Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όπως είπα και στο τόπικ της Εθνικής, κάποιος υπάλληλος έκανε λάθος και απέδωσε στην εφορία χρήματα από ακατάσχετο λογαριασμό (στον οποίο λογαριασμό μπαίνουν πολύ λιγότερα από €1250 το μήνα). Είναι σίγουρα λάθος υπαλλήλου γιατί μας το επιβεβαίωσε υπάλληλος της τράπεζας σε άλλο κατάστημα. Η τράπεζα υποστηρίζει ότι είναι μη αναστρέψιμο το λάθος, μιας και έχουν φύγει τα χρήματα από πάνω της.

Το ποσό δεν είναι σημαντικό (~€85) και μπορεί να συμψηφιστεί με τη ρύθμιση στην εφορία, ωστόσο θέλω να τους τρέξω λίγο. Πού απευθύνομαι για να κάνω καταγγελία κλπ σε ότι αφορά τράπεζες;

• Moderators
Δημοσ.
Just now, eliasjuve said:

Απόδειξη σου έδωσαν; Κανονικά πρέπει να σου δώσει αποδεικτικό ότι τα έδωσε στην εφορία. Αλλιώς μπορεί να τα έφαγε.

Τι απόδειξη, στο ebanking το είδα και πήγα στο κατάστημα και με ενημέρωσαν σχετικά.

Δημοσ.

Κανονικά αν υπάρχει κατάσχεση από τρίτο τα χρήματα δεσμεύονται, δεν πάνε μπαμ στην εφορία ή όπου αλλού. Και αυτό για οποιοδήποτε ποσό άνω των 1250 ευρώ. Επειδή το έχω κάνει πρόσφατα, ζήτησα να τα αποδώσει στην εφορία και μου έδωσε χαρτί αποδεικτικό.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, eliasjuve said:

Κανονικά αν υπάρχει κατάσχεση από τρίτο τα χρήματα δεσμεύονται, δεν πάνε μπαμ στην εφορία ή όπου αλλού. Και αυτό για οποιοδήποτε ποσό άνω των 1250 ευρώ. Επειδή το έχω κάνει πρόσφατα, ζήτησα να τα αποδώσει στην εφορία και μου έδωσε χαρτί αποδεικτικό.

Υπήρχε δέσμευση που δεν ήταν ενεργή λόγω ακατάσχετου. Έγινε ρύθμιση, πήγαμε το χαρτί με την άρση της κατάσχεσης στην τράπεζα και η τράπεζα την επόμενη μέρα πήρε χρήματα που δεν ήταν δεσμευμένα και τα απέδωσε στην εφορία. Ξαναλέω, αφού ενημερώθηκε για την άρση και από ακατάσχετο λογαριασμό. 

Είναι προφανώς λάθος υπαλλήλου, ενώ μας ενημέρωσαν ότι αφού έφυγαν τα χρήματα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.

Το ξέρω, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

Κάποια στιγμή που το μηχάνημα μου έβγαλε ένα πενηντάρικο παραπάνω στην ανάληψη λόγω τεχνικού λάθους, με πήραν αμέσως τηλέφωνο να το επιστρέψω για να μην βγουν χρεωστικοί. Τώρα που κάνουν πίπες εις βάρος μας σου λένε ένα «λυπάμαι».

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το ξέρω, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

Κάποια στιγμή που το μηχάνημα μου έβγαλε ένα πενηντάρικο παραπάνω στην ανάληψη λόγω τεχνικού λάθους, με πήραν αμέσως τηλέφωνο να το επιστρέψω για να μην βγουν χρεωστικοί. Τώρα που κάνουν πίπες εις βάρος μας σου λένε ένα «λυπάμαι».

https://www.insider.gr/apopseis/synenteyxeis/2976/trapezikos-mesolavitis-enas-dikos-mas-anthropos

Τραπεζικός Μεσολαβητής?

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπήρχε δέσμευση που δεν ήταν ενεργή λόγω ακατάσχετου. Έγινε ρύθμιση, πήγαμε το χαρτί με την άρση της κατάσχεσης στην τράπεζα και η τράπεζα την επόμενη μέρα πήρε χρήματα που δεν ήταν δεσμευμένα και τα απέδωσε στην εφορία. Ξαναλέω, αφού ενημερώθηκε για την άρση και από ακατάσχετο λογαριασμό. 

Είναι προφανώς λάθος υπαλλήλου, ενώ μας ενημέρωσαν ότι αφού έφυγαν τα χρήματα δεν μπορούν να επιστραφούν.

ΜΥΝΗΣΗ στον υπάλληλο. Αυτός φταίει, όχι η τράπεζα.

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΜΥΝΗΣΗ στον υπάλληλο. Αυτός φταίει, όχι η τράπεζα.

Τι άλλη ανοησία θα διαβάσουμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν αποδοθηκαν στην ΕΦΟΡΙΑ θα τo δεις στις πληρωμες σου στο taxisnet  με κωδικο ΤΟΚ.. (οφειλη κατασχετηριου εις χειρας τρίτου) με το 85€.

Εαν δεν το δεις αυτο κυνηγησε τους. 

Επεξ/σία από k_w_t

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...