me3ikan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Θέλω να εγκαταστήσω ένα τέτοιο στο δωμάτιο. Είναι ένα μικρό module που μπαίνει μέσα στον διακόπτη και τον μετατρέπει σε smart. Ο διακόπτης είναι aller retour αλλά θα τον κάνω απλό γιατί ο 2ος δεν χρειάζεται. Το θέμα μου είναι ότι το sonoff χρειάζεται ρεύμα για να δουλέψει και άρα ουδέτερο. Επειδή ακριβώς από κάτω υπάρχει πρίζα, και η καλωδίωση της περνάει από τον διακόπτη, σκέφτηκα να πάρω ουδέτερο από εκεί. Υπάρχει προβλήμα με αυτό;
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 αφου στον διακοπτη εχεις ηδη φαση και ουδετερο.μηπως εννοεις για την γειωση του sonoff? εκτος να δεν καταλαβα κατι εγω καλα.ποιο μοντελο πηρες?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, me3ikan είπε Θέλω να εγκαταστήσω ένα τέτοιο στο δωμάτιο. Είναι ένα μικρό module που μπαίνει μέσα στον διακόπτη και τον μετατρέπει σε smart. Ο διακόπτης είναι aller retour αλλά θα τον κάνω απλό γιατί ο 2ος δεν χρειάζεται. Το θέμα μου είναι ότι το sonoff χρειάζεται ρεύμα για να δουλέψει και άρα ουδέτερο. Επειδή ακριβώς από κάτω υπάρχει πρίζα, και η καλωδίωση της περνάει από τον διακόπτη, σκέφτηκα να πάρω ουδέτερο από εκεί. Υπάρχει προβλήμα με αυτό; Αρχικα οχι δεν υπαρχει προβλημα με το να παρεις ουδετερο απο την πριζα, αυτο ειναι και το λογικο. Γιατι ομως δεν παιρνεις διακοπτη sonoff απευθειας;
pant13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, poulinos said: αφου στον διακοπτη εχεις ηδη φαση και ουδετερο.μηπως εννοεις για την γειωση του sonoff? εκτος να δεν καταλαβα κατι εγω καλα.ποιο μοντελο πηρες? Γιατι στον διακοπτη ΔΕΝ εχει ουδετερο. Φαση και επιστροφές εχει
me3ikan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είχα πάρει κάποιον sonoff touch για να μην δυσκολεύονται οι υπόλοιποι να τον χρησιμοποιούν. Τελικά όμως δε χωράει το mini πίσω από το διακόπτη οπότε αναγκαστικά θα πάρω sonoff touch.
themis_17 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανένας να το χωρέσει πίσω από διακόπτη αυτό το ρημαδι? Εγώ πάντως σε όσους διακόπτες κι αν προσπάθησα δεν κούμπωνε ο διακόπτης. Σε όσους προσπάθησα βέβαια περνούσαν καλώδια στην πλάτη του που κατεβαίνουν σε πρίζα χαμηλά. Συγκριτικά με το fibaro switch το mini είναι είναι πολύ μεγαλύτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Συνέχεια εδώ, ασχολούνται αρκετοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις