murcielago580 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλημερα σε ολους. εχω το συγκεκριμενο drone και καθε βδομαδα χαλαει και απο ενας κινητηρας του. χρηση μεσα στο σπιτι με προσεκτικη γενικα χρηση και φορωντας τα προστατευτικα του παντα. Πεταει σχεδον 4-5 φορες τη μερα με καθε φορα οσο κραταει η μπαταρια του δλδ κανα 10λεπτο. Ετσι συμβαινει η μου εχει τυχει κανα προβληματικο μοντελο? Σας ευχαριστω.
kostasbm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 τι παθαίνει δηλαδή?? ζεσταίνεται ο κινητήρας ??? και τέλος η κάνει κάποια σχέδια ??διακοπές και τέτοια 1
murcielago580 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Καποιες φορες ζεσταινεται ναι. Χωρις λογο ομως, δλδ δεν βρισκει καπου η να ζοριζεται με χτυπηματα. Και καποια στιγμη η στον αερα σταματει και κανει ζβουρες και πεφτει κατω η οταν πας να το απογειωσεις βλεπεις οτι 1 απο τους 4 δεν λειτουργει καθολου. Ετσι χαλανε τοσο ευκολα?
kostasbm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 δεν ξέρω αλλά για να γίνεται αυτό κάτι άλλο το προκαλεί.....δεν μπορεί να καίγεται ένας κινητήρας στα καλά καθούμενα......κάνε καμμία αναζήτησή να δεις αν άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.....επειδή το δίνει και η apple θα περασω αυριο να τους ρωτησω αν εχουν γινει παραπονα
murcielago580 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Γενικα ναι σε φορουμ υπαρχουν συζητησεις που λενε για κινητηρες που χαλανε αλλα μου φαινεται περιεργο να χαλαει τοσο ευκολα και τοσο συντομα. Επισης υπαρχουν δεκαδες αν οχι παραπανω βιντεο στο youtube που δειχνουν για αλλαγη του κινητηρα, οποτε ναι οτι χαλανε χαλανε. Το θεμα ειναι ποσο συχνα ειναι ο μεσος ορος γτ μου φαινεται πολυ περιεργο. Αν ειναι να το στειλω πισω στην dji να δουν τι παιζει.
kostasbm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 σήμερα άκουσα και από άλλους εδώ παραπονα εδώ ποιο φτηνά και δε χαλάνε οι κινητήρες εύκολα σε αυτό πως χαλάνε ?? για μένα αν είσαι και σε εγγύηση να τους το πας πίσω να το δουν η να στο αντικαταστήσουν 1
murcielago580 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Για να το παω πισω πρεπει να πειμενω κανα μηνα+ γτ πρεπει να παει στην dji στην ευρωπη.οποτε προς το παρων το αφηνουμε ετσι κ βλεπουμε. Δοκιμασα κατι hubsan φθηνα και ηταν απαραδεκτα.ουτε υψος κραταγαν σταθερο ουτε τπτ.επρεπε να διορθωνεις συνεχεια το που βρισκεται αρα δεν πετανε σε εσωτερικο χωρο. Δεν βρισκω κατι αλλο οικονομικο που να ειναι σαν το tello αλλα ναμην χαλαει κ συνεχεια...
kostasbm Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 πας μετά για το μίνι ....αλλά 399 το πακέτο με 3 μπαταρίες 499 1
Tsino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Το πήρα και εγώ παιδιά... Δουλεύει μια στις 10. Το ανάβεις και βγάζει σφάλμα sensor. Κανείς reset 5-6 φορές και άμα θέλει... Ανάβει κανονικά έχω εικόνα στο κινητό αλλά έχει αυτό το error και δεν κάνει τίποτα... Καμιά ιδέα ? Το πάω πίσω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα