Nikos_kozi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, θελω να αγορασω ασυρματα ακουστικα για το κινητο που θα χρησιμοποιηθουν και για μουσικη αλλα και για ομιλια. Διαθετω 60-70 ευρω. ΠΟιες ειναι οι καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα? Ευχαριστω πολυ!
Voodooman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θα προτείνω τα Creative Outlier Air. Αυτή τη στιγμή στα €60+μεταφορικά απευθείας από τo ευρωπαϊκό site της Creative. Αν δεν θέλεις μπλεξίματα με εξωτερικό, πας Πλαίσιο, δίνεις €90 και τα έχεις κατευθείαν. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε value for money. Δεν είναι φτηνά, αλλά είναι αυτό που πρέπει σε διάρκεια μπαταρίας (6 ώρες + 2-3 φορτίσεις με την θήκη), ποιότητα ήχου αξιοπρεπέστατη και πολύ καλή λειτουργικότητα ως handsfree, μιλάω κανονικά και δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος. Δεν έχω αποσυνδέσεις και άλλα χαζά με το S10. Αν πρέπει να τους βρω κάποιο μειονέκτημα, αυτό είναι τα κάπως σκληρά πλήκτρα, αλλά συνηθίζονται και από ένα σημείο και μετά ο χειρισμός τους αποδεικνύεται πολύ λειτουργικός. Υπάρχουν και φθηνότερα αξιοπρεπή από Xiaomi, Nillkin και άλλες μάρκες, αλλά δεν ήθελα να πειραματιστώ, εμπιστεύομαι Creative και θα τα ξαναέπαιρνα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Voodooman
pantheo4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 εγώ έχω τα jbl tune 120 στα 80€ αυτή την στιγμή..είναι τέλεια σε όλα..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 12/2/2020 στις 8:56 ΜΜ, Voodooman είπε Εγώ θα προτείνω τα Creative Outlier Air. Αυτή τη στιγμή στα €60+μεταφορικά απευθείας από τo ευρωπαϊκό site της Creative. Αν δεν θέλεις μπλεξίματα με εξωτερικό, πας Πλαίσιο, δίνεις €90 και τα έχεις κατευθείαν. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε value for money. Δεν είναι φτηνά, αλλά είναι αυτό που πρέπει σε διάρκεια μπαταρίας (6 ώρες + 2-3 φορτίσεις με την θήκη), ποιότητα ήχου αξιοπρεπέστατη και πολύ καλή λειτουργικότητα ως handsfree, μιλάω κανονικά και δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος. Δεν έχω αποσυνδέσεις και άλλα χαζά με το S10. Αν πρέπει να τους βρω κάποιο μειονέκτημα, αυτό είναι τα κάπως σκληρά πλήκτρα, αλλά συνηθίζονται και από ένα σημείο και μετά ο χειρισμός τους αποδεικνύεται πολύ λειτουργικός. Υπάρχουν και φθηνότερα αξιοπρεπή από Xiaomi, Nillkin και άλλες μάρκες, αλλά δεν ήθελα να πειραματιστώ, εμπιστεύομαι Creative και θα τα ξαναέπαιρνα. 1. Έχουν κάποια τεχνολογία noice cancellation; (βασικά ποια η διαφορά μεταξύ active & passive); 2. Αν βγουν από το αυτί, απενεργοποιείται ο ήχος; 3. Πόσες συσκευές σηκώνουν; 4. Γιατί όχι Razer Hummerhead; 5. Γιατί γράφεις σε μαύρο φόντο;
Voodooman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ChownTuen είπε 1. Έχουν κάποια τεχνολογία noice cancellation; (βασικά ποια η διαφορά μεταξύ active & passive); 2. Αν βγουν από το αυτί, απενεργοποιείται ο ήχος; 3. Πόσες συσκευές σηκώνουν; 4. Γιατί όχι Razer Hummerhead; 5. Γιατί γράφεις σε μαύρο φόντο; 1.Όχι. Η διαφορά passive-active είναι ότι στην πρώτη περίπτωση η απομόνωση από τους θορύβους γίνεται επειδή το ακουστικό απομονώνει το αυτί από τον χώρο με τα υλικά του, ενώ τα active δημιουργούν και αυτά κύματα που ακυρώνουν τα προερχόμενα από το εξωτερικό περιβάλλον 2.Όχι 3.Δεν ξέρω 4.Αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι 5.το βρίσκω πιο ξεκούραστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα