Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vavava είπε

εχω προβλημα φιλε γιατι φαινοντε μετα στο ονομα μου αγορες....και οταν θα δουν οτι ξοδευω 20.000 το χρονο και δηλωνω 0 θα με τσιμπισουν.

Μονο με καρτα θα το εβλεπαν και με καρτα αποτι καταλαβα δεν αγοραζεις.

Οπως σου ειπα ομως Ρωτα στο μαγαζι, εγω που πηρα μια οθονη ανω των 500ε πριν κατι μερες τα εδωσα ντουκου (βεβαια εδωσα μισα κατα την παραγγελια και μισα με την παραλαβη αλλα δεν νομιζω να εχει να κανει αυτο).

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vavava είπε

εχω προβλημα φιλε γιατι φαινοντε μετα στο ονομα μου αγορες....και οταν θα δουν οτι ξοδευω 20.000 το χρονο και δηλωνω 0 θα με τσιμπισουν.

Ε, γι'αυτό είπα για τέτοια ποσά. Με το να ξοδέψεις 5-6 φορές το χρόνο τριψήφια νούμερα στην κάρτα σου δεν θα ασχοληθεί κανείς. 

Δημοσ.

Φοβερό τρολοποστ 🤣

Ο άλλος ξοδεύει λέει 20,000 τον χρόνο και δεν πληρώνει φόρο και δυσκολεύεται να πάει σε ένα μαγαζί να ρωτήσει πως μπορεί να κάνει αγορά 500ευρώ +

Θα σου βάλουν τα μέλη του insomnia την βενζίνη για να πας σε έναν Κωτσόβολο να ρωτήσεις :P

Το θέμα κλειδώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Φοβερό τρολοποστ 🤣

Ο άλλος ξοδεύει λέει 20,000 τον χρόνο και δεν πληρώνει φόρο και δυσκολεύεται να πάει σε ένα μαγαζί να ρωτήσει πως μπορεί να κάνει αγορά 500ευρώ +

Θα σου βάλουν τα μέλη του insomnia την βενζίνη για να πας σε έναν Κωτσόβολο να ρωτήσεις :P

Το θέμα κλειδώνει.

Εγω δεν του βαζω,με το ζορι πηρα s7.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Φοβερό τρολοποστ 🤣

Το θέμα κλειδώνει.

θελω να πληρωνω με αντικαταβολη...οχι να πηγαινω σε μεγαλα μαγαζια

Δημοσ.

μαρεσει που μερικοι πετάγονται  σε διαφορα θέματα και λένε "το θέμα κλειδώνει"

αμα θέλετε να γινεται mod πείτετο στα παιδιά σιγουρα θέλουν νεο αίμα!!

• Super Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, vavava είπε

μπορω να πληρωσω αντικαταβολη πανω απο 500 ευρω? το εχει κανει κανεις;

Δεν μπορεί να γίνει, όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...