Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοικιάσω ενα Σπίτι εδώ και τέσσερα χρόνια.το ρεύμα είναι στο ονομα κάποιου προηγούμενου ενοικιαστή.χρωστάω 400 ευρώ και χτες η ΔΕΗ μου το έκοψε.μπορώ να κάνω διακανονισμό εαν δεν είναι στο ονομα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν μπορεις .Γιατι τοσα χρονια δεν το πηρες στο ονομα σου ?

Ισως μονο αν αποδεχτείς το χρεος και περασει στο δικο σου ονομα.

Μονο για 400 ευρω το εκοψε ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 ώρες πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Νοικιάσω ενα Σπίτι εδώ και τέσσερα χρόνια.το ρεύμα είναι στο ονομα κάποιου προηγούμενου ενοικιαστή.χρωστάω 400 ευρώ και χτες η ΔΕΗ μου το έκοψε.μπορώ να κάνω διακανονισμό εαν δεν είναι στο ονομα ?

Καλημέρα...Θα πρέπει να εξοφλήσεις το ποσό για να σου γίνει η επαναφορά ρεύματος... Αλλά γι'αυτό το ποσό κόπηκε;; Μετά θα ζητήσεις να κάνεις και αλλαγή ονόματος...

Δημοσ.

Ειναι στο ονομα  ενός  προηγούμενου ενοικιαστή απο ότι ξέρω.Υπάρχει περίπτωση να πήγε ο παλιος ενοικιαστής στη ΔΕΗ και να το εβγαλε απο το ονομα του? Δεν το έβαλα Γιατί δεν το είχα σκεφτει καν ούτε ο ιδιοκτήτης μου είχε πει κάτι.Ούτε η ΔΕΗ άφησε κάποια ειδοποίηση στη πόρτα μου κοίταξα το ρολόι και είδα ότι το είχαν κλείσει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Ειναι στο ονομα  ενός  προηγούμενου ενοικιαστή απο ότι ξέρω.Υπάρχει περίπτωση να πήγε ο παλιος ενοικιαστής στη ΔΕΗ και να το εβγαλε απο το ονομα του? Δεν το έβαλα Γιατί δεν το είχα σκεφτει καν ούτε ο ιδιοκτήτης μου είχε πει κάτι.Ούτε η ΔΕΗ άφησε κάποια ειδοποίηση στη πόρτα μου κοίταξα το ρολόι και είδα ότι το είχαν κλείσει 

Μήπως το έγραφε ΕΠΑΝΩ ο τελευταίος λογαριασμος ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Υπάρχει περίπτωση να πήγε ο παλιος ενοικιαστής στη ΔΕΗ και να το εβγαλε απο το ονομα του?

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να πήγε ο παλιός ενοικιαστής και να το "έβγαλε από το όνομα του", πολύ απλά επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Το μόνο που μπορεί να κάνει αυτός που εκδίδεται στο όνομα του ο λογαριασμός είναι να ζητήσει διακοπή, το οποίο όμως προϋποθέτει να μην υπάρχει ληξιπρόθεσμο χρέος.

Δημοσ.

Ναι το κοιταξα και το εγραφε ειδοποίηση διακοπής...απλα δεν πιστεύα ότι θα το εκοβαν για 400 ευρώ στο πατρικο μου χρωσταγαμε τα διπλασια και δεν το έκοβαν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Ναι το κοιταξα και το εγραφε ειδοποίηση διακοπής...απλα δεν πιστεύα ότι θα το εκοβαν για 400 ευρώ στο πατρικο μου χρωσταγαμε τα διπλασια και δεν το έκοβαν.

Απλά τώρα θα πας και θα πληρώσεις τον λογαριασμό....Και μετά θα το γυρίσεις στο όνομα σου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα! Δεν εχει να κανει με το ποσο του χρεους η διακοπη αλλα με το ποσα απληρωτα τιμολογια φαινονται.. εν πασει περιπτωση μπορεις πολυ ευκολα να κανεις την αλλαγη ονοματος σε μια ιδιωτικη εταιρεια χωρις κοπο και χαρτουρα.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, βανουλα είπε

Καλησπερα! Δεν εχει να κανει με το ποσο του χρεους η διακοπη αλλα με το ποσα απληρωτα τιμολογια φαινονται.. εν πασει περιπτωση μπορεις πολυ ευκολα να κανεις την αλλαγη ονοματος σε μια ιδιωτικη εταιρεια χωρις κοπο και χαρτουρα.. 

Στα πόσα απλήρωτα τιμολόγια δηλ το κόβουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, βανουλα είπε

Αν υπαρχει χρεος μεταφερατε και ο παλος παροχος εχει δικαιωμα να ζητησει απο ΔΕΔΔΗΕ διακοπη παροχης αν δεν πληρωθει αυτο ή τυχον διακανονισμος εστω και αν εχει γινει αλλαγη παροχου.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

30 ημερες ληξιπροθεσμων οφειλων στελενει ειδοποιηση και δινει αλλες 15 ημερες προθεσμια, αν και παλι δεν πληρωθει τοτε εχει το δικαιωμα να δωσει εντολη διακοπης

Το χρεος δεν εχει να κανει με την παροχη αλλα με τον χρηστη της παροχης, μεταφερεται στο ονομα του.. στην περιπτωση αυτη αν γινει αλλαγη ονοματος δεν θα μεταφερθει το χρεος στο νεο ονομα

5 λεπτά πριν, βανουλα είπε

30 ημερες ληξιπροθεσμων οφειλων στελενει ειδοποιηση και δινει αλλες 15 ημερες προθεσμια, αν και παλι δεν πληρωθει τοτε εχει το δικαιωμα να δωσει εντολη διακοπης

Το χρεος δεν εχει να κανει με την παροχη αλλα με τον χρηστη της παροχης, μεταφερεται στο ονομα του.. στην περιπτωση αυτη αν γινει αλλαγη ονοματος δεν θα μεταφερθει το χρεος στο νεο ονομα

12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν υπαρχει χρεος μεταφερατε και ο παλος παροχος εχει δικαιωμα να ζητησει απο ΔΕΔΔΗΕ διακοπη παροχης αν δεν πληρωθει αυτο ή τυχον διακανονισμος εστω και αν εχει γινει αλλαγη παροχου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, βανουλα είπε

Για να γινει αλλαγη ονοματος θα πρεπει να υπαρχει μισθωτηριο ή τιτλος ιδιοκτησιας .

Οι προθεσμιες εχουν να κανουν και με τον παροχο .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Για να γινει αλλαγη ονοματος θα πρεπει να υπαρχει μισθωτηριο ή τιτλος ιδιοκτησιας .

Οι προθεσμιες εχουν να κανουν και με τον παροχο .

Σωστα.!. Πρεπει να υπαρχει.. οι προθεσμιες που ανεφερα εχουν να κανουν με τη ΔΕΗ, η οποια προβαινει σε διακοπη χωρις καμια επιπλεον ενημερωση.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...