

Δεν ξέρω για ποια 2 μιλάς, το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι αυτό που είχες γράψει δεν ισχύει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Δεν ξέρω για ποια 2 μιλάς, το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι αυτό που είχες γράψει δεν ισχύει.

Δε θα με βγαλεις τρελο ρε μαγκα,αυτο που βιωσα εγραψα.Αν δε το πιστευεις δικο σου θεμα,στην Ελλαδα ζουμε ολα γινονται και ολα δε γινονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...