JoooJ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Φαντάζομαι αυτές οι προθεσμίες έχουν αλλάξει πρόσφατα γιατί έχω ακούσει για περιπτώσεις που χρωστάνε στη ΔΕΗ μεγάλα ποσά. Ακόμα και για γνωστούς να χρωστάνε 2000€ και πάντα απορούσα πως καταφέρνει κάποιος να φτάσει τέτοια ποσά. Δηλαδή 3 χρόνια δεν έχει πληρώσει λογαριασμό και η ΔΕΗ δε το κόβει. Έχω ακούσει και για μεγαλύτερα αλλά δε ξέρω αν ισχύουν. Μιλάμε για κατοικία και όχι επαγγελματικό χώρο
RVgtr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, JoooJ είπε Φαντάζομαι αυτές οι προθεσμίες έχουν αλλάξει πρόσφατα γιατί έχω ακούσει για περιπτώσεις που χρωστάνε στη ΔΕΗ μεγάλα ποσά. Ακόμα και για γνωστούς να χρωστάνε 2000€ και πάντα απορούσα πως καταφέρνει κάποιος να φτάσει τέτοια ποσά. Δηλαδή 3 χρόνια δεν έχει πληρώσει λογαριασμό και η ΔΕΗ δε το κόβει. Έχω ακούσει και για μεγαλύτερα αλλά δε ξέρω αν ισχύουν. Μιλάμε για κατοικία και όχι επαγγελματικό χώρο Πανε αυτα τελείωσαν 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, JoooJ είπε Φαντάζομαι αυτές οι προθεσμίες έχουν αλλάξει πρόσφατα γιατί έχω ακούσει για περιπτώσεις που χρωστάνε στη ΔΕΗ μεγάλα ποσά. Ακόμα και για γνωστούς να χρωστάνε 2000€ και πάντα απορούσα πως καταφέρνει κάποιος να φτάσει τέτοια ποσά. Δηλαδή 3 χρόνια δεν έχει πληρώσει λογαριασμό και η ΔΕΗ δε το κόβει. Έχω ακούσει και για μεγαλύτερα αλλά δε ξέρω αν ισχύουν. Μιλάμε για κατοικία και όχι επαγγελματικό χώρο Εγώ έχω ακούσει και για χρέος 10000 σε κατοικία. Τώρα πως θα πληρωθούν όλα αυτά.....
takoulou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ έχω ακούσει και για χρέος 10000 σε κατοικία. Τώρα πως θα πληρωθούν όλα αυτά..... Καλημέρα... Αυτό γίνεται γιατί οι τεχνικοί πηγαίνουν και βρίσκουν κλειστά κλειδωμένα, η δεν αφήνουν να γίνει η διακοπή.. Η ακόμα το συνδέουν μόνοι τους ξανά..
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Αυτό γίνεται γιατί οι τεχνικοί πηγαίνουν και βρίσκουν κλειστά κλειδωμένα, η δεν αφήνουν να γίνει η διακοπή.. Η ακόμα το συνδέουν μόνοι τους ξανά.. Το πιο πιθανο....Αν ειναι κλειστο υπαρχουν αλλοι τροποι να το κοψουν.Γινεται καταμετριση σε ρευμα που στο συστημα φανεται κομενο ? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Αυτό γίνεται γιατί οι τεχνικοί πηγαίνουν και βρίσκουν κλειστά κλειδωμένα, η δεν αφήνουν να γίνει η διακοπή.. Η ακόμα το συνδέουν μόνοι τους ξανά.. Στο εν λόγω ακίνητο εξ' οσων άκουσα, ο ένοικος δεν πλήρωνε ρεύμα για 4 χρόνια περίπου. Μικρό σπίτι και μικρές καταναλωσεις, είπα σε αυτόν που μου μετέφερε το γεγονός ότι αποκλείεται να έχει κάψει τόσο ρεύμα σε τόσο διάστημα ακόμα και με προσαυξήσεις απλήρωτο αλλά αυτός επέμενε ότι ήταν ακριβώς όπως τα έλεγε. Ο ένοικος/ιδιοκτήτης έψαχνε τρόπο με δήμους η κάποια διάταξη για να μην του το κόψουν, αλλά πολύ δύσκολο να βρεις λύση με τέτοιο χρέος, εμείς σε τεράστιο σπίτι με κλιματιστικά και αερόθερμα πρέπει να μην πληρώνουμε για 9 έτη μέχρι να φτάσει τόσο.
takoulou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Στο εν λόγω ακίνητο εξ' οσων άκουσα, ο ένοικος δεν πλήρωνε ρεύμα για 4 χρόνια περίπου. Μικρό σπίτι και μικρές καταναλωσεις, είπα σε αυτόν που μου μετέφερε το γεγονός ότι αποκλείεται να έχει κάψει τόσο ρεύμα σε τόσο διάστημα ακόμα και με προσαυξήσεις απλήρωτο αλλά αυτός επέμενε ότι ήταν ακριβώς όπως τα έλεγε. Ο ένοικος/ιδιοκτήτης έψαχνε τρόπο με δήμους η κάποια διάταξη για να μην του το κόψουν, αλλά πολύ δύσκολο να βρεις λύση με τέτοιο χρέος, εμείς σε τεράστιο σπίτι με κλιματιστικά και αερόθερμα πρέπει να μην πληρώνουμε για 9 έτη μέχρι να φτάσει τόσο. Καλησπερα...Μπορει να γινει αυτο.. Να πληρωνει και να καιει ρευμα... Αλλα υπαρχουν σπιτια μικρα με μεγαλες καταναλωσεις που δεν γινεται να τους κοψουν απεξω...Λογω οτι υπαρχει μια δυσκολια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα