Spyrus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Και εγώ τα έχω. Τα πήρα από Creative 70 euro (επέστρεψα τη Soundblaster Play 3 λόγω του hiss και έδωσα τη διαφορά.) Είναι λίγο V-shaped (με λίγο το μπάσο να μπαίνει στα μεσαία) αλλά για τα λεφτά που έχουν δε θα βρεις κάτι καλύτερο σε καινούργιο. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με disconnects ούτε στο ρολόι Garmin όταν έτρεχα ούτε στο κινητό σε απόσταση 10 μέτρα+ LG G6. Προτιμώ το hard button που έχουν αν και θέλει λίγο πίεση. Τα έχω μόνο για τρέξιμο, από ότι έκανα κλήση 1-2 φορές δε σε ακούνε εύκολα όταν μιλάς. 2
DownUNDERground Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Spyrus είπε Και εγώ τα έχω. Τα πήρα από Creative 70 euro (επέστρεψα τη Soundblaster Play 3 λόγω του hiss και έδωσα τη διαφορά.) Είναι λίγο V-shaped (με λίγο το μπάσο να μπαίνει στα μεσαία) αλλά για τα λεφτά που έχουν δε θα βρεις κάτι καλύτερο σε καινούργιο. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με disconnects ούτε στο ρολόι Garmin όταν έτρεχα ούτε στο κινητό σε απόσταση 10 μέτρα+ LG G6. Προτιμώ το hard button που έχουν αν και θέλει λίγο πίεση. Τα έχω μόνο για τρέξιμο, από ότι έκανα κλήση 1-2 φορές δε σε ακούνε εύκολα όταν μιλάς. Δεν είναι βαριά στο αυτί για τρέξιμο;
alexgr21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Δεν είναι βαριά στο αυτί για τρέξιμο; Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.Αντιθετως δεν βγαινουν (αντε ελαχιστα αλλα δεν θα πεσουν απ το αυτι ) και στο σχοινακι μια χαρα.Γενικως για χρηση γυμναστηριου ειναι πολυ καλα.Εχουν ipx5 και βιδωνουν πολυ καλα.
Voodooman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Και εγώ τα βρίσκω πολύ καλά, τα έχω εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες. Πολύ καλός ήχος, το θέμα μπαταρία δεν με έχει απασχολήσει ποτέ πραγματικά και όσες φορές έχω μιλήσει (όχι πολλές, 3-4), οι άλλοι δεν κατάλαβαν ότι μιλούσα από TWS, τους ρώτησα και μου είπαν ότι με ακούν κανονικά. Μειονέκτημα τα σκληρά πλήκτρα που προαναφέρθηκε-αν και είναι θέμα συνήθειας τελικά- και το ότι είναι πολύ γλιστερά. Μου έχουν πέσει ήδη τρεις φορές καθώς τα έβγαζα από τα αυτιά μου. Επίσης θεωρώ ότι στα €60 είναι ό,τι καλύτερο. 1
stavag Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 έχετε παρατήρησή πτωση της μπαταριας ενω ειναι μεσα στο κουτι τους και δεν χρησιμοποιουνται εχω τα xiaomi air και εχουν αυτο το θεμα, τα φορτίζεις και τα ακους η οχι τελειωνει η μπαταρια τους στις 3 ημερες
Voodooman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, stavag είπε έχετε παρατήρησή πτωση της μπαταριας ενω ειναι μεσα στο κουτι τους και δεν χρησιμοποιουνται εχω τα xiaomi air και εχουν αυτο το θεμα, τα φορτίζεις και τα ακους η οχι τελειωνει η μπαταρια τους στις 3 ημερες Όχι, για την ώρα συμπεριφέρονται κανονικά.
alexgr21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, stavag είπε έχετε παρατήρησή πτωση της μπαταριας ενω ειναι μεσα στο κουτι τους και δεν χρησιμοποιουνται εχω τα xiaomi air και εχουν αυτο το θεμα, τα φορτίζεις και τα ακους η οχι τελειωνει η μπαταρια τους στις 3 ημερες Μόλις τώρα, Voodooman είπε Όχι, για την ώρα συμπεριφέρονται κανονικά. Επιβεβαιωνω.
vako187 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, alexgr21 είπε Επιβεβαιωνω. Επιβεβαιώνω κ εγώ. Πολύ καλή ποιότητα ήχου και άνετα. Μου ήρθαν απο Ολλανδία (black friday).
Themos3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή είμαι σε φάση αναβάθμισης buds από τα Xiaomi του 15ευρου που έβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω είμαι ένα click πριν πάρω τα Samsung Galaxy Buds στο 100άρικο. Υπάρχει κανείς που έχει δοκιμάσει του θέματος και τα Galaxy να πει αν αξίζουν τα 40€ παραπάνω?
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Themos3 είπε Επειδή είμαι σε φάση αναβάθμισης buds από τα Xiaomi του 15ευρου που έβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω είμαι ένα click πριν πάρω τα Samsung Galaxy Buds στο 100άρικο. Υπάρχει κανείς που έχει δοκιμάσει του θέματος και τα Galaxy να πει αν αξίζουν τα 40€ παραπάνω? https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/samsung-galaxy-buds-vs-creative-outlier-air/792/901 Αν αξίζει η όχι θα το κρίνεις ο ίδιος.
paragontikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 για μουσικη στην τιμη αυτη οντως ειναι πολυ καλα αλλα για ομιλια δεν..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Τα πηρα και εγω στα 59 ευρω ,τα κοιταζα καιρο
kekos123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Στα 60 παρτε τα,πολυ καλη τιμη και πολυ καλος ηχος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα