janus5555 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, με ενημέρωσαν χθες ότι λήγει το 2ετες συμβόλαιο μου στην COSMOTE, απλή adsl 24 και το βασικό πακέτο σταθερού κτλ κτλ, το οποίο πλήρωνα 26,4. Μου είπαν ότι το πρόγραμμα αυτό καταργείται και έχω τη δυνατότητα να πάω στο αμέσως επόμενο (πιο πολλά λεπτά δωρεάν στο σταθερό) για 27 περίπου ή να πάω ακόμα παραπάνω για 30κάτι. Επειδή εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου σταθερό, ζήτησα να παραμείνω σε αυτό που έχω και μου είπαν ότι καταργείται και μπορώ μόνο να πάω στο αμέσως επόμενο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη σύνδεση, τα χρήματα που δίνω τώρα δεν μου φαίνονται λίγα αλλά οκ και υπό άλλες συνθήκες δε θα σκεφτόμουν αλλαγή. Με ενοχλεί όμως που με αναγκάζουν να πάω σε πιο ακριβό πρόγραμμα με χαζές δικαιολογίες ("ο κόσμος ξεπερνά το όριο των δωρεάν λεπτών για αυτό το αυξήσαμε μαζί με μια μικρή αύξηση στην τιμή...") για αυτό σκέφτομαι αν έχει νόημα να κοιτάξω για φορητότητα στη VODA. ΄Έχει κανείς εμπειρία, αξίζει να ψάξω για φορητότητα μπας και βγάλω για τα ίδια μια ίδια ή/και καλύτερη τιμή; Παρακαλώ τη γνώμη σας
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να τους πεις οτι με 30 κάτι παιρνεις 50ρα με απεριοριστα . Και να βαλουν τα 30 λεπτα προς κινητα εκει που ξερουν . Ποσο σου ζητανε τωρα και πιο προγραμμα ακριβως ; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
DanielRGr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, janus5555 είπε Καλημέρα, με ενημέρωσαν χθες ότι λήγει το 2ετες συμβόλαιο μου στην COSMOTE, απλή adsl 24 και το βασικό πακέτο σταθερού κτλ κτλ, το οποίο πλήρωνα 26,4. Μου είπαν ότι το πρόγραμμα αυτό καταργείται και έχω τη δυνατότητα να πάω στο αμέσως επόμενο (πιο πολλά λεπτά δωρεάν στο σταθερό) για 27 περίπου ή να πάω ακόμα παραπάνω για 30κάτι. Επειδή εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου σταθερό, ζήτησα να παραμείνω σε αυτό που έχω και μου είπαν ότι καταργείται και μπορώ μόνο να πάω στο αμέσως επόμενο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη σύνδεση, τα χρήματα που δίνω τώρα δεν μου φαίνονται λίγα αλλά οκ και υπό άλλες συνθήκες δε θα σκεφτόμουν αλλαγή. Με ενοχλεί όμως που με αναγκάζουν να πάω σε πιο ακριβό πρόγραμμα με χαζές δικαιολογίες ("ο κόσμος ξεπερνά το όριο των δωρεάν λεπτών για αυτό το αυξήσαμε μαζί με μια μικρή αύξηση στην τιμή...") για αυτό σκέφτομαι αν έχει νόημα να κοιτάξω για φορητότητα στη VODA. ΄Έχει κανείς εμπειρία, αξίζει να ψάξω για φορητότητα μπας και βγάλω για τα ίδια μια ίδια ή/και καλύτερη τιμή; Παρακαλώ τη γνώμη σας Vodafone me 30Ε εκλεισα vdsl 100/10, 500' προς κινητα, δωρεαν σε σταθερα Κοιτα να δεις αν θα δουλεψει η προσφορα λογω φορητοτητας
VonLoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, DanielRGr said: Vodafone me 30Ε εκλεισα vdsl 100/10, 500' προς κινητα, δωρεαν σε σταθερα Κοιτα να δεις αν θα δουλεψει η προσφορα λογω φορητοτητας Σε ποια εταιρία αν επιτρέπετε;
DanielRGr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Vodafone me 30Ε εκλεισα vdsl 100/10, 500' προς κινητα, δωρεαν σε σταθερα Κοιτα να δεις αν θα δουλεψει η προσφορα λογω φορητοτητας Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε Σε ποια εταιρία αν επιτρέπετε;
VonLoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Just now, DanielRGr said: Τόσο σίγουρος οτι δεν το έγραφες που κοίταξα αν έκανες edit.... 1
DanielRGr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Τόσο σίγουρος οτι δεν το έγραφες που κοίταξα αν έκανες edit.... Η σιγουρια θα μας φαει σε αυτο τον κοσμο 1
l337 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η adsl πλέον είναι ασύμφορη για την όποια εταιρία και σύντομα θα είναι πιο ακριβή από τις vdsl κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εάν μπορείς να πας σε vdsl απλά πηγαίνεις (σε οποιοδήποτε πάροχο). Εάν δεν μπορείς, τότε κάνεις υπομονή αλλά ετοιμάσου να δεις και άλλες αλλαγές τέτοιες όσο περνάει ο καιρός. 5 ώρες πριν, janus5555 είπε Με ενοχλεί όμως που με αναγκάζουν..... Κανείς δεν σε αναγκάζει για κάτι. Τελειώνει το συμβόλαιο σου και μπορείς να πας όπου θέλεις και να υπογράψεις με όποιο πάροχο και με όποιο συμβόλαιο σε ικανοποιεί. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από l337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα