Προς το περιεχόμενο

Freedos win7p coa

Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διατίθεται,χωρίς προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημαFreeDos Win7P COA και σε συσκευασία για μεγαλύτερη προστασία.

παει σε windows10 αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ Λακωνικός ήσουν φίλε. Τι είναι αυτό και που το βρήκες; Εννοώ, καταλαβαίνω ότι είναι από κάποιο λάπτοπ ή νέτμπουκ αλλά ποιο είναι να μας πεις τουλάχιστον μπας και βγάλουμε άκρη.

Πάντως COA = Certificate of Authenticity και Win7p = Windows 7 Pro

Μάλλον έχει αυθεντική άδεια για windows 7 pro αλλά είναι εγκατεστημένο το Freedos. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εγκαταστήσεις τα 7 pro αυθεντικά ή αν βάλεις 10άρια pro και βάλεις τον κωδικό που έχει θα ενεργοποιηθούν κανονικά.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Διατίθεται,χωρίς προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημαFreeDos Win7P COA και σε συσκευασία για μεγαλύτερη προστασία.

παει σε windows10 αυτο;

Ποιο;  Δεν μας είπες. Τι σύστημα είναι αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Φυσικά ΟΧΙ. Γιατί να δώσεις είκοσι Ευρώ για κάτι που μπορείς να έχεις δωρεάν. Όπως σου γράφει ο micos000 παραπάνω βάλε το Windows 10 pro και μετά ενεργοποίησε τα με το κλειδί για τα windows 7 pro (Win7Pro COA).

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ, τώρα βγάζουμε άκρη.

Λοιπόν, το pc έχει άδεια για win 7 pro refurbished που είναι ειδική άδεια για ανακατασκευασμενα pc. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για upgrade σε 10 αλλά  όπως και να 'χει οι άδειες για τα 10αρια από ebay έχουν φτάσει στο 1€.

Παντως άποψη μου είναι να μην πάρεις branded sff γιατί αν σου καεί το τροφοδοτικό ετοιμάσου για κάνα 50αρι. Δεν παίρνουν τα κλασσικά αλλά μόνο δικά τους και κοστίζουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Παντως άποψη μου είναι να μην πάρεις branded sff

Ολα τα refurbished ειναι branded και τα μισα sff. Αν εχεις κατι υποψην μου λες. Λογο τιμης παω εκει.

Δημοσ.

Αν παθει κατι, θα θελει ενα TFX τροφοδοτικο αυτο τον περιορισμο εχει.
Υπαρχουν κι αλλα, χειροτερα σεναρια, οπου θελουν "δικα τους" custom...

47 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ολα τα refurbished ειναι branded και τα μισα sff. Αν εχεις κατι υποψην μου λες. Λογο τιμης παω εκει.

https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/[email protected]/3gb-ram/160gb/dvd-writer/hd4250/windows-7-coa10123144.html

• Thanks 1
Δημοσ.

Χτες αναβαθμίσαμε από windows 7 pro σε 10 pro, 8 υπολογιστές refurbished. Κανονικά λειτουργεί η αναβάθμιση και η ενεργοποίηση, δωρεάν. Γιατί να πληρώσει κάποιος για κλειδί;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Χτες αναβαθμίσαμε από windows 7 pro σε 10 pro, 8 υπολογιστές refurbished. Κανονικά λειτουργεί η αναβάθμιση και η ενεργοποίηση, δωρεάν. Γιατί να πληρώσει κάποιος για κλειδί;

Λιγο την διαδικασια μπορεις να περιγραψεις; Καθαρο format και βαζεις την παλια αδεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Λιγο την διαδικασια μπορεις να περιγραψεις; Καθαρο format και βαζεις την παλια αδεια;

Με εγκατεστημένα τα 7, πήγα εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και έκανα αναβάθμιση χωρίς format, με το tool. Αφού ολοκληρώθηκε και ενεργοποιήθηκαν, ξανά με το ίδιο tool, format και καθαρή εγκατάσταση εκ νέου. Εμείς πήραμε τα Core2Duo της Lenovo με 50 ευρώ το καθένα.  

Για τον AMD AthlonX2, θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω αρκετά κομμάτια BTO με AMD X3 και είναι πάρα πολύ αργά, ακόμα και με ssd.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/2/2020 στις 4:02 ΠΜ, BritGreek είπε

Για τον AMD AthlonX2, θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω αρκετά κομμάτια BTO με AMD X3 και είναι πάρα πολύ αργά, ακόμα και με ssd.

Και παλι εδω κατι εχει γινει...ΛΑΘΟΣ -απολυτως ομως. Φιλικα σου το λεω! Αν σου
τα ετοιμαζει-setupαρει καποιος, αλλαξε τον! Κι αν το κανεις ο ιδιος, ε βαλε αλλον.
 😃

Ακομη και ο "μικρος" ΑΜD Χ3 435, δεν χανει απο διπυρηνο Intel (οσο μιλαμε για socket 775)
wprime.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...