Προς το περιεχόμενο

Value for Money Android TV BOX 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα την γνώμη σας. Δεν ξέρω εαν έχει κάνει κανείς έρευνα αγοράς και μπορει να μου προτεινει την καλυτερη λύση. Θα ηθελα να αγόρασω ενα Android TV BOX το οποιο να ειναι Value for Money και να μπορει να προσφέρει τα ακόλουθα:

1. Να έχει καλά specs, όχι απαραίτητα τα καλύτερα. Mid με high Performance θα έλεγα. Γνωστο το ότι όσο ανεβαινεις στα specs ανεβαινει και η τιμή.

2. Να μπορεί να συνδεθει ενας HDD για να παίζει τις περισσότερες κοινές μορφές αρχείων βίντεο και μουσικής και φυσικά ελληνικούς υποτιτλους χωρις προβλήματα.

3. Να έχει συνχρονο λειτουργικό Android. Εαν ειδα καλά κυκλοφορει το Android 9 ή και το Android 9 TV? Δεν εχω καταλάβει την διαφορά.

4. Να έχει Bluetooth για συνδεσιμότητα με ηχεία ασυρματα. Τουλάχιστον 4,1 

5. Ιδανικά να έχει αρκετές θύρες USB 2.0 και έστο μία USB 3.0. Εαν και δεν ειναι απαραίτητο. θα έλεγα τουλάχιστον 1 USB 2.0 και 1 USB 3.0.

6. Να έχει θύρα Ethernet Giga. Εαν και δεν ειναι απαραιτητο καθως μπορει να χρησιμοποιηθει μια USB θύρα με USB3.0 to RJ45 Ethernet Gigabit Lan Adapter για όσους θέλουν να αποφευγουν ακτινοβολία. Απλα θα δεσμευει την USB θυρα. Οπότε εαν υπάρχει καλό ειναι.

7. Να έχει Audio support 5.1 Surround η και DTS η και ATMOS

8. Να μπορει να κάνεις Miracast, Airplay ή Chromecast

9. Να μπορει να στριμάρει Netflix και Youtube ή και KODI σε 4k ιδανικά. Και με 480p θα ήμουν ικανοποιημένος γιατι εχω σκοπο να την συνδέσω σε τηλεόραση με 2K και δεν με ενδιαφέρει προς το παρον η 4κ ανάλυση. Αλλα ποτε δεν ξέρεις, στο μελλον μπορει να μπει σε άλλη τηλεόραση με 4Κ οποτε καλό θα είναι να ειναι ετοιμο. Επίσης να μην έχει προβλήματα με ελληνικούς υποτιτλους σε streaming.

10 Εννοειτε συνδεσημότητα με HDMI τουλάχιστον 2,0 

11. Να ειναι brand γνωστό ή εστο να έχει καλό support για υποστηριξη ,updates κλπ.

12. Να έχει λογική τιμή για συσκευη που την θέλω για μια δευτερέουσα τηλεόραση. Θα έλεγα μεταξύ 40 μέχρι το πολύ 80 Ευρω.

13. Να μην εχεί προβληματα με τις θερμοκρασιες.

Πιστευω αυτο το post να βοηθήσει και άλλους στην επιλογή τους καθώς δεν βρήκα άλλο post τόσο συγκεκριμένο. 

Εχω κάνει έρευνα αγοράς αλλα δεν βρήκα μια συσκευη που να έχει όλα αυτα μαζι, εκτός εαν ξεφύγεις πολυ στην τιμή. Εχω καταλήξει στις εξης συσκευές. Θα ήθελα την αποψη σας η και εαν έχετε να προτεινετε κατι άλλο:

Xiaomi Mi Box (8GB)

Xiaomi Mi Box S (8GB)

A95X F3 SLIM Amlogic S905x3 4GB/32GB 

Tanix TX6 (32GB)

Tanix TX3 (32GB)

T95z Plus (16GB)

Επεξ/σία από dimitrios_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυρο σημαινει ότι θα πρέπει να αποφασίσω τι θέλω, Netflix ή Υοutube ή Chromecast και την ανάλυση?

Ειδα για παράδειγμα ότι το A95X F3 SLIM Amlogic S905x3 4GB/32GB  έχει 480p Netflix και 4Κ Υoutube, για KODI φανταζομαι το ιδιο επισης. 

Το έχει κανεις θα το προτείνατε;

Επίσης το Xiaomi Mi Box S (8GB) έχει 4Κ για Netflix και Υoutube! Εντυπωσιακό. , KODI ομως παιζει; 

Ποια η διαφορα του Android 9 με ATV 9? 

Δεν θέλω να κάνω λαθος αγορα που να με περιοριζει αργοτερα σε κάτι απο αυτά που αναφέρω επάνω.

Επεξ/σία από dimitrios_
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dimitrios_ είπε

Αυρο σημαινει ότι θα πρέπει να αποφασίσω τι θέλω, Netflix ή Υοutube ή Chromecast και την ανάλυση?

Ειδα για παράδειγμα ότι το A95X F3 SLIM Amlogic S905x3 4GB/32GB  έχει 480p Netflix και 4Κ Υoutube, για KODI φανταζομαι το ιδιο επισης. 

Επίσης το Xiaomi Mi Box S (8GB) έχει 4Κ για Netflix και Υoutube! Εντυπωσιακό. , KODI ομως παιζει; 

Δεν θέλω να κάνω λαθος αγορα που να με περιοριζει αργοτερα σε κάτι απο αυτά που αναφέρω επάνω.

Καλημερα.

Μια χαρά παίζει KODI το MI S.(Τσέκαρε Cyberflix)

Η διαφορά είναι ότι το ATV διαθετει ειδικό περιβάλλον χρήστη που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τηλεοράσεις .

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimitrios_ είπε

επειδη το xiaomi ειναι πιστοποιημενο απο την netflix ειναι το μονο που θα σου παιξει netflix HD/ 4K. αν δεν θελεις το xiaomi λογω της μικρης μνημης ή του μικρου αποθηκευτικου χωρου, παρε ενα box με επεξεργαστη S912, S905X2, S905X3, S922X, και βαλε το coreelec που εκει το netflix παιζει σε HD.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...